PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Silemiyorum



YoL_GezeR
08-07-2004, 20:07
Kilitlenmiş konulardaki resimleri silemiyorum yardımlarınızı bekliyorum birde daha fazla resim yükleyebilmek için bir şeyler yapılmalı

tuning
08-07-2004, 23:40
eklentilerden bahsediyorsan bende silemedim.

SpEEd_dRiVeR
09-07-2004, 10:17
arkadaşlar bedava host veren adreslerden host alın oradan buraya yükleyin hem eklentilerinizi silmeye gerek kalmaz..

SpEEd_dRiVeR
09-07-2004, 10:20
bedava host veren adresler...

www.freeservers.com (20mb)
www.1asphost.com/ (100mb)
www.tripod.lycos.co.uk ( yavaş ) (50mb)

şimdilik bildiklerim bu kadar..

YoL_GezeR
09-07-2004, 13:27
bedava host veren adresler...

www.freeservers.com (20mb)
www.1asphost.com/ (100mb)
www.tripod.lycos.co.uk ( yavaş ) (50mb)

şimdilik bildiklerim bu kadar..

Enes sen bana siteye gir şunları şunları yap dersen daha iyi olur. Ben fazla anlamam bilgisayar dilinden de :)

SpEEd_dRiVeR
09-07-2004, 15:11
o zaman siteye girdikten sonra kontrol paneline gir..sol altta eklentiler var oradan sil..

YoL_GezeR
09-07-2004, 15:14
Enes onu biliyorum ama sağdaki kutucuklar gözükmüyor konu kilitlendiği için

Ah bir resim koyabilsem çok şaşıracağınız şeyler koyacağım

SpEEd_dRiVeR
09-07-2004, 15:18
abi o zaman bilemicem ama sen resimleri silcen ondan sonra koyacaklarını koycan sonra onlarıda silcen...bence beleş host al...he bilmiyosan bilen birinden yardım al..

YoL_GezeR
09-07-2004, 15:33
Bir arkadaş var ondan yardım alacam tabi onuda burada bulabilirisim kimbilir nereye gitti :confused:

Cydia
09-07-2004, 15:56
yol gezer...
bana resimlerinin olduğu kilitli mesajların link'kini yazarmısın... temizleyelim onları..

YoL_GezeR
09-07-2004, 16:10
http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=400

işte barracuda teşekkürler

platy
09-07-2004, 16:39
Bu foruma resim koyma olayını 5 kere falan yazdım ama.
freeservers tan yada www.tripod.lycos.co.uk yada www.imagestation.com a upload edin resimleri. Ondan sonra upload ettiğiniz resmin üstüne sağ tıklayarak proporties ten url sini kayıt edin.
Forumda mesaj yazdığınız yere link olarak yazın. Resim çıkar.

YoL_GezeR
10-07-2004, 15:38
Tekrar teşekkür ederim silindiği için zaten fazla resim yüklemeyeceğim.