Orijinalini görmek için tıklayınız : lütfen yardım modlamak istiyorum
ahmetcan_ulgez
12-02-2006, 21:06
benm aracım gsracing vision rtr we elimde 400$ gibi bi para war[öğrenciyim imkanlar kıstlı]bu aracı bu güne kadar ii ayarda kullandım ama artık güvü yetmiyor we bayaa ii bi araba yapmak istiyorum modlayaarak neler yapmalıyım?? :ddd:
emin_emin
13-02-2006, 09:03
benm..... we.... war..... ii ......güvü .... we bayaa ii bi ........ modlayaarak ....... :ddd:
"Ahmetcan" yazdığın mesajın Türkçe'sini de yazarsan daha anlaşılır olacak sanırım. :aaaoovv:
Car_Maniak
13-02-2006, 10:11
benm aracım gsracing vision rtr we elimde 400$ gibi bi para war[öğrenciyim imkanlar kıstlı]bu aracı bu güne kadar ii ayarda kullandım ama artık güvü yetmiyor we bayaa ii bi araba yapmak istiyorum modlayaarak neler yapmalıyım??
yazmış arkadaş sende çıkmadı heralde :D neyse ufak ufak bişiler yapabilirsin ne bileyim mesela bi benzin filtresi tak bi ekzozunu falan değiştir denge çubukları tak daha pro tavsiyeleri de daha pro lar versin bence :D öğrenci olunca ayda 1-2 parça takabiliyosun biliyorm :D
emin_emin
13-02-2006, 10:18
benm aracım gsracing vision rtr we elimde 400$ gibi bi para war[öğrenciyim imkanlar kıstlı]bu aracı bu güne kadar ii ayarda kullandım ama artık güvü yetmiyor we bayaa ii bi araba yapmak istiyorum modlayaarak neler yapmalıyım??
yazmış arkadaş sende çıkmadı heralde :D neyse ufak ufak bişiler yapabilirsin ne bileyim mesela bi benzin filtresi tak bi ekzozunu falan değiştir denge çubukları tak daha pro tavsiyeleri de daha pro lar versin bence :D öğrenci olunca ayda 1-2 parça takabiliyosun biliyorm :D
Benim PC de decoder yok ondandır herhalde :D
erhanzeynel
13-02-2006, 12:58
Benim PC de decoder yok ondandır herhalde :D
Orda kodlanmış birşey göremedim gayet öz türkçe yazıyor :D
Ben bir internet şirketinde çalışıyorum. Baen iletim hatlarındaki karışmalar nedeniyle pek nadir de olsa komik bir arıza yaşanabiliyor. Karakter aktarımında parazit karışmaları nedeniyle bazı harfler boşluk, Bazı harfler anlamsız karakterler olarak çıkabiliyor. Bunu dediğimde bana genellikle gülüyorlar ama bu çoook çook nadir olan bir hata belki de demin sana denk geldi :D
Hadi desem ki arkadaş öyle yazdı sonra sen uyarınca düzeltti, Msjın altında düzeltilme zamanıyla ilgili olarak bi dip not olurdu o da yok.
emin_emin
13-02-2006, 13:25
benm..... we.... war..... ii ......güvü .... we bayaa ii bi ........ modlayaarak .......
Arkadaşlar vurgulamak için yanlış yazılan yerleri almıştım sadece:D . İletim hatası vs. söz konusu değil.
Neyse; anlayan arkadaşlar soruya cevap yazarlarsa konuyu dağıtmamış oluruz:fifufifu:
ahmetcan_ulgez
13-02-2006, 17:43
yaa bende gördm 5 mesaj war dedm o oh abiler bana yardımcı olacak ama :( :( :(
yaa ben prof. olmak istiyorum we aracımı orj olarak yeterince kullandım artık mod lamak istiyorum lütfen yardııııımmm
aytugcaglar
13-02-2006, 18:10
yaa bende gördm 5 mesaj war dedm o oh abiler bana yardımcı olacak ama :( :( :(
yaa ben prof. olmak istiyorum we aracımı orj olarak yeterince kullandım artık mod lamak istiyorum lütfen yardııııımmm
ahmetcım oncelıkle eger bu ıse yenı basladıysan mod dan once arabanı tanımalısın.. parcalarını tanımalısın... kendı aracını sokup takabılmelısın... soforlugunu arttırmalısın emın ol bunlar moddan daha onemlı seyler.. hıc bılmedıgın bı aracı alıp dırekt modlayarak prof. olunmaz... eger kı bu dedıklerımı yapmıssan zaten nereyı modıfıye yapabılecegını kendın anlayacaksın.. forumuda eger arastırırsan modıfıye ıle oldukca yogun bır bılgı mevcuttur
Saygılarımla
prettyahmet
13-02-2006, 18:41
Ahmet Aytuğ abinin de dediği gibi aracını iyi tanırsan bi süre sonra sana yetersiz gelen yerleri ve parçaları kendin tespit edebilirsin.Mesela hızı mı yetmiyo brz büyük i modifikasyon olur gider motor+tuned pipe seti vs. alırsın.Bunları zamanla kendin tespit et bence.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.