PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar arkadaşlar duydunuz mu

saw
04-02-2006, 12:16
arkadaşlar dün büyük gündü kurtlar vadisi ırak ın vizyona giriş tarihiydi.bende bi kurtlar vadisi izleyicisi olduğum içişn büyük bi sabırsızlıklar bekliodum 3 şubatı ve derken o gün geldi ve kocaelide kos koca kocaelide bilet kalmamış kara borsaya düşmüş bilet bu kadar hayranı olacağını tahmin ediyodum aslında ama kara borsaya düşüceni tahmin etmememiştim n yazık ki pzartesi okuldan firar edipte gidicem :( :( :( bence kurtlar vadisi bunu hakedio bence 5 milyon seyircyi geçicek olabilirmi sizce bizede alkışlamak düşüo ;oleeea: ;oleeea: ;oleeea:

nihat
04-02-2006, 13:12
ben filmi dün izledim.Filim konu olarak çok güzel.Aksiyon sahnelerindede çok uğraşılmış.Ama nedense beni pek etkilemedi.Yani izleyip çıktıktan sonra sanki hiçbişey olmamış gibi geldi bana.Halbuki ben bu fimi izledikten sonra uzun süre üzerinde konuşacağımızı hatta tartışmalara neden olacağını düşünüyodum:(Ama yoğunluktan dolayı salon çok doluydu ve oldukça boğucu bi atmosfer vardı.Bu nedenle kimse filme tam odaklanamadı.Filmin beni pek etkilememesinde bu faktöründe etkisi var tabi.

savagegarden
04-02-2006, 15:10
Kurtlar Vadisi'ni henüz izlemedim bilet bulabilirsem bu akşam izleyeceğim ama
"Deli Yürek Bumerang Cehennemi" üzerine film tanımam..

torlak_t
04-02-2006, 15:22
k.v'yi izlemeden böle deme belki ondan güzeldir:)

epidemic
04-02-2006, 18:07
kurtlar vadisini dizi olarak izlemedim hiç ama filmin fragmanını izledim gercekten büyük yatırım var filmde filmi beyenmesemde Türk filmi katkım oldu der gecerim en kotusu:D