Orijinalini görmek için tıklayınız : drift hakkında SSS(FAQ)
drift setup ları, teknikleri,lastik secimi,şase seçimi ve associated,HPI, tamiya,team losi,trinity,yokomo marka ep arabalar hakkında yorumlar ve setup ayarları hakkında geniş bir bilgi.
buyrun link (ingilizce olarak hazırlanmış)
http://us.drccentral.com/faq.html
ALIENWARE
14-04-2006, 11:50
Bu çok makbule geçti, çok sağol.
walla ben asso kullanıyorum tc4 aracı drift arabası haline getirmek için difransiyeli kitlemek( sadece bir vidayı yarım tur çevirmek yetio) amortisörleri biras daha yumuşatmak we zemine göre lastik kullanmak (şu anda her zeminde PVC kullanıoruz) Su da var tamiya lara göre(diğer modelleri incelemedim) en kolay setup TC4 te aracı yarış arabasından drfit car a çevirmek çok kolay oldu :) Ayrıca geçen gün aksak ritimle bakiyorduk we ne görelim Herkesin drift car diye bildigi yokomo hemen hemen TC4 le aynı bir takım eksileri war yokomonun o kadar:D
Uzun lafın kısası ben her zaman diyorumki arabanin markası çok çok önemli değil önemli olan sizin ayarlarınız ve pilotajınız ;) Acemi driftçi den saygılarımla ...
Schnitzer 30
17-04-2006, 01:45
walla ben asso kullanıyorum tc4 aracı drift arabası haline getirmek için difransiyeli kitlemek( sadece bir vidayı yarım tur çevirmek yetio) amortisörleri biras daha yumuşatmak we zemine göre lastik kullanmak (şu anda her zeminde PVC kullanıoruz) Su da var tamiya lara göre(diğer modelleri incelemedim) en kolay setup TC4 te aracı yarış arabasından drfit car a çevirmek çok kolay oldu :) Ayrıca geçen gün aksak ritimle bakiyorduk we ne görelim Herkesin drift car diye bildigi yokomo hemen hemen TC4 le aynı bir takım eksileri war yokomonun o kadar:D
Uzun lafın kısası ben her zaman diyorumki arabanin markası çok çok önemli değil önemli olan sizin ayarlarınız ve pilotajınız ;) Acemi driftçi den saygılarımla ...
Doğru söze ne denir;) ;oleeea:
tamamen ayar ve plotaj...
Robbelerde aynı tc4'de olduğu gibi yokomolarla hemen hemen aynı
adam demişki tl01 gayet uygundur.. e o zaman daha ne duruyorum hemen başlayayım :)
adam demişki tl01 gayet uygundur.. e o zaman daha ne duruyorum hemen başlayayım :)
tl01 gerçekten çok iyi drfit yapiyor sana hayırlı olsun :ahhahyt:
offroad ile yaparım artık drift :) kabak offroad lasitklerim var onlarla olur herhalde.
lastiklerin üzerine atık su borusu geçirerek yanlayabilirsin mesela.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.