Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar yardım
arkadaşlar mını almak ıstıyorum elımde bır tane rtr3 evo var ama mınınlerınde eylencelı oduğunu düşünüyorum szice nasıl. keyıflımı bana ilkten çok şırın geldıler ama nasıl eylendırıyormu ayrı bır heves geldı yarışları flaan da oluyormuş şimdi den sağolun
miniler gerçekten eğenceli.herkese tavsiye ederim.bence mezec-i ekonomin şu anda bi mini almaya elverişliyse hemen bi tane al derim.nası bişi düşünüyosun?mt yada onroad?mini-z yada xmods?....
firelap 2.0 işini görür
arkadaşlar ilk önce ılgınız içn çok sağlun
x mouds la mının arasında fark ne ilk olara onu anlamak ıstıyorum. off road değil.
xmods daha çok görünüş ve drift(bence 4 çeker sistemiyle süper drift yapıyo) için yapılmış bi araç(body kitleri bile var).miniz ve firelap daha çok yarış için yapılamış bi araç.standartta miniz daha hızlı ve daha ii dönüyo ama arkadan çekişli olduğu için pek sevmedim.4 çeker miniz fiyatları da yüksek.ben şuanda 4 çeker sistemli xmods kullanıyorum ve memnunum.ama daha hızlı bişi istiyorum dersen tabiki miniz.
xmods sun hızı ne bı bılgıncvarmı nasıl gııdyor ve modıfıkasyon yapılıyormu mını z gıbı gerçi mini z daha hoşuma gıttı ama mınıler modıfıkosyon yapılıyor yanılmıyorsam.
minilere kesinlikle mod yapılabilirsin.hatta şuanda amerikadan arkadaşa bi savage gelirken arada bana bi motor falan getirtmesini istedim.minizler bildiğim kadarıyla 25km hız yapıyor standartta.ve forumda okuduğum kadarıyla 50 mil yapan bi miniznin videosu internette dolaşıyormuş.benim xmodsa motor geldiğinde duyduğuma göre bi 35kme çıkcak benimki.tek sorun xmodslardaki steering problemi.onuda halletcez artık.
pardon seni mesajı yanlış okumuşum.xmodslar minizlerden biraz daha yavaş.yaklaşık 23km kadar.modlara açık bi araç.ama dönüşleri hiçbir şekilde iyileşmiyor.(hızlarda yanlışım varsa düzeltin bu bilgiler akıldandır hiçbir garantisi yoktur:D )
o zaman ben bır mını alıyım arkadaşım sağol butun herşey için bır şey olursa yazarım tekrardan
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.