Orijinalini görmek için tıklayınız : 09.04.2006 Buluşması İçin Öneri
sariertan
03-04-2006, 10:03
Merhaba millet. Bu hafta sonu için kendimizi şimdiden ayarlasakda şöyle gene büyük katılımlı bir buluşma gerçekleştirsek. Benim önerim hafta sonu arkadaşlara dediğim gibi yeni bulduğum bir alandır. Çimenlik ve çok büyük olması araçlar açısından çok iyi. Linki burda izleyin bakalım. Piknik içinde videoda göreceğiniz küçük ağaçlar var. Mangala müsait =) Alan benim çok hoşuma gitti. Tam bizlerin aradığı bir alan.
http://rapidshare.de/files/17081787/yeni_alan.wmv.html
khaledome
03-04-2006, 10:15
ertan bu alan nerde abi?
sariertan
03-04-2006, 10:21
Çengelköyün üstü. Kandilli rasathanesinin orda. Minübüsle üsküdardan 20dk. mesafede. Minübüsden iniyorsunuz karşınızda bu alan. Çok basit bir ulaşımı var ben birazdan google earth den atarım resmi.
Ahada resimleride ekledim.
1.resim alan
2.resim üsküdar ile alanın arası
3.resimde alana araba ile ulaşım yolu. Ve minübüsün gittiği yol.
Bu yolu ben çok iyi bilmiyorum. Ali Fuat iyi biliyor oraları ondanda yardım alabilirsiniz.
torlak_t
03-04-2006, 12:11
arkadaşlar Türkiye'deyim arabalarımdan birini hazırlayabilirsem her türlü geliyorum. görüşmek üzere..
sariertan
03-04-2006, 13:49
Arkadaşlar alan gerçekden çok güzel. Havada güzel olursa bol bol zamanımız var. Tamirler yapılır ayarlar çekilir. Rampa ayarlarız uçarız. Gelen herkes bidon felan getirir yarış alanı yaparız yarışırız. İyi vakit geçiririz yani. Bu arada emre senin araban orda gitmez =)) Giderse şaşarım artık.
Zulkarneyn
03-04-2006, 22:26
Ertan Abi alanın reklam/tanıtım videosu çok iyi olmuş ya. :) güzel bir yere benziyor. Ben inşallah orda olucam bir terslik çıkmazsa tabi
sariertan
03-04-2006, 22:43
Gel Ali Gel Sen Kesin gel sensiz olmaz buluşmalar =) Bakımlı t-maxxınıda getir =))
RottinLegions
03-04-2006, 23:35
Ertan abi katılımın yogun olması için 1 hafta ara verseydik...
Herkez sorunu ve ihtiyacı olanı giderirdi ve kozyatagındaki gibi kalabalık olurdu...
Ali abi evet sen gel ya sensiz çekilmez:P:)
Bu arada ertan abi sende gazlıcan dimi ???
Bende sizi seyretmeye gelirim artık :P
erhanzeynel
04-04-2006, 06:01
Yarın çalışmalara tekrar başlıyorum. Umarım bu sefer olur, hafta sonuna yetişir uçağım belki. Gelmeye çalışırım. Malum iş-güç, Okul-yurt :D Hem iş, hem okul, hem hobby zor oluyor biraz. iş yerimdeki serverlardan biri göçtüğü ve acilen tamir etmem gerektiği için 14 saatlik mesaimden sonra yatağımdan kaldırılırken Ali Fuat abi aradı. Carrefour'a uğrayacağım, istersen seni de alayım dedi ama işim uzun olduğu için geçen haftaki buluşmaya gelemedim. Ve nihayetinde saat 15:00 gibi siz gazlarken ben uyuyabildim (Niye anlatıyorsam bunları. Can sıkıntısı işte :D ) Böyle bi aksilik olmadığı takdirde geleceğim. Uçağım bitsin ya da bitmesin gelicem.
sariertan
04-04-2006, 08:47
Orda uçakda uçar alan baya büyük.
04-04-2006, 09:21
Benim bir önerim var,mangalda pisireceginiz etleri savage'nin arkasına baglayıp köpeklere kovalattırın..Daha sonra da ucakların arkasına simit baglar martılara kovalattırırsınız..Harika olur süper bir eglence....Ne dersiniz...
Bu arada ben makara geciyorum ama içimden bir ses de aranızda daha önce bunları yapmış olanların da olabilecegini söylüyor.
Birilerinin kafasına uçak,helikopter düşürüp ölümüne ya da savage ile rampadan ucupta beyin kanamasına sebep olmayın bari.(bu uyarımı dikkate alır da frekans kontrolu yaparsanız tehlikeyi biraz azaltırsınız en azından)
sariertan
05-04-2006, 12:21
Beyler katılımcı sayısı az galiba bu hafta. Çıkmayacak mı bu işe gönül vermiş 20 si arabası ile gelen 30 kişi =)
Adem Revonu halledebinmi
Mert savage ni toplaya bildinmi
Ünal parçalarını bulabildinmi.
Cüneyt bakımını yapdınmı
Ali Fuat (cellat) Elektrikli başka monsterlarını de görmek isteriz
Ali fuat 2 mm lik toz tabakanı temizledinmi
Yiğit bu sefer mcd buggyi aramzıda görmek isteriz
Turkishjop Tmaxxını bu sefer daha iyi ayarlarız
Aytuğ warheadını göster artık =)
Halit Satmadan senden bir piyasa yapsaydın warhead ile.
Pelikan sorunsuz Tmaxxını getir artık buluşmalara.
Ender t maxxına bakım yap parçalar bu hafta gelecek inşaAllah
Ve hatırlıyamadığım tanımadığım biğer off roadcualr sizde gelin hafta sonu.
tamam ya.. pazar günü gelirm bende... adem revo su iyi durumda görünüyo... gelmeye çalışırız beraber...
khaledome
05-04-2006, 12:58
ertan gelmeye çalışıcam ama arabasız gelicem, warheadi açmak istemiyorum, açarsam satış imkanı azalır. para lazım şu sıralar.
ondan sonraki haftaya warhead le geliyorum eğer herhangi bir aksilik çıkmazsa.
hasan ve ekip gelirse onlarla gelirim bu hafta onlara servis veririm.
sariertan
05-04-2006, 13:53
Anlıyorum. Gelin bakalım. Satma konusunda haklısında. İkincide gelecekse diye demişdim ben. Sağlık olsun inşaAllah aytuğ gelirde artık görürüz şu warhead olayını =)
sariertan
05-04-2006, 13:56
Az kaldı avcıalrdan Halili (savaşçı) unutuyordum. Halil seninde efsane savageni görelim hafta sonu Cüneytle gene savage team olursunuz artık =)
mertbasaran
05-04-2006, 14:01
Selam Ertan,
Savage bitti. Uçmaya hazır. Cuma günü kısmet olursa Cüneyt ile rodaj yapacağız. Pazar günü gelme durumum kesinlik kazanmadı. Eğer gelirsem 3 kişi daha yanıma alabilirim. Hava soğuk , kapalı ama yağmusuz olacak gibi gözüküyor.
sariertan
05-04-2006, 14:04
Bende bakdım hava durumuna ama tutmuyor bunların dedikleri. Kısmet meselesi havanın durumu. Geçtiğiiz hafta sonunada yağmurlu demişlerdi halbuki acayip sıcakdı.
Saat kaçda rodaj yapacaksınız. Nerede tam olarak belki gelirim bende =) Pazarada uçuralım senin 4.6 yı derim =)
mertbasaran
05-04-2006, 14:06
Arkadaşlar,
Bu itibar gücü nedir ?
Yaşımız ermiş kemal'e ama itibarımız kocabir 0....
2 cocuğum var ,onların yanında siteye giremiyorum. Baba senin itibarın sıfır diyecekler. Allahtan biri 10 aylıkda okuma yazma bilmiyor.....:)
Pazar görüşmek Umuduyla..
mertbasaran
05-04-2006, 14:11
Daha saat konuşmadık. Cüneyt Doğancılar parkını önerdi.
Eğer istersen senide alıp beraber gideriz
sariertan
05-04-2006, 14:11
itibar sıfır he
Muhahahhahaha =) bu güzeldi.
Tamam olur haberleşiriz. Ben 6,30 dan sonra işden çıkıyorum
savagegarden
05-04-2006, 18:13
saat 11.00 da Üsküdar Doğancılar parkında buluşabiliriz Mert abi,
başka gelmek ve izlemek isteyen olursa da bekleriz..
sariertan
05-04-2006, 18:15
11de cuma günü hemde çok erken ya cuma saat 19 da felan olsaydı bari =) neyse rodajı yapında hafta sonu ortalık 4.6 alrla şenlensin =))
ne cuması ne oldu yag
nerde bulusuyoruz getırrecegım baska monster
cuma olmasın beyler pazar a ne oldu
beyler ne cuması
ben hazırım gelırım gene ama paazar olmıyacakmı..
calısıyoruz yanı..
baska monsterda getırecegım...
savagegarden
05-04-2006, 18:40
cuma rodaj var pazar buluşma var karışmasın dikkat
RoyalFlush
05-04-2006, 19:05
arkadaslar merhaba yarın warhead im gelio ve bende sizlerle bu bulusmaya gelmek istiyorum bana buraya nasıl ulasabilecegimi anlatırmısınız 4. leventte oturuyorum :D
pazar gunu icin
hem arkadaslar hyper 7 ve graupner 1/8 buggy getiriceklermis galiba :)
sariertan
05-04-2006, 22:05
Beyler forumda yazdıklarımız karışıklığa sebep olmasın. Sıfır bir araba var onun rodajını cuma yapıcaz. Buluşma ile alakası yok. Buluşma konuşulduğu gibi pazar günü yapılacak. Bu arada vesait çok kolay. Üsküdar meydandan talimhane minübüsüne biniyorsunuz. ve 20-25 dakika sonra rasathaneyi geçer geçmez iniyorsunuz. İndiğiniz gibi karşınızda kocaman alan. Yani çok kolay. Verdiğimiz resimlerden birer kopya alırsanız gelirken kaoybolmazsınızda. Araba ile gelecekler ise Ali Fuat (Zulkarneyn) ile görüşsün. O yolu çok daha iyi tarif eder araba ile geleceklere.
Zulkarneyn
06-04-2006, 00:45
royaflush Rcteamgoya kadar gelirsen seni alabilirim ordan
Ertan abi bu arada benim motor ayaklarından biri kırıldı ya
belki yeni arabayla (smartech) gelirim
mertbasaran
06-04-2006, 08:12
Selam Arkadaşlar,
İşte Rodaj yapılacak Savage
http://img218.imageshack.us/img218/4854/dsc02745yedek1du.jpg
İşte Rodaj'dan sonra kullanacak en küçük RC'ci
http://img218.imageshack.us/img218/1229/dsc02748yedek4vb.jpg (http://imageshack.us)
Mert Bey Gule gule kullanin. Itibar 0 demissin. Araba tamamliyor.
Benim araba tamam gibi O gun gelince gorucez. Insallah aranizdayim. Bison la beraber geliriz.
Alan guzel gozukuyor, Ama ben benzer bir alanda tam gaz giderken tasa carpip on salincagi dagitmistim. Cimenlerin arasinda gozukmuyor taslar.
Diger bir mesele c.tesi sagnak yagis var dedi haberlerde 15C imis. Pazar da cok farkli olmaz heralde.
sariertan
06-04-2006, 09:34
Hava durumlarında hep konuşuyorlar ama belli olmaz. Çimen olayına gelince inşaAllah öyle bir kaza ile karşılaşmayız. Zaten çimenler yüksek değil. Gözükür o derece büyük taşlar.
ıns hava yagmurlu olmazda alan guzel beyaada buyuk bıde mıllet rahatsız olmaz ıns eger hava guzel olursa bende gelıcam yagmurlu olursa pek gelmeye nıyetım yok ama bellıde olmaz yınede gelmeye calışırım
sariertan
06-04-2006, 13:46
Olmaz İnŞaallah Da Hep Beraber GÜzel Zaman GeÇİrİrİz. GeÇdİĞİmİz Pazar Ben Bakdim Alana Çok GÜzeldİ. GÜneŞde Vardi Nasil Canim Gazlamak İstedİ =) Kismet Bu Hafta İnŞaallah.
Zulkarneyn
06-04-2006, 15:17
oo araba süpermiş! Mert bey yalnız bu yakışıklı genç pilotumuz en genç RCci değil. O ünvan küçük Egenin elinde şu an (yaş 9). Buluşmaya Ege de gelirse genç Rcler tanışmış olur.
mertbasaran
06-04-2006, 15:39
Bizim adamın bakmayın öyle durduğuna daha okula bile başlamadı. 6 yaşında.
İnşallah pazar hepimiz buluşuruz bir güzel şamata yaparız.
sariertan
06-04-2006, 16:16
Sizin arabayı cumartesi rodaj yapsak olmazmı ya =) carrefourda sakin sakin kocaman alanda paşa paşa yaparız. Belki başka bir arabanında rodajını yapıcaz cumartesi günü. pazarda kökleriz =) ?
mertbasaran
06-04-2006, 16:28
Eğer Cüneyt musaitse olabilir tabii fakat Cumartesi tüm gün hava yağmurlu olacak gibi gözüküyor. Eğer cumartesi rodaj yapamaz ve pazarda hava açarsa bizim arabanın önüne ip bağlayıp uçurtma gibi çekerek kullanmak zorunda kalırız.
İşte o zaman RC dergilerine bile kapak oluruz :)
RoyalFlush
06-04-2006, 16:45
arkadasimla konusup gelmeye calısıcagız ilginiz icin tesekkur ediyorum
sariertan
06-04-2006, 16:50
Eğer Cüneyt musaitse olabilir tabii fakat Cumartesi tüm gün hava yağmurlu olacak gibi gözüküyor. Eğer cumartesi rodaj yapamaz ve pazarda hava açarsa bizim arabanın önüne ip bağlayıp uçurtma gibi çekerek kullanmak zorunda kalırız.
İşte o zaman RC dergilerine bile kapak oluruz :)
muhahahahhha =)) yağmur demeyin bana ya moralim bozuluyor. İnşaAllah hafta sonu hem cumartesi sıcak hem pazar dahada sıcak olur =)) Bu arada mert senin araban vardı galiba =) burdan beraber gidermiyiz rampalar felan olacakda =)
mertbasaran
06-04-2006, 16:56
Gideriz tabi..
Benim araba geniş herşeyi alır.
Cep tel : 0532 740 69 63. Seninki bende var. Konuşuruz
Geçerken Cüneyt'i de alırız.
sariertan
06-04-2006, 17:17
Süper =) Cumartesi rampanın üzerine parça kestircem bouhaus dan hepsini getiremezdim. Off ne hoplatırız he gene =)) bu sefer alan daha iyi.
sariender
06-04-2006, 17:48
Abi pazar gunu bende oynak istiyom bende gazlıcam parcaları siparis verdım dedın ne zaman gelcek bana sölede geleyim bende parcamı takayım gönül rahatlıgıyla oynayayım hoplatmak zıplatmak istiyorum bende sıkıldım hep siz zıplatıyorsunuz bana haber ver parca gelınce geleyım size halledeyim su benim arabnın durumunu guzelbi bakım yapayim bende egleneyim artık yeter ya bıktım hep sizleri izlemekten bende adam akıllı gazlamak ıstıyorum İnsALLAH hallederim bende unutma parca gelince haber ver.İnsALLAH bende yetistirim hafta sonuna bende gelrim kısmet olursa.
sariertan
06-04-2006, 18:23
Parçalar gelmedi halen. Bekliyorum. Bu arada duyrulur. Elinde fazla t-maxx için ön sağ bulkhead olan varsa verebilirmi. Hafta sonuna gelmezse parçalar lazım olacakda bize.
abi tamam bende pazar günü ordayım.. yine mad force laa yıkıcam ortalığı......
Zulkarneyn
06-04-2006, 20:50
ya ben gelemiyorum sanırım motor ayağı bulamadım hala :(
RoyalFlush
06-04-2006, 20:53
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?secimNo=40
onumuzdeki 3 günün hava durumu :D
sariertan
06-04-2006, 22:03
Ali diğer arabanı sağlamlaştır getir bendede lst yok jamarayı toparlayıp getireceğim. Bu arada diğer arabanın ayağı olmazmı acaba tmaxxa . Can hava durumu belli olmaz. Bizde bakdık onlara ama çoğu zaman yanılıyorlar. Bunlar sadece tahminler. Yağmurlu olmayadabilir. İnşaAllahda olmaz =))
Zulkarneyn
07-04-2006, 00:44
arkadaşlar hava tahmini için en iyi adres bizim okulun sitesidir. Çok iyi tutturuyorlar:
http://www.koeri.boun.edu.tr/meteoroloji/tahmin/ik0012.htm
Hava yağmursuz gösteriyor. Ertan Abi bakalım smartmaxx i getiricem heralde onu da satıyorum kırıp dökmeden satabilirsem iyi olur :)
sariertan
07-04-2006, 09:08
Evet güneşli gözüküyor havada 15derece olacakmış gözüüyor. Ama tahmin bunlar tabi inşaAllah çok güzel bir gün olur.
Ali sende kırıp dökme canım Allah Allah =) Birde Ali sen yolu daha iyi bilirsin araba ile geleceklere nasıl tarif edebilirsin. Buraya yazarsan iyi olur.
khaledome
07-04-2006, 09:24
abi ben gps le gelirim, biri bana google earth den bana alanın koordinatlarını söyleyebiliri mi, yada yanındaki sokağın adını da söylese yeter. :) bi de yer aramayalım şimdi.
erhanzeynel
07-04-2006, 09:42
Benim uçağın hazır olma ihtimali 0 seyirci olarak gelicem her halde. Bu arada roalflush: Team wipeout olarak geliyorsunuz sanırım. :)
Uygn yer olacağını sanmıyorum orda ama onroad için yer varsa orda bir nikko ve onur'la beraber gelebiliriz. Onur'un nikko'ya da aydınlatma modifiyesi yaptık :D
sariertan
07-04-2006, 10:09
onroad ne yazıkki yok erhan =(
bızde artıkb kucuk muyum bılmıorum ama tek uzuldugum sey savage ımı hala toplayamamam :(:( ama pazar ne kadar arabam olmasada gelmıeyı dusunuorum
bakalım yerı bulabılecekmıyız ıns buluruz:dıkşın: :dıkşın:
sariertan
07-04-2006, 12:39
Bulursun bulursun resimdeki kırmızı çizgiyi takip et yeterli =)
o cizgi avrupa yakasından gelırken mı yoksa avrupa yakasına gecerken mı onu cozemedım onuda yazarsan sevınırım ertan :ahhahyt: :ahhahyt:
sariertan
07-04-2006, 12:57
çizginin başlangıcına gitte nasıl gidersen git =))) sonra çizgiyi takip et. nasıl gideceğine gelince onu Ali fuata sor yada anadolu yakasını iyi bilen brş yardım etsin. Ben araba ile nasıl gidilir bilmiyorum.
:ahhahyt: tamam ne yapıp edıp gelmeye calışırım ama ıns yagmur yagmaz yagmur yagarsa gelmem ben zaten veya cumatesıden yagarsada ıslak olursada ıyı olmaz pazar sabahı yazarım ben buraya :ahhahyt: :ımmm:
Zulkarneyn
07-04-2006, 17:07
arkadaşlar akşam ulaşımla ilgili bi yazı yazıcam buraya
savagegarden
07-04-2006, 19:57
İşte Rodaj'dan sonra kullanacak en küçük RC'ci[/IMG]
Mert abi,
oğlun Barış'ın (6) en küçük RC ci olma rekoru geçen haftaki sultantepe buluşmamızda egale edildi, :)
belki videoda raslamışsındır,
(Cellat) Ali Fuat abimizin 3 yaşındaki oğlunu görmeliydin,
çocuk bir elinde tornavida bir elinde buji ısıtıcısı ile dolaşıyor :D :D
kendi arabasını hem tamir ediyor hem de oynuyor :D
en en en küçük RC ci artık O :D
RoyalFlush
08-04-2006, 01:21
Ya beyler araba hazır (warhead) ama tek basımada gelemem işte :( bi arkadaş bulmaya çalışıcam :D
sariertan
08-04-2006, 09:06
Can Ali Fuatla temasa geç. O belki yardımcı olabilir sana.
Şu an hava bulutlu ama arkadaki güneş kendini belli ediyor. Yarında inşaAllah güneş kendini gösterir.
Saat 11,00 da buluşmaya başlayalım diyorum ben. Havanın durumuna göre bir piknik havasındada geçebilir buluşmamız. Orda babamlar oturuyor onla konuşur mangal olayıda yapabiliriz. Yarınki gelen kişi sayısına göre konuşur bu olayı hallederiz diye düşündüm.
RottinLegions
08-04-2006, 11:42
:( of bende off road gecicem yaa olmuyor bole:(
Bu arada yagmur başladı ..:(inş yarın bole olmaz.
Zulkarneyn
08-04-2006, 15:17
arkadaşlar birincisi yarın hava güzel olucak emin olabilirsiniz ikincisi can geliceksen sabah rcteamgoya gel halil köprü çıkışında beni alıcak arabada yer vardır sanırım seni de alırız. üçüncüsü emre benim smartechi satmasaydım sana verirdim canavar bi offroad :)
fuat ıkıncı kopru cıkısı dımı arabada yer var kım gelıcekse gelsın ordan dogru beraber gıderız :ahhahyt:
sariertan
08-04-2006, 16:43
Mert abi sen ne yapdın rodaj olayını yazmadınız merak ettim yarın sizde geliyorsunuz deilmi ??
Bir listemi yapsak gelecekelr listesi.
1-Ertan SARI 40.010 mhz (05335206280)
2-
3-
4-
5-
6-
savagegarden
08-04-2006, 19:10
moralinizi bozmak gibi olmasın ama hava durumunu şimdi dinledim
yarın sağnak yağışlı diyor, salı açacakmış hava,
hem yarın hava açsa bile bugünden kalan suların buharlaşması ve toprağın kuruması için yeterli zaman olamayacak,
yani her yer balçık çamur olacak ne adım atabilicez ne de gazlayabilicez :(
hele bi sabah olsun, sabah ola hayrola..
RottinLegions
08-04-2006, 19:54
Evet cüneyt abi hafta sonu ygışlı...:(
Yaa inş yarn hava acar...
sariertan
08-04-2006, 20:35
sağlık olsun =))
mertbasaran
08-04-2006, 21:03
Selam Arkadaşlar,
Savage 4.6 'nın rodaj'ı bitti. Sağolsun Cüneyt mükemmel bir rodaj yaptı. 4-5 depo boyunca ısı 70-80 C'nin üzerine çıkmadı.
Motor o kadar soğuktu ki bazen üzerine sıcak su döküp ısıttık :)
Yarınki durum biraz yaş gibi şu anda bile yağmur yağıyor. Fakat son kararı yarına bırakalım derim. Nede olsa bahardayız ve hava her an düzelebilir.
beyler yuarın en olutyoır sımdı karar ne
sariertan
08-04-2006, 21:27
yarın sabah 10 gibi yazarız buraya duruma göre 1-2 gibi buluşuruz hava açarsa 1-2 ye kadar toprak düzelir. olmadı buluşmayız bende carrefoura giderim =)
umarım güzel olurda hava bende gelerim olmadı bende carrefoura gidicam..
sariertan
08-04-2006, 22:59
beyler yarın hava açık bulutlu olacakmış ya
çimenlerde gazlayacağımız için bir problem olmaz diye düşünüyorum bugün yağan yağmur. Büyük olasılıkla buluşuruz yarın. SAat 10 da daha kesin haberleşiriz burdan. Mert abi geliyorsun dimi =))
mertbasaran
08-04-2006, 23:43
Selam Ertan,
Yarınki havaya bağlı. Bizim oğlan küçük biliyorsun. Bugünkü gibi rüzgarlı yağmurlu bir hava olursa gelemem. Yarın sabah 10 gibi konuşalım
sariertan
08-04-2006, 23:59
ok ama güzel olacak sanırım yarın hava
olmadı carrefourda 1-2 saat takılırız içimizi boşaltırız yyav =)
carrefourda buluşma durumuda mı var ertan şuan nerde tam olarak ılk bı içerenkoye gelelımde ondan snr karar verırız ıns yarın hava guzel olur kı ıyı bı gun olur
erhanzeynel
09-04-2006, 05:03
Metaoroloji (yanlış yazdığımın farkındayım :D ) de bi arkadaşım var. Demin ona sordum. Yarın hava güzel olacak dedi. Yarın bi yamur yağarsa taşa tutacağımız adamı biliyoruz en azından :D
şuan hava feci kapalı ve soğuk..2 saate kalmaz sel olur..
sariertan
09-04-2006, 10:59
Eet beyler nedir durum hava yağışsız ama bulutlu ne yapıyoruz ? Carrefourda buluşup ordan mı gideriz çimenlik olana ??
sariertan
09-04-2006, 11:02
12.30 da carrefourda olucam gelenlerin sayısınz göre gidelim alana 05335206280 numaram Mert abi seni bekliyorum ha=))
bence ilk carrefourda gıdelım hava yagmur yagmazsa ordan gıderız çimenlık alana carrefourda buluşmak ıyı olur gene ıns rampa vardır ben kendımı ona gore hazırladım muhaha:lol: :lol:
RoyalFlush
09-04-2006, 11:08
arkadaşlar ben gelemiyorum almanca dersim warmıs saat 1 de :(
Zulkarneyn
09-04-2006, 11:13
GÜNCEL DURUM!!!!!!!
Arkadaşlar saat 1 de karfur otoparkında buluşuyoruz yine hava düzelmezs ora takılıyoruz düzelirse kandilliye geçiyoruz. Ertan abi halil gürses ve ben 1de ordayız
sariertan
09-04-2006, 11:13
yapma be can bu warheadcilerde hep buluşmalara gelmiyor =)
1-sariertan
2-savaşcı
3-zulkarneyn
4-
5-
6-
gelecekler gelsin 12,30 - 13,00 arası carreforudayız ordan çimenlik olana
RoyalFlush
09-04-2006, 14:11
inşallah birdahakine Ertan abi =)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.