Orijinalini görmek için tıklayınız : ev ödevimiz :)
buyukduman
22-02-2006, 04:24
arkadaslar oncelikle bizim bir araya gelebilmemiz için guzel pist olarak kullana bilecegimiz yer lazim bu yuzden ayni anda 5-6 araci kullanabilecegimiz genizşlik uzunluk zeminin guzelligi gibi konulara dikkat ederek yerler ariyalim buldugunuz yerlere de zaman ayirip biraz araba kullanin ki fark etmediginiz biseyle karsilaşmayalim bulustugumuz zamanlarda.buna ornek olarak migrosun otoparki cok guzel bir zemin fakat cok dar bi yer araclar icin o hizda ve o kadar arac icin bir pist olusturmak cok zor olur yada mini city nin otoparki cok guzel bir zemin olarak gorunsede orasi fazla kullanilmadigi için asiri tozlu biyer bu yuzden araba kullanmak cok zor hale geliyor viraja girilemiyo falan filan ben denedigim de oyleydi simdiki durumunu bilmiyorum acikcasi yada beach parktaki cocuk parkinin yanidaki beton zemin araclara cok kucuk geliyor bide beach parkin icindeki cecenin arkasindaki oto parkin guzel bi pist olarak kullandiklarini duydum eski modelcilerin ama hiç deneme sansim olmadi orayi ayrica pazar gunu sabah oto parkin ne kadar dolu veya boş olucagini da tahmin edemiyorum bu yuzden cevremize alıcı gozle bakalim :) ve yeni yerler bulmaya calisalim. belirli bi adresimizin olmasi bence bu konuda cok onemli bize ulasilmasi yada toplana bilmek icin cunku eskiden antalyada pazar gunleri eski sanayide yaris yapildigini yada dedemanin ordaki basket sahasinda yarisildigini hala soyleyen insanlar var
selam
o zaman yapılacak birşey var
bu ctesi yada pazar toplanıp bu yerleri dolaşıp en uygu yeri seçmek.
ben havaalanı karşısındaki eski gokart pistini kullanıyorum
sahibi orayı şimdi oto yıkama yapıyor ama çok anlayışlı biri bu yüzden arkada kalan onun kullanmadığı ve pistin olduğu yeri kullanmama izin veriyor
erksan ile bir gün orada buluşmuştuk
orası en uygu yer ama işletme sahibi ile konuşup bu işi bir sağlam zemine oturtmamız lazım
yani her zaman orayı her seferinde müsade almadan kullanmak ve istediğimiz gibi düzenlemek için belki bir ücret karşılığında ,-belki diyorum bu hepimizin mutabakatıyla olur, yada başka birşey onu tartışırız, - orayı kullanabiliriz.
çokta gözönünde olmadığı için rahat hareket edebileceğimiz bir yer.
ama diğer yerleride keşif yapıp değerlendimemiz lazım tabiiki.
engin abiye katılşıyorum. gokart pisti uygun bir yer olabilir düşüncesindeyim. benim önerim bu pazar bir organizasyon yapıp mevcut kullanıcılarla bu pistte buluşmak hep tanışma hem ileri dönük projeler üzerinde konuşmak amaç.. bunu organize edelim beyler..
HaQaN_86
23-02-2006, 16:53
selamlar,Erksan abi benim araçta vites problemi hat safhaya ulaştı 2. vitesi de sıyırdım
yenisini yaptırıyorum sanayide.aracı toplayabilirsem buluşmaya gelmek isterim ama bakalım artık bi de abi sana mesaj atmıştım ama ulaşmadı galiba :( ben de katılmak isterim açıkçası vaktim olursa...ve bu işle ilgilenen arkadaşlara da bildiririm,daha kalabalık oluruz,görüşmek üzere hoşçakalın
Arkadaşlar en uygun yer bence Kepez üstündeki eski havalimanıdır. Gideceğimiz zaman aracı olmayan bir arkadaşı ben alabilirim. Aracı olanlarda diğer arkadaşları alırlar. Ben motosiklet sürücüsü oladuğum için 1 den fazlası kasıyor :). Ayrıca Kepez üstündeki eski hava limanında model uçak uçuranlar görümüştüm belki arabalarda vardır. Yoksada bizim arabalarımız olur artık :P. Ben off road alacağım bana her mekan uyar aldıktan sonra ama şu an için arabam yok :( 1 ay içerisinde olacak ama SAVAGE 25 :P ...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.