Orijinalini görmek için tıklayınız : Bolu'da RC Shop Bilen Varmı???
Murat Deniz
08-02-2006, 20:08
Ben Bolu'da oturuyorum.Bolu'da oturan başka kimse yokmu? Ben RC SHop arıyorum ve ya parça bulacağım bir dükkan bilen varsa lütfen yazsın çok ihtiyacım var!
erhanzeynel
11-02-2006, 05:30
İllaki boluda olması mı gerekiyor?
Hemen hemen bütün cr shoplardan kargo aracılığıyla alışveriş yapabiliyorsunuz :D
Murat Deniz
20-02-2006, 18:19
Kargo ile pazarlık yapmıozki :D
bUğrA_mUtlU
31-05-2006, 15:33
bende bolu dayım bende zamanında çok aradım...şu anda da arıyorum ama yok..mecburen kargo ile getittireceğiz...
Arkadaşlar yapılacak pazarlık ne kadar olucak ki hem bolu istanbulla ankaranın arasında iki yerdende getirtebilirsiniz yada tüm boludakiler toplanır topluca bir liste çıkarılır içinizden biri gider pazarlık yapar alır gelir hem toplu alınca daha fazla indirim yapabilirler belki...
Benim bildigim hiç bir hobbyshop pazarlık yapmıyor direkt olarak etikek fiyatından weriyor hatta bazıları kurlarda oynıyarak 3-5ytl de ordan geçirmeye çalışıyor. benim bildigim boluda hobbyshop yok mecbur kargo ile istiyceksiniz...
torlak_t
01-06-2006, 18:16
Benim bildigim hiç bir hobbyshop pazarlık yapmıyor...hatta bazıları kurlarda oynıyarak 3-5ytl de ordan geçirmeye çalışıyor
+1 :D:D:D:D
Benim bildigim hiç bir hobbyshop pazarlık yapmıyor direkt olarak etikek fiyatından weriyor hatta bazıları kurlarda oynıyarak 3-5ytl de ordan geçirmeye çalışıyor.
+1 :D:D:D:D
:ahhahyt: ;oleeea: :ahhahyt:
rc shop değil de Bolu'da son zamanlarda 3-4 kanallı kıytırık rc helikopter satmaya çalışan dükkanlar bayağı arttı. Satamadıklarını da biliyorum bu arada.
shadowpane
23-08-2008, 09:29
selam arkadaşlar bu konuyu gün yüzüne çıkarttığın iyi oldu. bende düzceliyim. fakat istanbulda oturuyorum. sizlere elimden geleni yapmak isterim. araclarınızın marka ve modellerini yazarsanız. bir kaç hobbyshop tanıyorum.
pazarlık olarakta hakikaten sağolsunlar yardımcı oluyorlar hobbyshoplar. birde bazıları 100 ytl üzeri %5 iskonto yapıyorlar.
buarada sakaryada, zonguldak,bolu, düzce, de hobbyciler var. bu civarlara yakın hobbycileri bir araya getirmek lazım.
bende
LST2 ofroad monster truck arazi kamyonu
LST aftershcok monster truck arazi kamyonu
gs storm ofroad buggy
e-sky lama 4v helikopter var.
saygılarımla ilk fırsatta sizleri tanımak isterim. boluya uğradığımda görüşmek üzere
ümitbecel
23-08-2008, 10:27
merhaba ben de boluda oturuyorum bi gün buluşalım ne dersiniz soruya gelince yok
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.