Orijinalini görmek için tıklayınız : Hafta Sonu BuluŞmasi (ofroadcular-4)
sariertan
14-02-2006, 11:17
Eyyyy rc model camiası. Duyduk duymadık demeyin, duyanlar duymayanlara söylememezlik yapmayın. Geçen hafta test sürüşü yaptığımız yerde havanın iyi olması durumunda cumartesi 3 den sonra pazar 10 dan sonra buluşma düşünüyoruz. Arabası olan olmayan gelirse seviniriz. Birlikden kuvvet doğar (ne alakası varsa konumuzla) ve daha fazla eğlenebiliriz. Gelecek arkadaşlar arabalarının bakımını yaparsa iyi olur çünkü zor bir arazi. Aşağıdaki resimde göreceksiniz yeri. Her zamanki gibi amaç beraber vakit geçirmek. Hava şartları kötü olsa dahi bizim oraya gitme durumumuz var. Adı üzerinde off road. Gelecek olanlar ve görmek isteyenler için kısa bir video. http://rapidshare.de/files/13160784/MONSTER_TRUCK_SHOW.wmv.html (http://rapidshare.de/files/13160784/MONSTER_TRUCK_SHOW.wmv.html)
Alan anadolu yakası yeni sahradadır. Kozyatağı carrefour oraları. Resimde e-5 ve minübüs yolundan geliş işaretlenmiştir.
erhanzeynel
14-02-2006, 12:13
Ben geliyorum. Bilindiği üzere model yok bende :D Ali fuat abim sen de uçağın kanadını falan unutma ben yanımda epoxy getireceğim belki orda bile halledebiliriz.
Zulkarneyn
15-02-2006, 22:02
Walla ben geçen hafta spur sıyırdım. moraller alt seviyelerde yani ama yine de gelebilirim izlemek için. olur da biryerlerden spur bulursam ya da o zamana kadar 1 hafta önce verdiğim tower siparişi gelirse kesin gelirim Ertan abi. haftasonuna kadar haberdar ederim sizi.
erhanzeynel
16-02-2006, 11:43
Tr de spur bulunmuyor mu abi? Hafta sonu için bi tane alsan? Ya da uçağın herşeyini yük olmazsa getir abi bakarsın tamamen tamir ederiz millet tepeciklere tırmanırken sen onlara yukarıdan bakarsın :D
epidemic
16-02-2006, 12:51
havanın iyi oldugu her haftamı olcak bu bulusmalar bide söle buyuk bi bulusma duzenlesek sükrü abi organizasyon yapsa artık bulusmalara gelmek istiyorum bende:D
erhanzeynel
16-02-2006, 14:49
havanın iyi oldugu her haftamı olcak bu bulusmalar bide söle buyuk bi bulusma duzenlesek sükrü abi organizasyon yapsa artık bulusmalara gelmek istiyorum bende:D
Hoş geldin sefalar getirdin ben de bekliyordum bu konuya ne zaman yazacaksın diye gözüm kapalı gitmem artık :D
Havların kötü olduğu günlerde de oluyor ama gördüğün gibi boş alanlarda falan gazlıyoruz. Şükrü abi organizasyon yaparsa daha profesyonel şeyler çıkar ortaya (Hezerfandaki offroad pistinde bir buluşma mesala) . Ama böyle büyük bir organizasyonun her hafta düzenleneceğini sanmıyorum. O yüzden böyle boş arazilerde falan birkaç kişi ufak ufak gazlıyoruz.
Modelin olsun ya da olmasın seni de aramızda görmek isteriz.
Hem şu gül yüz caazını da görmüş oluruz :D .
abi size iyi eylenceler ben haftasonu gelemiyorum. Ama ondan sonraki hafta buluşabiliriz tekrardan:) size iyi eylenceler
merhaba,
yarın hava çok iyi olmayacak sanırım ama yine de gelmeyi düşünüyor musunuz?
erhanzeynel
18-02-2006, 22:58
ben bu gün gidemedim (antremanım vardı) ama pazar kesin ordayım.
sariertan
18-02-2006, 23:31
Arkadaslar bız bugun orda oynadık. arabalarda proglem cıktı biz gelemıycez.Ayrıca katılımcı az oldugu ıcın ıptal edılmıstır.
sariertan
20-02-2006, 19:11
Selam millet. Pazar buluşamadık çünkü buluşcak moral kalmadı pek. Cumartesi günü biz gazlarken arkadaşın arabasının camını patlatmışlar ve laptobunu çalmışlardı. Neyseki bulundu. Bu arada o günkü videoyu atıyorum en sonda patlatılan camı göreceksiniz.
http://rapidshare.de/files/13718998/18.02.2006.wmv.html
REKLAM:
Elimdeki araçları satılığa çıkardım hepsi ilanlarda vardır =)) Ve artık herkes burdaki insanları tanır oldu. Sattığım savage spur sıyırdı. Arkadaş <<ben bunla uğraşamam canımı sıkdı>> dediği için satılıkdır. Dolayısıyla araç sıfırı kadar temizdir.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.