PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1/5 MCD ve FG Videoları

sariertan
08-03-2006, 14:39
http://www.rc-xtreme.de/goodies/videos.htm

bu linkde sanırım doya doya izleyeceğiniz kadar video bulacaksınız. Bizim MCD cilerden bir hareket göremiyoruz bende alman sitelerinden buldum bunları. Buda 1/5 cilere hediyem olsun.

prettyahmet
08-03-2006, 15:19
Walla ne diyim büyüksün.Bu videolar kaçmaz hele bide bizim pistte çekilmiş videolar var.Onları görünce iyice mest oldum.Saol:)...

sariertan
08-03-2006, 15:29
Gerçekden gönül isterki bu yabancı sitelerde bizlerde olalım adamlar bizim pistlerdeki videoları koymuşlar. Ama belki aralarında bizdende olanlar vardır. Adamlar bizim MCD leri kullanıyorlar. Görünce bi mutlu oldum. Her ne kadar FG taraftarı olsamda milli bi duygu işde.

sariertan
08-03-2006, 15:51
bide bunu gönderdiler mailde bakın bakalım insan azmedince neler yapıyor.

Araç FG COMPATİTİON EVO olsa gerek

torlak_t
08-03-2006, 16:06
hem azim hem de para olsa gerek bu:)

nospeed
08-03-2006, 21:59
Ertan saolsun linkleri vermiş yana yana arıyodum , izleyince de pis gaza geliyosun . Bu arada ilk arabamı (NTC3)pretyyahmetten ikinci arabamı (MCD ) ertandan aldım , simdi MCD ye kendi yapacagım modifiyeleri monte edicem . en zevklisi bu bence . ilk adım aleminyum govdeli yaglı amortisorler.

prettyahmet
08-03-2006, 23:52
Tr'de mcd kullanıcısı artmaya başladı sevindirici bi durum.Tabi ki o araçlar şöle yarış ve pist yüzü görmek isterler:)Ben önüme gelen herkesi teşvik etmeye çalışıyorum.Araçlarınızı pistte kullanın ve olabildiğince yarışlara katılımcı olmaya çalışın.Ayrıca süspansiyon yapımı pek kolay diildir haberin olsun;)Kolay gelsin...

nospeed
15-03-2006, 00:11
haberim var kolay degil , ama ne yapaccaksın hep zor işler bizi bulur , yaglı amortisorler hazır yarın eklerim siteye fotolarını
....