Orijinalini görmek için tıklayınız : Off road pisti
YoL_GezeR
07-07-2004, 22:50
Arkadaşlar ikamet ettiğimiz yerde bir arazi var orayi off road sahasi yapmak istiyoruz. Kısacası off road pisti nasıl yapılır veya off road pisti yapan şirketlermi var?
hangi şehirde? bide off-road pistinin kendin yaptırırsın :) şirketle konuşursan iş makinalarını kiralayıp yaptırırsın.
viaconme
07-07-2004, 23:38
JSB denen kepceli traktorler var saati 40 milyondur onunla guzel rampalar yaptirabilirsin...
kazma kürek birde azmin varsa basit.
YoL_GezeR
08-07-2004, 19:22
hangi şehirde? bide off-road pistinin kendin yaptırırsın :) şirketle konuşursan iş makinalarını kiralayıp yaptırırsın.
Sakarya hendekte arazi çok hoşuma gitti arazi çukurda kalıyor tüm kenarlarında yükseltiler var. Görüş açısı için mükemmel. Makineye filan gerek yok ben kendi ellerimle yapmak isterim heryerini. Ama şunu merak ediyorum pistin ne gibi özellikleri olması lazım? Kısaca off road pisitnin özellikleri...
Bu konu altında off-road pisti nasıl olmalı diye bişeyler yazılmış,resimleri bulabileceğin linkler de var:http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=48&page=4&pp=10 . Kolay gelsin.
YoL_GezeR
09-07-2004, 13:16
Kusura bakmayın böyle bir konu olduğunu bilmiyordum. Keşke arama motorundan arsaydım yinede teşkkürler. JSB kepçeli traktör bulmak kolay hemde bedava arkdaşımın varda :) çok uğraştırırsa yardım alırım ondan tekrar teşekkürler...
YoL_GezeR
09-07-2004, 15:45
yakında o arazinin resimlerini yollamaya çalışacağım dğerlendirmelerinizi bekliyorum.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.