Orijinalini görmek için tıklayınız : Photoshop...
Car_Maniak
30-04-2004, 18:58
Arkadaslar yeni bilgisayarima photoshop u kurdum ama hic bir bilgim deneyimim fln yok.... bildiginiz turkce ya da ingilizce photosp ogrenebilecegim bir site var mi??? ipuclariniz varsa yazar misiniz??? elinde 106 206 306 gti ve honda vti resimleri olan varsa buraya koyabilir mi??? modifiyesiz olursa ii olur... sagolun... :)
burak abi;www.photoshopjunkie.com ve http://www.photoshopchop.com bu iki sitedede tutorials bölümü war oralarda baya bişey anlatıyo.aradığın resimler içinse google'den grafik bölümüne geç ve ara:D
Car_Maniak
30-04-2004, 21:24
sagol cano baska bilen yok mu?? hadi kaya abi senden de bekliorum....
Deneye deneye Burak. Keşfedersin sen :rolleyes:
kaya ile ben doğuştan bilioz photoshop'u :D :D
tabiiki zamanla öğreneceksin burak.. biz senelerdir ucundan ucundan ilgileniyoruz.. bu sayede bazı şeyleri kestirebildik.. ama hala öğreneceğimiz çok şey var.. çünkü sınırsız bi program... birisi bu yönden birşeyi yapıyor.. başkasıda farklı yönden.. ama efektler aynı mesela.. o yüzden kullanıcının yaratıcılığı ve zekasına bağlı bişey...
ve emin ol ki en büyük yardımcın GOOGLE.... nede takıldıysan yaz-arat... bizden daha çabuk cevap verecektir :D
burak tacinin de dediği gibi birşeyi yapmanın bir çok yolu var. Özgüründe dediği gibi deneye deneye çözeceksin. buradan photoshop anlatmak bayağ zor olur. Ben de bu ara coreldraw11 le uğraşıyorun inat ettim öğreneceğim. Photoshop bazen kesmiyor:D:D Nette dolaş bilgi ara resimli bir çok anlatım var. örnkler var. onlarla uğraşırken yavaş yavaş kaparsın işi. ama araba modlamak ayrı bir sanat:D:D. onunla ilgili bir yazı yazsam ii olur aslında hem bayağı yararlı olur. Herşey sende bitiyor burak. taci bana bu programı biraz gösterdi daha sonra kendi çabamla ilerlettim. şimdi boynuz kulağı geçti(taci kabullenmiyor ama)
Car_Maniak
01-05-2004, 23:18
Evet ole rocco nun verdigi photoshopchop manyak bi site her sey var ama iste uygulayamiyorum sinir oluyorum... abim bi aralar yaparken bole arabanin cevresinde mouse u gezdiriyordu o otomatik seciyodu ben yapamiyorum kafayi yicem alt ve mouse a klikleyerek yapiyorum ama iste mesela o seyi yapamiyorum.. .arabayi secemiyorum rahat rahat... mesela su an inpro far yapmayi az cok biliorum ki gercegi gibi olmuyo ama yine de benziyo... ya da mesela arabbyi indiriyorum am iste dedigim gibi secemedigim icin fazla ii olmuyo... bunlari bi anlatsaniza... taci abinin dedigi cam kaplamayi yaptim... contras ve bright i dusurunce oluyo..
Burakçım sanarım bahsettiğin bu seçenek arabanın etrafında gezdiriyorsun o kendi kıvrımları algılıyarak oralardan kesiyor. Ama bunun için mauseyi hassas kullanman lazım yoksa adamı sinir ediyor. Birde onun yanındaki var oda otomatik olarak seçiyor shıft+ tıklarsan bir çok bölümü anı anda seçebilirsin. takıldığın herşeyi sor. bildiğimiz kadarıyla yardım ederiz.
Selam!Bende Photoshop Ögreniyorum,birde videokurs Photoshop cdleri var,Photoshopu baya kaptım bu cdlerle,bunları edinirsen senin için iyi olur. :cool:
freeman1209
02-05-2004, 15:32
ben geçen sene çok kulland1m.kendin ögrenince daha ii oluyor.hatta bi tane gif yapm1_t1m.eski forumda hala çalisiyor
Car_Maniak
02-05-2004, 21:43
nebel nerden buldun o cd leri?? kaya abi o gosterdigin stun var bende ama o sol daki bende yuvarlak bir halat.. neyse birazdan ikisini de denicem ama iste ben otomatik sectiremedim.. nese yapcaz insallah... gelecek sira herseye....
Car_Maniak
02-05-2004, 21:58
bisiy sorcam mesela bir siteden bi spoiler buldum deilim.. bunu arbaya tam olarak nasil monte etcem ve boyicam???
Burak o halat dediğin şeyi benim gösterdiğim gibi yapman için alt a basılı tutup üzerine tıklaman gerekli. Ozaman senin istediğin çıkacak (ikikere tıkla. bir kere tıklayınca başka birşey çıkar)
Car_Maniak
02-05-2004, 23:49
tmm otomatik secmeyi de buldum yanindaki oka tiklayinca magnetic die bisey cikio o super bisi hemen secio... su an spoiler takmaya ugrasiyorum.. yakinda abimin eski pejosunu burada ilk denemelerimel yayinlicam... ya kaya abi bi yerde sordum adam ayarla tak fln dedi ama ben spoiler i nasil cevircegimi bilmiorum.... onu bi anlatsana...
Cdleri Tezgah satıcılarından;Video-kursun cdsini Büyük kitapcılardan bulabilirsin..Spoileri;Edit-Free Transform veya Transform-Scale,Rotate,Perspective vb. ile yapabilirsin..
Yaptığım bir örnek chop.Corvette 1969 Stingray 427,Güzel Araba!
Car_Maniak
03-05-2004, 22:52
gusel olmus ben simdilik 306 gti ile ogreniyorum bisiler.. yakinda insallah spoiler fln da eklerim... :) daha cok sey ogrencem....
Burakcım photoshopta jant, kanat vb şeyleri açılandırmak döndürmek çok zor ben başarmış değilim. Biraz uğraş bakarsın çözersin.:D:D
Car_Maniak
07-05-2004, 00:33
eveeeeeeeeeeettt... sonunda ilk calismalarimi yaptim.. once pejonun ne halden ne hale geldigi sonra da dierleri gelio.... bakalim begenecek misiniz?? elestirilerinizi bekliorum... hadi kaya ve taci abi...
Car_Maniak
07-05-2004, 00:36
type - r calismam...,pejolari koyamiyorum cok buyuk dior sonra bi sekilde koyarim..
Car_Maniak
07-05-2004, 00:38
guzel 2 pejo vardi onlar fazla buyuk... onlari nasil kucultebiliriz???
Alın bi tanede benden :)
http://www.angelfire.com/electronic2/spl/7comp.jpg
ya bi türlü şu olayı cözemedim hic birşey yapamıyorum photoshop la z4 yapcam jant var bi sürü ama z4 bana bakıo ben ona bakıorum sinir oldum yaaaaa!yardım edin bana
bence bu olayı burdan söylemekle çözeceğini sanmıyorum ya kendin deneye deneye çözeceksin yada bilen bir gösterecek..Mesela ben photoshop kullanmıyorum programım farklı fakat o programıda deneye deneye öğrendim..
teşekkürler arkadasım peki senin kullandığın programın adı ne acaba?
Burak çalışmaların gerçekten güzel. Uğraşa uğraşa dahada ilerletebilirsin. Ahh keşke zamanım olsada araba modlasam. Corelle uğraşmaktan photoshopu unutacaz.:D:D
Car_Maniak
10-05-2004, 16:45
sagol kaya abi.. bi de su pejolari gosterebilseydim....
At benim maile
Kayarc@mynet.com
Car_Maniak
10-05-2004, 20:58
yolluyorum su an...
Burak pejolar ii olmuşta jant tam uyum sağlamamış. ama arkadan çekilen resim ii olmuş. Devam ii gidiyor
Car_Maniak
10-05-2004, 22:08
biliyorum ilk jant denememdi... su spoiler isi beni ugrasitiriyo gerci yapamiyorum ama...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.