Orijinalini görmek için tıklayınız : Colin Mcr04 :)
Arkadaşlar oyun çıkalı baya bi oluyo ama ben daha bu gün oynama fırsatı buldum we oyun süper biişi en güseli vatandaşlık seçme bölümünde Tr de war :) herkese tawsiye ederim bomba bi oyun olmush
aksak_ritim
07-07-2004, 00:10
Arkadaşlar oyun çıkalı baya bi oluyo ama ben daha bu gün oynama fırsatı buldum we oyun süper biişi en güseli vatandaşlık seçme bölümünde Tr de war :) herkese tawsiye ederim bomba bi oyun olmush
e günaydın wolkan'cım. :)
günaydııın günaydııın sabah şerifleri hayırlı olsuuun :D hehehe
ewet turkıyeyıde koymuslar ama bence cok gu<ell bır oyun degılll colın mcrae 2 daha guzell bejncee
Valla ben CMR2'den sonra CMR3'ü hiç beğenmemiştim, biraz vasat gibi gelmişti. Makinam yeterli gelseydi CMR4'ü de deneyecektim, TV tanıtımlarında çok güzel gibi görünüyor ama onun için de makinamı değiştiremem. Bir de GP3 var, 4cüsünden daha iyi bence, şu an en gerçekçi F1 simulasyonu (oyunu değil !) diyebilirim. İnşallah ilerde süper bir makina kurarsam diğerlerini de deniyecem...
ben cmr3 u un geldıgını bıel duymadımm hıc kımse beyenmedıı o yuzden satılmadıı cok galıbaa ama cmr4 ı satıyormuss ama ben onu beyenmedım favarın cmr 2
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.