Orijinalini görmek için tıklayınız : Gta San Andaras
Arkadaşlar geçen gün uyduda gördüm bu oyunu heyecanla bekliyorum. Bunun hakkında bilgisi olan varmı? İşallah PC de oynayabiliriz.
SirWilliam
12-07-2004, 10:12
İşallah.........
Bisiklet filan sürüyorsun bide 60 yılların amerikan tip arabalar filan war diye biliyorum... tayfanla orayı burayı bombalıyorsun bi videosunu izledim hoşuma gitti baya dier gtalardan çok sağlama benziyor görcez bakalım
bende bazı tanıtım yazılarını okudum.. doğruu söylemek gerekirse teknoloji ilerledi ve yapımcılar da gerçekliği arttırmak için kalite yapmaya başladılar.. bundan sonra en az 256 ram, geforce fx5200 vs gerekli olabilir.. tabi teknoloji çoğaldıkça fiyatlar da düşüyor (yeni ürünler dışında).. zaten bilgisayarda problem var artık "south park rally yi bile açmaz oldu :(.. cdnin arkasında Pentium 166MHz(bendeki P3 733) 32 mb ram(128mb ram var) .. ama çalışmıyo ekran kartım ise Geforce 4 128 mb.. yardım edebilecekler varsa özel mesaj atsınlar ona göre bi forum açym..
bende bazı tanıtım yazılarını okudum.. doğruu söylemek gerekirse teknoloji ilerledi ve yapımcılar da gerçekliği arttırmak için kalite yapmaya başladılar.. bundan sonra en az 256 ram, geforce fx5200 vs gerekli olabilir.. tabi teknoloji çoğaldıkça fiyatlar da düşüyor (yeni ürünler dışında).. zaten bilgisayarda problem var artık "south park rally yi bile açmaz oldu :(.. cdnin arkasında Pentium 166MHz(bendeki P3 733) 32 mb ram(128mb ram var) .. ama çalışmıyo ekran kartım ise Geforce 4 128 mb.. yardım edebilecekler varsa özel mesaj atsınlar ona göre bi forum açym.. makinen rahatlıkla south park rally çalıştırır sen problemi tam olarak yazarsan ben sana yardımcı olmaya çalışırım
Arkadaşları oyunu consolda oynamış bulunuyorum gene direk ws ler yıkılıyo bmxlerle geziyoz oyunda tabi pcde contorl daha iyi olur arabalar motorsikletli polislerimizde war grafikerli sewdim gtacılar bu oyuna bayılcak bol küfür we zenciler hey dostum tarzı takılıyor iyi olmuş harita baya kapsamlı sitres atmak için güzel bence ben gtayı sewmem ama oyuna 10 üzerinden 9.2 weriyorum..:dıkşın: dağtın piyasıyı:))
bilgisayar versiyonunu isssssssssttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyooooooooo oooooorrrrrrrrruuuuuuuummmmmmmm:D:D:D Daha piyasaya çıkmadı mı?
larrybird
24-10-2004, 22:10
http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1377. bu linkten her şeyi öğrenebilirsiniz.
Beylerrr bu oyun yarık yarık anti gtacı idim ama hll olsun adamlara yarık oyun yapmışlar arşiwlik bi oyun harita çok büyük zenciler yarık döwme yapıyorsun vucudu geliştiriyorun adam geliştiriyon sokakda bi yumrukda çıtayk adam yerde yarıldım yarıldım zenci dostlar takılıyoz uzilerle tarıyoruz oy oy ewleri filanda soyuyormuşsun daha rast gelmedi bakcaz bakalım ben bittim oyuna zaten notu 9.9 ps2 gelmiş geçmiş en iyi oyunu bu olmuş kontorler alıştınmı iş bittiyor o kadar ama pcde daha zevkli olcak o ayrı konu ;oleeea:
abi oyunu nereden aldın ps2 ye ebndede var ps2 nerden bulabılırım acıl cevapppppppppppp gta cıyımmmmmmmmmmmmm
Benimde fazla bi bilgim yok benim arkadaş siparişi weriyor adam int üzerinden indiriyor 2048 mi ne war herhalde kazzaa ya benzer bi prgla indiriyor tabi kazzaa o prg yanında kral çöp kalır alıyom adama tdk boş dwd weriyorum çekim ücreti çıtayk adam çektirtiyo bağlatım sağlam olsa bende yapardım çünkü bi oyun en az 2 weya 3gb
iyimiş yaa... Download olayı...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.