Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne yapmalıyım
Racer Boy
10-07-2004, 21:34
Ben RC'lere uzun süredir meraklıyım ama birtürlü fırsat bulup başlayamadım!
Şimdi başlamak istiyorum ama bu konuda fazla bilgi sahibi değilim nereden ve başlayacağımı bilmiyorum?:confused:
Önce RC Car mı alayım?Yoksa iyi bir bilgi edinip öylemi başlayayım?
Beni bilgilendirirseniz sevinirim!!! :fısfıs:
!Amorfy.BaRoS+
10-07-2004, 21:38
En ONce Bır rc acemıyı OKu derım sonra Bız sana Yardım ederız:)
SirWilliam
10-07-2004, 23:32
İyi demisin derim
racer boy ilk başta forumumuzdaki bölümleri incele sonra anlamdığın konuşalarda forumdaki arkadaşlarımızdan yardım al ve benzinlimi yoksa elektriklimi alacağına karar ver. sonrada ne tip alacağını düşün off-road on-road buggy bunları belirle ona göre rc al derim :)
captainkidd
21-08-2004, 14:36
Selam arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Yeni yani sıfırdan bu işe girişicem. İşin başlangıç maliyetinden tutta ilk almam gereken araba sizce nedir bunları sormak istiyorum. Tüm burda yazanları okudum iki model üzerinde konuşuluyor: RS4-3 SS ve EVO RTR. Varsa başka model gözümden kaçmış olsa gerek...
Ben sıfırdan mote ederek yapmak istiyorum ona göre tavsiye ederseniz çok sevinirim. Birde kendi modelimi yaratmam mümkün olurmu? Yani satılan yedek parçalarla?
kendın yapmak ısıtyorum dıye yazmıssın o zaman rtr lara degıl kıt lere bakıcaksın mesela hpı rs4 type ss kıt olrak gelıyor mesela onlan baslıya bılrıısın
engine02
21-08-2004, 14:52
bak simdi ss ve evo arasındaki farkları anlaatayım ss kit olarak gelir sn kendin arabayı kurarsın seninde istedigin bu sanırım evo ise hazır yapılmıs gelir
ss in motor 12 liktir evo nun ki 15 lik
ss in devri 35.000 RPM
evo nun ise devri 29.000 RPM
ss ile evonun hereseyi aynı bi tek motor farkı war
bi de tavsiye edilen modellerden biri de ASSOCIATED NTC3 bu da gordugum ve inceledigim kadarı ile bayagı ii bi araba bundan da alabilirsin
bende hiç bilimiyordum rc olayını sadece arkadaşımın eski bir rc si vardı onu kullanmıştım beşiktaş barbaros meydanında 3 sene önce. bu sene içinde kendime bir tane RTR T-MAXX aldım ve onunla başladım. bu sana kalmış bişey. bu işin ben ordan burdan başlanıcağına pek taraftar değilim.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.