Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 Temmuz Autodrom Drag Pisti Açılışı..
100kmh2sn
30-06-2004, 09:23
Performans Organizasyon tarafından kurulan ve Türkiye'nin ilk otomobil ve motorsporları eğitim kompleksi olan AUTODROM bir "ilk"e daha imza atıyor. Türkiye'nin ilk ve tek özel drag pisti olan AUTODRAG 3 Temmuz Cumartesi gecesi saat 21:00'de tüm tuning ve drag tutkunlarının katılımına açık açılış partisi ile hizmete giriyor…
Açılışdaki aktiviteler ;
*Motorsiklet Show
*Donut Show
*Drag Show
*Drift Show
*Burnout Show
*RC Model Show
Bu açılış kaçmaz !
http://www.auto-drom.com/images/autodrag.jpg
Ne dersiniz Biz de oraya sabahatan gidelim mi? HObbyRC ailesi olarak......R/C model show biz siz yapılmaz dimı?
YOk 3-5 kişi gidelim Oraya ?????
O tarihte çoğunluk ankarada olacak. Bu nedenle RC katılımı muhtemelen sınırlı olacaktır.
Dr. Mini-Z
01-07-2004, 15:55
Ben giderim belki ama gecenin o saatinden dağın bir başından diğer başına dönmek bayağı kasar
Sabahtan gidelim..................Gelen yok mu ???:ıggcck: :ıggcck:
Tam da yarış haftasına denk gelmesi çok yazık. Halbuki oraya hepberaber gidip bir Hobbyrc gövde gösterisi yapsak ne güzel olurdu. Gecenin karanlığında, farları yanan RC arabalarla pistte şöyle bir dolaşınca, seyredenlerinn yüz ifadelerini görmek isterdim :)
Ben Cumartesi akşama kadar şirkette nöbetçiyim, gece 02:15'de de otobüse atlayıp Ankara'ya yola çıkıcam, amma da kısmetsizim be...
Sabah orada olurum sanırım ben arabanın sorununu giderirsem ama akşama kalamam,oradan dönüş zor olur.
Abi manyak bir pist mutlaka bir şekilde açılışa gitmek lazım.
Ben cumartesi akşamı orda olucam. Ama model araba ile değil :) seyirci olarak :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.