Orijinalini görmek için tıklayınız : kit mi rtr mı
meraba ardadaşlar ben baya araştırdıktan sonra on-road elektrikli almaya karar verdim ama hala sorun var kit mi alayım yosa rtr mı ben istiyorum ki parçaları toplayark öğreniyim okuduğum kadarıyla bu işten soğursun diyorsunuz gerçekten bukadar zor mu (okumk dışında rc lerle pek haşır neşir değilim) rtr aldıktan sonra içini açıp parçalrını söküp yeniden takabilrmiyim
birde kumanda ile birlikte 150-200 dolar arası link verirseniz çok memnun olurum
HPI Sprint RTR w/Porsche 911 Turbo Body bunun fiyatına kumanda dahilmi
Söküp takmaya meraklı bir kişi isen ve kiti toplarım diyorsan kit ala deim ben. Toplaması modelden modele zorluk gösterebilir ama bence toplaması zevkli hem neyin nerede olduğunu öğrenirsin.
fahreddinfatih
14-07-2004, 13:07
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXCTE5&P=ML
bu arabada kumanda falan herşey var
alman gereken sadece pil (kumanda ve araba için) bi de arabanın 7.2 voltluk pil paketini şarj etmek için şarj aleti
pil için ekonomik bir seçim
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&W=000408146&I=LXERB5&P=K
senin için yeterli bir şarj aleti
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXCLD5&P=0
denizfeneri
14-07-2004, 14:13
meraba ardadaşlar ben baya araştırdıktan sonra on-road elektrikli almaya karar verdim ama hala sorun var kit mi alayım yosa rtr mı ben istiyorum ki parçaları toplayark öğreniyim okuduğum kadarıyla bu işten soğursun diyorsunuz gerçekten bukadar zor mu (okumk dışında rc lerle pek haşır neşir değilim) rtr aldıktan sonra içini açıp parçalrını söküp yeniden takabilrmiyim
birde kumanda ile birlikte 150-200 dolar arası link verirseniz çok memnun olurum
HPI Sprint RTR w/Porsche 911 Turbo Body bunun fiyatına kumanda dahilmi
Sorduğun araba gayet mantıklı görünüyor. Satış fiyatına kumanda da dahil. Arabanın üzerinde elektronik hız kontrolü bile var. Yeni başlayanlara uygun bir araba gibi ğözüküyor. Birtek pilinden hoşlanmadım. Bu arabayı alırsan iyi bir şarj aleti ve yeni pillere ihtiyacın olacak. 1500'lük tek pil yetmez sana. Rtr arabaların daha ekonomik olduğunu düşünsemde kit monte etmenin yeri bambaşka. İki tane tamiya monte ettim. Kullanmaktan daha zevkli diyebilirim monte etmesi. O kadar güzel klavuzları varki, küçük çocuklar bile monte eder.Ekonomik açından yaklaşıyorsan işe rtr, sırf zevk ise kit derim...
bence rtr al :) çünkü arabanın ayarlarını felam bazen yapmak zor oluyo. eğerki söküp takmayı seviyosanda rtr yi alırsın kullandıktan sonra zaten temizlicen o ara yavaş yavaş sökebilirsin.
bence kit al derim.Nasıl olsa söküp takacaksın baştan alışman daha yararına bence
Ama karar senin.HPI Sprint de senin için gayet mantıklı bir araba
[C]ane[X]
14-07-2004, 16:39
Arkadaşlar bişi sormak istiyorum.
kit olarak sadece benzinli araçlarmı war.
yoksa elektrikli modellerinde kit olanları warmı?
canex bu firmadan firmaya gore degisir ama genellersek ikisindede kit ve rtr olabiliyo.
[C]ane[X]
14-07-2004, 23:23
anladım..
saol penny!
SirWilliam
15-07-2004, 01:16
Walla ortası yokmu.
Simdi zorda kalacak valla.
Ama bana kalırsa RTR al derim.
freeman1209
15-07-2004, 14:39
bencede yeni başlayacağın için rtr al.diğer türlü arabayı birleştirmekte baya zorlanırsın.yapsanda iyi olmaz.istediğin zaman tamamen söküp takarsın :)
bence de rtr al . boşuna oturup parça birliştirmekle uğraşma . zaten içinde toplama klavuzu geliyor . bir sorun olursa oraya bakarak modeli sokersin .
!Amorfy.BaRoS+
15-07-2004, 16:13
BAsından Takıp edemedIm ama Herkez Kıt yaPInI INanılmaz zor Bır sey gıbı GosTermıs sONucta Arabanın butun ParcalArıNI TanIImak Icın Kıt almanIZı Onerırım Eger BIr sORUn oLUrsa HIc OLmazsa NerdeN OLduguNu Kıt YapMIs Bırı Arar Ama rtr Bana Cok hazır GelIyor Bence Rc severlerIN bıraz UgrasIP Sıfırdan baslamaları ONlşarın yararıNa OlUcaktır.
saoglun arkadaşlar gerçekten yardımcı oldunuz rtr almaya kara verdim şimdi ise tek sorunum maddi gerekli kaynağı bulursak arabayı alcam
konuya pek alkası yok ama birşey sorcam üyelik bilgilerimizi nasıl değiştire biliriz
freeman1209
15-07-2004, 16:21
bana göre kararım doğru.
profili değiştirmek için yukardaki 'kontrol panel'e tıkla.ondan sonraki sayfada sol köşede nereleri yapabileceğin yazıyor
teşekkür ederim freeman yaşımı yanlış yazmışım onu düzelttim
bu yazdığım arabada pil ve şarz aleti varmı yok mu yoksa yetersiz mi
freeman1209
18-07-2004, 16:30
yazdığın arabada pil ve şarj aleti yok.önceki sayfada fahreddinfatih sana link vermiş pil ve şarj aleti için.pmlarıda alman gerekli.önerdiği parçalar gayet güzel ve uygun tmm
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.