PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu Yakasinda Pİst???

sinanp
22-02-2006, 21:36
Merhaba ArkadaŞlar.
Ben BİrŞey Sormak İstİyorum.
Anadolu Yakasinda Şehre Yakin Hatta İÇİnde Bİr Pİst Yapilsa İyİ Olmazmi?
Ben Anadolu Yakasinda Oturuyorum.
Hezarfen Pİstİ Çok Uzak
Autodrom Pek Yakin Sayilmaz

Tamam Bİz 2 3 KİŞİ Arabayla Gİdebİlİyoruz Bu Pİstlere
Ama Şu Varkİ Herkezİn Bu Pİstlere Gİdecek Arabasi Yok...
Arti Bu Pİstlere Gİden İnsanlarda BÜtÜn GÜn Pİstte Kalmak
Zorunda Hİssedİyorlar.ÇÜnkÜ Bİr Daha Ne Zaman Gelİrİm
Dİye DÜŞÜnÜyor.yada 1 SaatlİĞİne Bu Kadar Yol Çekİlmez
Dİyor Ve HİÇ Gelmİyor.hem Şehre Yakin Olursa Model İle
İlgİlenen KİŞİ Sayisinda Da ArtiŞ OlucaĞina İnaniyorum
( Kİ Hepİmİz Bunu İstİyoruz )
ÇÜnkÜ Adam 50 60 Km Yol Gİtmİcek Pİst İÇİn Ve BÜtÜn GÜn
Pİstte Kalmak Zorunda Hİssetmİcek Kendİnİ..

Adam Gİdecek Pİstte 1 Saat Arabasini Kullanip GÜnÜne Devam Edİcek.herkezİn İŞİ Yada Hayati BÜtÜn GÜnÜ Pİstte GeÇİrmek İÇİn Uygun DeĞİldİr.bu EksİklİĞİ Benİm Gİbİ DÜŞÜnen Çok İnsan OlduĞuna İnaniyorum
Sadece Bu Sebebten Dolayi Bu Model Araba Hobİsİne Uzak Kalan 2 ArkadaŞim Var.

ŞÖyle DÜŞÜnecek Olursak Her Modelcİnİn 1 ArkadaŞi Bu YÜzden Bu İŞe BaŞlasa Sayimiz 2 Ye Katlanir.

Sakin Benİ YanliŞ Anlamayin.
Ben Sadece Anadolu Yakasindakİ (bence) Pİst EksİklİĞİnİ Dİle Getİrmek İstedİm.
Ve İnaniyorum Kİ Anadolu Yakasinda Benİmle Ayni Fİkrİ PaylaŞan Çok Modelcİ ArkadaŞim Var.
Saygilar....

torlak_t
22-02-2006, 22:10
bunun için site yönetiminden bazı çalışmalar yapılmıştı sanırım ama şehiriçinde dediğiniz gib ibir kompleksin yapılması özellikle maddi açıdan oldukça zor oalcağı için şimdilik sadece konuşulması daha iyi.. belki ileride olur:)

selcukucar55
22-02-2006, 22:38
valla aslında iii olur mesela alışveriş merkezlerinin otoparkları iii olur

100kmh2sn
23-02-2006, 10:21
Sinan'ın bahsettiği konu olmayacak birşey değil, belediyeler basket sahaları,yeşil alanlar hatta kaykay pisti gibi çalışmaları yapıyorsa bu konuyada eğilim gösterebilir,bu konuda bir çalışmam oldu ve neredeyse sonucada gitmek üzereydim fakat Autodrom'un açılma durumu olunca bu konuyu durdurmuştum

hALEX
07-04-2006, 21:23
bende moda da oturuyorum bazen 4 - 5 araba oluyoruz ama yer sorunundan fazla sağlıklı olmuyor

ydurguner
12-04-2006, 11:46
doğrusunuz haklısınızda istanbula yeşil alan yok denecek kadar azaldi zaten bence bunun yerine mevcut imkanlari kullanmak daha akillica en azindan belediye bu ise kendi el atana kadar..
1- basket sahalari
2- sahil şeridindeki uzun düzlükler
3- otoparklar
4- arabalarin az gectigi duzlukler
5- maltepedeki eski go kart pisti
mantıklı gibi ben bazı arkadaşlarımla kullandığım yer türlerini saydım en azından yanlız basket sahasında ben basket oynuyorsam lütfen başka sahaya :)

Kazansky Xhel
20-04-2006, 00:38
Maltepe'deki Eski Go-Kart Pisti Gerçekten Çok Uygun.. Ayrıca ''Merkez'' Adıyla Bilinen Işıklandırmalı Basketbol Sağası(Maltepe) de Baya Bi Uygun.. Ancak Anadolu Yakası için En Güzel Mekan Sanırımki Kartal Sahilindeki Migros'un Otoparkı (:

skyrunner
21-04-2006, 23:35
kozyatağı carrefour otoparkı da uygun deilmi? bom boş oluyo dış tarafları

emrenergiz
19-05-2006, 15:12
valla pist olması cok guzel olur, biz caddebostanda sahilde birkac deneme yaptık, rahat bırakmadılar, colugu cocugu gelir, abi... abi..., yaşlı adamı gelir, en vahimi tinercisi serserisi gelir.

velasıl kelam, olmuyo halka acık yerlerde falan, ama soylendiği gibi bi otoparkta olabilir, kozyatagı carrefour da cok bos yer oluyo işletme ile anlaşılıp bir yeri kapatmamıza izin verebilirler belki.

Pist olsa cok iyi olur, dediim gibi ama halka acık olmamalı hiçbi şekilde, rc sini alan gelsin baska da biri girmesin derim ben.

Cok cekim cok bu rc soru team den

smbecce
26-06-2006, 22:57
tepenatilius un orda pist açılmışmış
50ytl lik alışveriş yapıyorsun kardeşine git oyna diyorsun onların aradaki boşluklarında da sen kendi arabanla oynuyorsun güzel olay

peugeot_406
28-06-2006, 01:05
karşı tarafta ve şehir içinde olursa mutlaka gelirim bahçelievlerde oturuyorum ama karşıya gitmek en fazla 1 saati mi alıyo artık ama otodrom pisti bana çok uzak geliyo gerçekten ve bende pisti şehir içinde açılırsa hobby severlerin sayısın artıcağına inanıyorum :ahhahyt: :ahhahyt:

Toad
03-07-2006, 22:50
Tam olarak adresini verebilirmisin bu pistin?