PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sapanca Buluşması 2 !!!

!Amorfy.BaRoS+
17-04-2006, 21:03
Arkadaşlar, bütün kış Sapanca kenarında buluşduğumuz yere hiç gitmedim.
Biliyorsunuz, orası dışarıya açık bir yer değil. Su Kayağı federasyonunun resmi yeri. Ama bize izin vermelerini sağlamışdım. Sonuçda geçen yaz onlarda bu işten zevk aldılar. Hatta gösteri için tekrar çağırmışlardı :)
Yönetim vs. değişmediyse tahmin ediyorumki bu sezonda problem olmaz.
İyisimi bir hafta sonu gidip konuşayım.
Yeni sezon için göldeki sazlıkları ve yosunları temizlemişler mi? Bizim için ne zaman müsait olur öğreneyim. Yakında bir organizasyon yapalım.

Kerem, Doktor, Şükrü, Ali, ve diğer sevgili ARKADAŞLARIM, TEKNELERİNİZ HAZIR MI?
Arkadaşlarınızla, Eşlerinizle, çocuklarınızla hep beraber eylenelim mi?

Evet diyenler için, 07/05/2006 gibi bir tarihi ortaya atsam ne dersiniz?

Hadi simdiden 07/05/2006 için gelirim diyen tekneciler, aşağıdaki listeye kendisini eklesin! Yer ile konuşup, detaylı bilgi ve tarih onayını yazacağım.
Sevgilerimle

Geçen sene süperdi bu senede aynısını yapalım derim.İlgili link ve bilgi için bakabilirsiniz.

http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=5254&highlight=sapanca

Katılım için listeye adınızı ekleyiniz.

1- Mad for Tamiya - Sertaç Yalım
Magin one - FM 75.910 + Carson Hydro8 - FM 27.045

2- Viaconme - Ali Kılınç
Moonraker - FM 40.875

3-Amorfy - Onur KARAÇUHALILAR -
Proje1 Denizaltı 2-HoverCraft 3- Eski teknem :)

4-

RoCCo
17-04-2006, 21:43
O tarihte sınavım var . Ben gelemeyeceğim ne yazık ki...

viaconme
17-04-2006, 23:05
Aslında kesin bir şey konuşulmadı tarih sadece bir teklifti.. Neden böyle diyorum çünkü 30-04-06 da ofroad onroad ve heli buluşması organize ediliyor. Bu buluşmanında hemen akabinde olması gerekemz eğer imkan olursa 14-05-06 tarihi sanırım daha uygun olur gibi...

DeLLyCeM
18-04-2006, 00:13
Hafta sonu her tarih uyar gelmeyi çok isterim bende...

MAD FOR TAMIYA
18-04-2006, 08:55
Merhaba Kerem, haksızlık ediyorsun :)
Yazımı tekrar okursan bu işi bana sevdiren, ilk elimden tutan, iki kişinin yani senin ve doktorun isimlerinizin en başda olduğunu göreceksin:)
Hadi lütfen sizlerde frekanslarınızı listeye ekleyin.
Sevgilerimle

MAD FOR TAMIYA
18-04-2006, 08:58
Rocco, o tarihde nasıl sınavın olabiliyor? Pazar Pazar.... :)
Pazartesi filansa lütfen önceden çalışıp sınava hazırlanmaya çalış. Daha önümüzde üç hafta var. Umarım planlayabilirsin.

DellyCem, sende takne olarak ne var? Umarım aramızda olursun.

MeksikAli
18-04-2006, 09:15
Selam ...
Geçen sefer gelemedim kursağımda kalmıştı ama bu sefer gelmeye çalışacağım ama !!! birinin kulakları çınlasın :-) duruma göre hayırlısı diyelim ...

mcagis
18-04-2006, 10:22
(Ali) iyi be iyi, tamam anladık, kulaklarım patladı çınlamaktan :P Hiç kaçırır mıyım oğlum, tabii ki de ordayız. Bu sefer arabayla gideriz, senin oğlanla hanımı da götürürüz çok güzel olur... Hadi bakalım, gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum...

MeksikAli
18-04-2006, 11:31
Herhalde yani kardeşim ... Daha senin tekneyi ıslatacağız demi ??? ne yaparsak bir an evvel yapalımki !!! verdiğim link te neden bir an evvel yapmamız gerekli anlayın :-)

http://www.bozzetto.com/flash/life.htm

RoCCo
18-04-2006, 12:10
Sertaç Abi , senin için sınav takviminin linkini koydum .

http://www.bilgi.edu.tr/+OtherSites/docs/Schedule.xls

07.05.2006 Saat 15:00 , BUS 322 kodlu Sociology of Work dersinin sınavı var .

100kmh2sn
18-04-2006, 12:42
30 Nisanda istanbulda büyük bir buluşmamız var, hemen ertesi hafta Sapanca olursa gelecek arkadaşlarda aksama yaşayabiliriz, bu yüzden benim teklifim 14 Mayıs olmasından yana, nedersiniz ?

MeksikAli
18-04-2006, 12:55
Sapanca olayından evvel 30 Nisan buluşması var o zaman Sapanca için bir kaç adet tarih belirleyip anket olayına girebiliriz nasıl olur ???

Çağrı
18-04-2006, 12:56
:ahhahyt: izin günü bana denk gelir bence olumlu

100kmh2sn
18-04-2006, 13:03
Anket olursa herkes kendine uygun bir tarih ister, 14 Mayıs uygundur, nedersin Sertaç Abi ?

DeLLyCeM
18-04-2006, 14:18
DellyCem, sende takne olarak ne var? Umarım aramızda olursun.

ABi bende tamamen el yapımı bir EP birde GP model var GP tam hazır değil ama EP ile aranıza katılıcam kısmetse modelim Graupner Coast Guard'ın kopyası.

MAD FOR TAMIYA
18-04-2006, 18:13
Ali, Murat gelmeyi istemenize çok sevindim.
Ali, seninle bir türlü tanışamamışdık ama Murat sen yokken hep seni çekiştirip duruyor söyleyeyim!...:)
Eşim ve 2 kızımda gelecekler. Böylesi bir kaynaşma daha da güzel olacak.
Yanlız birinin kulağı çınlasın, bekar bayanlarda gelmeli. Yoksa bu adam evde kalacak..!...:) Ali, bu konuda eminim senin planların vardır....

Rocco, çok talihsizmişsin. Bizim zamanımızda Pazar günü sınav filan olmazdı. Bu nedenle tahmin edemedim kusura bakma. Sınavlarında başarılar dilerim. Aşağıda senin için iyi bir haberim var.

Arkadaşlar, oranın işletmecisiyle biraz önce görüşdüm. Su Kayağı sezonunu 19 Mayıs'da açıyorlarmış. 07/05/2006'da hazırlıkların tamamlanmayacağını ama 14/05/2006'nın çok uygun olacağını söyledi. Böylece onları'da engellememiş olacağız. Tabi hava durumunuda dikkate almalıyız ama bunun için daha erken.

Şu halde buluşma tarihi, 14/05/2006 Pazar.

Lütfen listeyi bu tarihe göre tekrar oluşturalım.

Katılımcı sayısına göre yine geçen seneki gibi dışarıdan söylenecek yemek ve içecek sayısını belirlemek için bu gerekli. (Toplam kaç kişi katılabileceğinizi söylerseniz çok sevinirim.) Bir fikiriniz olması açısında geçen sene Tavuk+ ekmek+ ayran 7 Ytl civarıydı.

Kerem, Şükrü organizasyonun duyurulmasında (Doktor vs.) ve Sapanca'da yine yardımlarınıza ihtiyacım var. Geçen sene herkesin frekansları toplanmış, yemek alacakların listesi hazırlanmışdı. Bu konudaki yardımlarınız için bir kez daha teşekkürler, bu yılda destek vermenizi rica ediyorum.

Sevgilerimle

Katılım için listeye adınızı, frekansınızı ve toplam kaç kişi geleceğinizi ekleyiniz.

1- Mad for Tamiya - Sertaç Yalım (4kişi)
Magin one - FM 75.910 + Carson Hydro R-8 - FM 27.045

2- Viaconme - Ali Kılınç
Moonraker - FM 40.875

3-Amorfy - Onur KARAÇUHALILAR -
Proje1 Denizaltı 2-HoverCraft 3- Eski teknem

4-

100kmh2sn
18-04-2006, 18:21
Sertaç Abi havalardan dolayı bir mani çıkmazsa 14 Mayıs çok isabetli bir tarih oldu.YArdımlarından dolayı çok teşekkür ederim
Geçen sene herkes nasıl keyif aldıysa işallah bu sene daha fazla keyif alacaklar.Yalnız ben diyorumki bunu güzelce bir başlıkta duyurup listemizi oluşturalım,nedersiniz ? Ona göre bu konunun altına link verip kitlicem?

viaconme
18-04-2006, 18:23
bu çok daha güzel bir haber :D

evet önce 30 Nisan arkasınada böyle bir şey çok güzel olacak.

Ben pikapla geleceğim oraya (benim yat ancak sığıyorda) onun için ist dan gelicek büyük modeller sorun olmaz sanırım :D

Liste oluşumu sanırım 30 nisandan sonra çok daha net olur....

MAD FOR TAMIYA
18-04-2006, 18:37
Şükrü haklısın, liste ve konu başlığı konusunda yardımcı olabilirsen sevinirim.

viaconme
18-04-2006, 18:40
serkan artık teknelerini ve frekanslarını yazarsın diyorum :D

100kmh2sn
18-04-2006, 19:03
Liste oluşturmak için konuyu kilitleyip yeni bir başlık açıyorum.Konuya lütfen aşağıdaki başlıkdan devam ediniz,teşekkürler

http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=9120