Orijinalini görmek için tıklayınız : savage' de böyle kırım olabilir mi?
savagegarden
06-02-2006, 13:11
bana pek inandırıcı gelmedi, sizce böyle bir hasar meydana gelebilir mi?
Bana da pek inandırıcı gelmedi . Hadi dog bone'un ucundaki pimler kırılsa diycem , amortisorlerin yerinden çıkma imkanı yok . Onu da geçtim salıncak nasıl çıkacak?? 100 km ile düz duvara vursan genede çıkartamazsın o tekeri yerinden :)
savagegarden
06-02-2006, 13:22
akılları sıra savageye çamur atmaya çalışıyorlar gibi :)
epidemic
06-02-2006, 13:29
hadi salıncagı kırdın bi yere kadar peki o amortisörleri yerinden nası cıkardın be adam dimi yani bence buda sey gibi hani savage rampadan atlıoda ikiye yarılıo ya onun gibi bişi bu:D ama dikkatli baktımda savage nin carptıgı kayada hasar almıs gercek olabilirmi diye bi an dusunmedim diil hani:D
:) Bana da oyle geldi . Fakat belki bilmedigimiz bir şey olmuş olabilir . Aslında boyle şeylerin olması normal . Çünkü o kadar çok Savage var ki elbet bi kaç tane arıza adam çıkacak içlerinden .
torlak_t
06-02-2006, 16:22
sağlam bir darbede gelebilir bu hale çok da entresan bir olay değil.
rcmanyağa
06-02-2006, 16:58
aysınısı bnde tnxde olmstu 60 kmyle wrmusutm sol on lastıgı aynı seklde kırılmıstı not:bu arada bnu yapmak hc koly deil:)
Dr. Mini-Z
06-02-2006, 17:13
Amma fanatiksiniz kardeşim yani olabilir hangi durum ve netice sonucu gerçekleştiğini bilmeden bu yorumları yapmak yersiz gibi geliyor bana olabilir yani uçakların da düşme ihtimali milyonda bir ama düşüyolar. Fanatikliğin lüzumu yok adamların işi gücü kalmadı arabayla üzerinden geçip sonra da bunu mu yayınladılar sizce :)
torlak_t
06-02-2006, 18:07
Amma fanatiksiniz kardeşim yani olabilir hangi durum ve netice sonucu gerçekleştiğini bilmeden bu yorumları yapmak yersiz gibi geliyor bana olabilir yani uçakların da düşme ihtimali milyonda bir ama düşüyolar. Fanatikliğin lüzumu yok adamların işi gücü kalmadı arabayla üzerinden geçip sonra da bunu mu yayınladılar sizce :)
+1(10krktr)
RaMCHoMaNia®
06-02-2006, 18:14
bence doğru olma ihtimali çok yüksek pazar günü gözümün önünde warhead aynı duruma geldi bu şekilde salıncak tutuyodu sadece rot kolu amortisör falan lastiklere bereaberdi sanırım + savage bu hale geldiysede adam iyi kösmüş olmalı bi taraflara :D
erhanzeynel
07-02-2006, 04:16
Bana çok normal geldi. Çok hızlı bir şekilde tek lastiği tabandan şöyle sağlamcana vurduğunda yapabilir böyle bir kırım.
epidemic
07-02-2006, 11:01
bence doğru olma ihtimali çok yüksek pazar günü gözümün önünde warhead aynı duruma geldi bu şekilde salıncak tutuyodu sadece rot kolu amortisör falan lastiklere bereaberdi sanırım + savage bu hale geldiysede adam iyi kösmüş olmalı bi taraflara :D
abi warhead ı hangi ara aldınız azladınız kırdınız?:Dbravo walla bi acayip oldu içim:D
anchor_et
07-02-2006, 11:01
ooo büyük geçmiş olsun .warhead nazaramı geldi acaba...
kırım olabilcek gibi ama ön tarafta hasar yok alttan darbe almış olabilir
Tabiki bu gerçek olabilir sonuçta buda bi model kayadan sağlam olacak hali yok.Ama bence bunun gerçekte olma ihtimali savageye pislik atmak istiyenlerin yapma ihtimalinden çok daha düşük.Adamların işleri güçleri yok demeyin Geçenlerde bi video koymuştum foruma görmüşsünüzdür bi çoğunuz savage hafif bi rampadan zıplayıp yere düştüğünde 2 parçaya ayrılmışdı.Bunun bi komplo olmadığını kimse kolay kolay iddaa edemz.Benim bi savagem olmadığı gibi bi savage taraftarıda değilim ve bu resmin video gibi bi komplodan ibaret olabileceğini düşünüyorum.
rcmanyağa
07-02-2006, 18:51
arkadaslar tnxde son hızla gıdereken on sol lastıgı transpoterın arka lastıne wurdum aynı seklde kırıldı bunu 2 kere yaptım gercek normal bisi
ooo büyük geçmiş olsun .warhead nazaramı geldi acaba...
Nazara geldi diyelim... :) Ama aslında benim hatam hakod(hakan) ın o kadar ısrarla uyarmasına rağmen arabayı aynı yerden hızla geçirmeye çalışında yukardaki resmin benzeri bir durum yaşadık..Yani buna benzer bir kırım olması mümkündür ,bizzat 2 gün önce yaşanmıştır:)
kul yapısı herşey kırılırda bozulurda, siz yepyeni mercedesin direğe vurup ortadan ikiye ayrıldığını gördünüz mü,yada söyleseler inanırmıyıdnız ? ben inanmazdım ama gördüm.aracta nerdeyse hiç hasar yok sadece ortadan vurmuş ve ikiye ayrılmış
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.