Orijinalini görmek için tıklayınız : 27 Haziran Buluşması Resimleri
İşte benim çektiğim fotoğraflar fazla yok zaten araba ile uğraşmaktan fotoğraf çekmeyi unuttum :) özellikle pistte olunca çok zevkli oluyormuş.
ford focus araba ile olan benim diğer 1/5 arabasıyla köşede takılan da KUZGUN yani mutlu abimiz abi gel sen 1/10 al canavar gibi hala söylüyorum bak :)
mavi araba ise WOLF ozan abinin valla süper araban var abi nazar etcez he :)
Arabayı geçicem diye pisste tam virajda havada 5 takla attırdık arabaya neyseki bişey olmadı :) işte resimler keyifle bakın....
engine02
29-06-2004, 23:03
simdi o 1/5 te ayrı bi kategoriye girio bea 1/10 daha hıslı kacıo 1/5 e gore deil mi :) ?
Abi kim dedi sana benim arabayla kapış diye :)
Neyse senin ayarları bir bitirelim, kapışırız keyifli keyifli.
Dr. Mini-Z
30-06-2004, 08:45
eyvallah hasan iyi olmuş resimler :)
100kmh2sn
30-06-2004, 10:03
elinize sağlık resimler çok güzel
Şimdi bu resim olayında anlamadığım şey bir daha başka fotograflar çeksem ve atmak istesem buradaki bu güzel fotoğrafları kaldırmak zorunda kalıyorum neden böyle bunun başka bir çözümü yokmudur biri bana açıklayabilirse sevinirim...
Nette bir yere koy derseniz o yer neresi nasıl bulurum?
SpEEd_dRiVeR
30-06-2004, 17:45
hasan abi buradan (http://www.1asphost.com) 100 mb beleş free hosting al...oraya doldur resimleri...sonra gel buraya koy o zaman buray koyduğun bu müthiş resimleri silmene gerek kalmaz... :eyweyw:
Gelemedim içimde kaldı bak. Kaçırdım :(
Bu arada nete resim koymak için
www.imagestation.com
www.freeservers.com
www.tripod.lycos.co.uk
adreslerini kullanabilirsin.
[ img]http://...url... [/img] şeklinde resimleri koyabilirsiniz...
Eyvallah boş kaldığım bir an yapacağım.
yaws kaç gün oldu daha foto eklemediniz
hiç boş kalmadımda ondan :P
hasan abi buradan (http://www.1asphost.com) 100 mb beleş free hosting al...oraya doldur resimleri...sonra gel buraya koy o zaman buray koyduğun bu müthiş resimleri silmene gerek kalmaz... :eyweyw:
Siteden hosting aldım 100 mb çok güzelmiş resimleri ekledim fakat dosya yapıp resimleri ayırmak istiyorum yeni dosya yap dediğim zaman dosya ismini yazın diyor ne yazarsam yazayım bana bu hatayı veriyor nasıl yapabilirim yeni bir dosya?
Cannot create file: "HPI RS43ss". File name is invalid
Dr. Mini-Z
08-07-2004, 17:21
Boşluk vermeden isim yazmayı denedin mi ?
bosluk yerıne HPI_RS43ss yaz
hepsini denedim olmadı neyse dosya yapmayı create new location gibi bişey vardı oda dosya oluyomuş ordan hallettim oldu yani sorun yok saolun.
eee resimleri ne zaman görücez
Walla meraktan çatlıcam yaw
ewt ne zaman görcez........
başka resim yok arkadaşlar o gün az çekmiştim zaten arabayla uğraşmaktan fırsat bulamadımki bir dahaki sefere inşallah ok.
Dr. Mini-Z
09-07-2004, 09:54
Vallaha ben bu hafta da oradayım gelen olursa beklerim.
Bu aralar işlerim var ayrıca bir ara gidip benzin almam lazım oda bitti başka zaman gelicem inşallah size iyi eğlenceler.
resimlere ulaşamıyorum aldığım hosta bişeymi oldu bu mesajı veriyor ne demek istiyor?
Bandwidth quota has been exceeded. The web site would work again after 12 hours. Members are given an initial bandwidth quota of 1000 MB monthly.
We offer our members unlimited bandwidth. Unlimited bandwidth is granted to sites that are not used primarily for storage, image-only sites, and hotlinking. To request unlimited bandwidth please contact technical support with your web site URL. Unlimited bandwidth is given under the complete discretion of technical support.
Dr. Mini-Z
15-07-2004, 18:17
12 saat sonra tekrar dene günlük band genişliği aşıldı diyor
Mutlu abi saol dediğin gibiymiş baktım düzelmiş :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.