PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Offroadcular-6!!!!!!!!!!!(cızbızcılar-1)

Zulkarneyn
07-03-2006, 15:18
Arkadaşlar geçen pazar yaptığımız buluşmada ortaya attığımız fikiri gerçekleştirelim derim; şöyle cızbızlı, oyunlu, rc yarışlı bir buluşma. RCden başka aktiviteler de olacağı için aracı olmayan arkadaşların da güzelce eğleneceği bir buluşma olur. turkishjobun kasap bir arkadaşı varmış o etler ve mangalı getirirse ben de ocakbaşı işlerinde iyiyimdir. kolasıydı çereziydi güzel bir ziyafet yaparız. :eyweyw: gün sonunda da masrafları bölüşürüz. Ne dersiniz kimler katılır kimler ne tavsiyede bulunur?

tyido
07-03-2006, 15:21
abi ben varım yanlız bu haftasonu olursa gelemem anca ondan sonraki haftasonu gelebilirim.. Valla yaparsak süper olur hem yeni mad force umu da getiririmi:)

pelikan
08-03-2006, 00:04
arkadaşlar bende gelirimde yanlız siz genellikle anadolu yakasında yapıyorsunuz galiba o yüzden bana çok ters kalıyor ben istanbulun daha diger ucundan esenyurttan çok zor oraya gelmem tabi buraya yani avrupa yakasında yapalım desem size ters gelir sadece benim içinde onca kişinin magdur olmasını istemem o yüzden malesef ben sizlere katılamayaçagım galiba.

Zulkarneyn
08-03-2006, 00:29
Pelikan abi selam. Ya bu anadolu yakasındaki ilk buluşmamız daha önce 5 tanesini de avrupa yakasında maslakta yapmıştık. Birinciye sen de gelmiştin ya. Herkese yakın bir yer bulmak çok zor malesef. Ben elimden geleni yapıyorum katılımın artması için en son pazar günü 5 kişiyi aldım anadolu yakasından sonra evlere kadar bıraktım. Ama buluşma yapıcaz diyorsak biraz fedakarlık yapmak lazım. Ya da herkes evine en yakın boş arazide kendi kendine takılıcak... Bu buluşmayı üsküdarda yapalım bir sonraki için tavsiye edeceğin bir yer varsa, çoğunluğa uygunsa orada yapalım. Ayrıca üsküdardaki bu yer oldukça merkezi ve maslaktaki alandan daha kolay ulaşımı var. Bir de turkishjob istiyedeki alandan bahsetmişti. googledan foto yollayabilirse orayı da tartışırız. Üsküdar diyorsak resimleri burda.

khaledome
08-03-2006, 09:28
arkadaşlar istinyedeki yeri google earth'den buldum, resimdeki düz asfalt boşlukta oynayabiliyoruz. düz asfaltın resmin sol tarafında kalan az yukarda toprak bir yeri de var, az çok engebeli bir yer off road kullanımı için, resimde ağaçların altında kalan görünmeyen bir yükseltide var ordan da arabaları kullanmak mümkün.
ben cumartesi istanbulda diilim, gerçi artık arabamda yok :)
size iyi eğlenceler

savagegarden
08-03-2006, 10:07
sultantepe güzel bir alternatif,
hem merkezi,
hem boğaz manzaralı,
hem çok geniş ve değişik engebeleri olan bir arazi,
hem de spur gear' larımızı sıyırtan çakıl taşlarından bir tane bile yok :)

un@l
08-03-2006, 12:02
evet anadoluda bır yerde olursa kesin gelırım abı hepde havalar bızı buluo uskudar gusel bnce

Zulkarneyn
09-03-2006, 00:55
ünal ve cüneyt siz geliriz diyorsunuz değil mi? o zaman bakalım benim bu kötü havanın düzeleceğine dair ümidim var. cumartesi son bir bakarız hava durumuna iyi olursa buluşuruz uygun mu?

erhanzeynel
09-03-2006, 01:32
Ben de varım bi aksilik çıkmazsa (iş için Balıkesir'e gitme durumum var :( )

erhanzeynel
09-03-2006, 01:34
abi ben varım yanlız bu haftasonu olursa gelemem anca ondan sonraki haftasonu gelebilirim.. Valla yaparsak süper olur hem yeni mad force umu da getiririmi:)
Abi sen gelmezsen pervane adaptörümü nasıl alıcam senden? Esc yapımı bitti yarın test edicem inşallah. Bi de R5 (100K) yerine 100K Trimpot taktım. Motorun son hızını ayarlamak için.

turkishjob
12-03-2006, 01:07
ya arkadaşlar benim şanzımanda geçen hefta dişli sıyırdı o yüzden bu hafta sanırım sizlere katılamıyacağım hem havada pek iştaah açıcı değil siz nasıl yapıxaksınız bu soğukta Allah yardım etsin şimdiden kolay gelsin size

erhanzeynel
12-03-2006, 04:25
Beyler buluşma var mı yok mu? ne yapıyoruz? (umarım buluşma varsa biri yola çıkmadan önce buraya bakar da benim de haberim olur.)

aytugcaglar
13-03-2006, 09:47
ben pazar gunu saat 11 cıvarında koyatagı carreofur bahcesındeydım.. 1 depo kadar kullandım cok rahattı...yalnız oldugum ıcın resım cekemedım... ordan oguz abının yanına gectım... ama carrefour bahcesı oldukca rahattı kullanmak ıcın...

sariertan
14-03-2006, 10:34
işte size hafta sonundaki buluşmadan enstanteneler =)

http://rapidshare.de/files/15423383/12.03.2006.wmv.html

anchor_et
14-03-2006, 20:00
hımm video çok hoşş.. bu arada çevredeki izleyicilerden gelen sorular evrensel oluo galiba.. aynı sorulara trabzondada rast gelioruz.. video daki kaç kilometreden çekio abii sorusu, en meşhur sorudur mesela.. ondan başka bunu senmi yaptın abiii sorusu vardır ... ve çok garip bi soruda savage nin motor eksoz sesinden bana sorusunu duyurabilmek için bağırarak sorduu bu elektriklimi abii sorusudur.. genelde evet elektrikli die cevap veriorumm... elemanda abondone olup öölece 3,5 dakka boşluu bakıo derin derin... :D

tyido
14-03-2006, 20:07
bide abi genelde bundan duman çıkıyo bu neden tütüyo diyolar...:)

roxx0rs
14-03-2006, 23:04
hımm video çok hoşş.. bu arada çevredeki izleyicilerden gelen sorular evrensel oluo galiba.. aynı sorulara trabzondada rast gelioruz.. video daki kaç kilometreden çekio abii sorusu, en meşhur sorudur mesela.. ondan başka bunu senmi yaptın abiii sorusu vardır ... ve çok garip bi soruda savage nin motor eksoz sesinden bana sorusunu duyurabilmek için bağırarak sorduu bu elektriklimi abii sorusudur.. genelde evet elektrikli die cevap veriorumm... elemanda abondone olup öölece 3,5 dakka boşluu bakıo derin derin... :D
abi kesinlikle bu sorular evrensenl gecen gun mt2 ile gazlarken bi abi(amca) bunu senmi yaptın dedi ben tam yooo dicektim arkadas ewet biz yaptık nası beyendinmi amca die sordu ben kenarda gulerek gazlarken arkadas adamı bir kafaya aldı aman aman:D:D:D:D

erhanzeynel
14-03-2006, 23:37
yiyğtlerin ordaki buluşmada bana da sorulmuştu abi sen mi yaptın diye :D hem trafik polisi tarafından hem de çocuklar tarafından. Ama benim cevabım sa evet oluyor mecburen. Çünkü gerçekten kendim yaptım ama daha bitiremedim. (uçak-MM400)

Yiğit esc de hata yaptım sanırım dumanlar çıktı. Yeniden yapmayı deniyecem. 2 yıl devre yapmadık paslanmışız :D Yaa benim pervane adaptörü n'oldu??

erhanzeynel
15-03-2006, 05:39
Sorular kesinlikle evrensel. Bi de biz uçakçılar "uçuyormu abi bu" sorusuyla da karşılaşıyoruz :D . Uçmayacaksa neden uğraşıyoruz ki? (Yalnız ben MM400'ün ağırlık haddini fazla aştım sanıım benimki uçmayabilir :D )

aytugcaglar
15-03-2006, 08:56

benımde en cok duydugum soru ne kadar mesafe cekıyor.. bende dıyorum 3 km cekıyor gozden kaybolunca otomatık yolu buluyor gerı donuyor... mılletın mesafe derdı var sanırım en uzaga gıden en ıyısıdır :)

anchor_et
15-03-2006, 09:50
muhahahahahaaaaaa koptum yaa.. gözden kaybolunca otomatik yolunu buluo demek.. süper... tuttum... aynı şekilde cevap verecem bende... süper yaaaa...

savagegarden
15-03-2006, 11:11
anlaşılan TEAM SORU yine işbaşında :D

tyido
15-03-2006, 13:29
Erhan abi senin adaptörü bu akşam alıcam istersen bi ara buluşabilirsek sana veririm. Birde burdan bütün offroadçulara sesleniyorum satılık savage arayan varsa hemen yardımcı olabilirim... Full donanımlı savage satıyorum isteyene hemen verebilirim uygun fiyattan. Bu arada abi senin esc neden yandı bilmiyorum ama bende o devrenin küçültülmüş bire bir boyutta baskısı var istesen sana bi ara verebilirim...

tyido
15-03-2006, 13:35
Bu arada abi haftasonu hava nasıl olacak acaba iyi olursa bi buluşma yaparız artık...

Zulkarneyn
15-03-2006, 17:51
walla benim parmak da kendine gelir o zamana kadar. bi buluşma yapalım biz yiğit. pazar günü hava iyi olucakmış hava tahminlerine göre

tyido
15-03-2006, 18:00
abi bu haftasonu pazar günü ben bizim burda olucam mad force umu kullanıcam. Benim savage ı da belki sahaya çıkarırım tabi ozmana kadar satılır işallah da fırsat kalmaz haftasonu kullanmaya...

erhanzeynel
17-03-2006, 11:20
EE ben de hafta sonu ordayım yaparız bir şeyler ;) Baskı devrenin küçültülmüşü bende de var. Baskı devre üzerinde de hata bulamadım. Bu motorun zıt emksından koruyan diyor var ya onu ters takmışım glb :D bu sefer de fetler aşırı yüklenmiş olmalı ve cozzurt :D