Orijinalini görmek için tıklayınız : Spektrum Nerden bulurum?
Arkadaşlar Türkiye'de Spektrum DSM (Futaba 3PK için) satan bir yer biliyor musunuz?
Ya da yurtdışında UPS ile gönderen bir site biliyor musunuz?
abi kyosho türkiyede var geçen görmüştüm...
Baktım, aradım ama yok . Sen nerde gördün internetten mi??? :(
!Amorfy.BaRoS+
04-04-2006, 17:19
Dsm Türkiyede satan bir yer henüz oldugunu sanmıyorum.Yurtdışından tehmin etmen gerekiyor.Acil değilse konuşalım...
Türkiye de satan bir yer yok.
Yurt dışından getirtmen gerek.
spektrum ne abilerim uzun suredir goruyorum radyo frenkanslarında falan ama am fm gibi bişimi?? konuyu dagıttıgım için pardon ama mrk ettim:D
coperniq
04-04-2006, 17:54
www.rcmart.com
!Amorfy.BaRoS+
04-04-2006, 18:01
spektrum ne abilerim uzun suredir goruyorum radyo frenkanslarında falan ama am fm gibi bişimi?? konuyu dagıttıgım için pardon ama mrk ettim:D
http://www.spektrumrc.com
Zaman buldukça eklerim.
pons gliom
04-04-2006, 21:06
.. Turkiye de var Gunol abi satiyor.. linki www.rc-tuning.com burdan Gunol abiye ulasabilrisiniz.. ilanida burda. http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=8132
Rc-Tuning'deki modul değil arkadaşlar. kumanda. yani 3pk ya takmak için değil. başlı başına bir kumanda. ben inceledim, cok şık birsey.
tavsiye olunur.
pons gliom
04-04-2006, 23:40
Gunol abinin elinde ayriyetten buda var .
Profosyonel birsey diyorsaniz ..sorun yasamak istemiyorum .. bi kere alirim bi daha almam diyorsaniz.. hararetle tavsiye edilir..
Benim aradığım bu değil ama... Sadece 3PK modülünü ve receiver'ı lazım zaten kumandam iyi :)
pons gliom
05-04-2006, 08:41
pardon abi ben yanlis anlamidim dsm nin ne anlama geldigini bilmiordum.. ..spektrumdeyince direk aklima bu geldi .. yanlis bilgilendirme icin kusura bakmayin
Aslında ben de açık yazmamışım. 3PK için dsm modülü ve receiver 'ı arıyorum demek lazım :)
Neyse e-bay de buldum arkadaşlar. Yardımlarınaza teşekkür ederim.
ya ben bu konu ile bişey soracam diyelim ki elinizde 3 araba var bi de dx3 var içinden çıkan iki alıcıyı iki arabaya taktınız kumandadan direk değiştirerek hangisini yöneteceğinizi seçebiliyor musunuz
öyle olabiliyor ise üçüncü bir alıcı alıp aynı şekilde aynı kumandadan sök çıkar tak derdi olmadan istediğinizi kontrol edebiliyor musunuz????
dlevitas
12-07-2006, 14:58
Spektrum'da tek bir vericiye sınırsız sayıda alıcıyı "bind" edebilir yani eşleştirebilirsiniz. Yani sök çıkar derdi olmadan istediğinizi kontrol etme şansınız var. Ama alıcının tanesi Türkiye'de 99 Euro yani biraz pahalı olabilir :)
e o zaman başka varicilerin benim arabamı kontrol edebilir???
dlevitas
12-07-2006, 16:34
Bir DSM alıcısı vericiyle eşleştirilmeden çalışmaz, her bir vericininse kendisine ait özel bir numarası bulunur. Alıcı bu numarayı görmeden sinyal almaya başlamaz zaten. Bu yüzden karışıklık olması söz konusu değil.
Kısacası alıcıyı alıyor, elindeki vericiyle eşleştirme işlemini yapıyor ve sonra unutuyorsun, kumandanı da, alıcını da istediğin zaman karışma korkusu olmadan açıyorsun. Bu kadar basit.
http://www.spektrumrc.com/DSM/FAQ.aspx
adresinde aranılan tüm sorulara yanıt mevcut.
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.