PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Simcity 4

Olynth
09-07-2004, 14:41
Oyunu yenı aldım ve gercekten cok guzel bir oyun. suanda sehırın nufusu 110.000 cıvarı.
Oynayan varmı bunu ?

Hassank
09-07-2004, 14:54
Ben simcity 3000 oynamıştım manyak bir şehir kurmuştum artık koca haritada tek bir yer kalmamıştı bişey kurmak için acayipte para geliyordu elimde patlıyordu paralar deli oldum sonra oturup izlemekten başka yapacak bişeyin kalmıyor bayıldım en sonunda da sildim oyunu.
Simcity 4 üde aldım oynadım biraz 3 boyutlu filan daha güzel ama mantık aynı sadece görüntü farkı var sonra oyuna başlamadan simcity 3000 de olanlar geldi aklıma bırak hasan kasma boşuna dedim şimdi vurdulu kırdılı oyunlardan oynuyorum daha çok :) ama çok sağlam stratejiler geliyor onları bekliyorum özelliklede code name panzers ve soldiers of world war 2 ...

cguckan
09-07-2004, 16:57
Ben tam bir simcity manyağıyım o oyunda neredeyse a'dan z'ye herşeyi biliyorum ve hala oynuyorum yanlız rush hour pakedi ile daha zevkli. Araba falan kullanabiliyorsun görevleri falan var. Şu an benim yeni yaptığım şehirde 68000 kişi hepsi para basıyor(çok zengin:D) Yanlız birtek ufo ve jet uçak kullanamadım oyunda. Area 5.1 falan bişiy dio. Bu arada oynayanlara tavsiyeler vereyim. Eğer şehrinizin evlerini geliştirmek istiyorsanız elektirik su çöp hastane okul güvenlik itfaye vs. hepsinin çok iyi durumda olması ve vergileri iyi düzenlemeniz gerekiyor. Ayrıca küçük bir tiyo; Evler ile alısvceris mağazalarını yanyana dimdibe yapın sonra oradan bir otoyolla endüstriye gitsinler. Yanlız otoyollara gişe koymayı unutmayın. Benim şehirde gtişelerin kullanım kapasitesi %265! Yetmiyo bir sürü otoyol var. Bu yöntemle çok güzel para kazanıyorsunuz. Daha başka şeylerde yazarım. Bu arada Newyork şehrinde çok büyük bir harita var oynama için orayı tavsiye ederim. Bir ara o haritada 300.000 nüfüs yapmıştım. Tabi bu nüfüsa yer nasıl dayanır bir deprem sen sağ ben selamet:D:D:D:D