PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : büyükçekmece'ye gelebilecek arkadaşlar..

muratiqua
23-04-2006, 14:30
Arkadaşlar yolu Büyükçekmece'den geçenler bilirler, ordu evinin yanında İDO iskelesinin yanında bir go-cart pisti vardı.. ARTIK YOK!.. adamlar giderken pıllarını pırtlarını toplamış gitmişler.. asfalt gayet güzel.. ancak araçlarımızı kullanmadan önce etraftan gelen çakılları 10 dk süpürsek hoş olabilir, süpürmesek de problem yok..
biraz yaratıcı olup su şişeleri ve ipler kullanarak kendimize çok güzel parkurlar çıkarabiliriz..
deniz kenarında rc araçlarımızla çok hoş vakit geçirebiliriz..
adamlar taşınırken biraz tahrip etmişler ortalığı ancak bence 10 dk zaman ayırdığımız zaman yeterl iyer oluşturabiliriz..
10 gün civarında ben de bi araç alıp inşallah başlicam asfaltı ağlatmaya :ahhahyt:
gelebilecek arkadaşlar var ise mesaj atarlarsa organize olabiliriz..
Yer tarifi isteyen olursa yardımcı olabilirim..

RoyalFlush
23-04-2006, 16:50
Yanında hani balıkçılar var (restoranlar yani) orasımı ?

muratiqua
23-04-2006, 17:00
arkadaşım neresiyle karıştırdığını anlayamadım. etrafında balıkçılar yok. yanında ido iskelesi var bi de balıkçıların dalga kıranı, az ileride de büyükçekmece ordu evi var. (büyükçekmecede 2 tane ordu evi var, e5 üzerindekinden bahsediyorum ben)

RoyalFlush
23-04-2006, 17:22
ben geçenlerde gitmiştim de o piste ondan söyledim hatta yakınında da bi küçük bir göl var belkide ben yanlş bir yerle karıştırıyorum (=

muratiqua
23-04-2006, 18:02
Hemen arkasında bir göl var adı Büyükçekmece gölü. Ama küçük bir göl değil, emin değilim aynı yerden bahsedip bahsetmediğimizden..

muratiqua
24-04-2006, 20:25
burası bir rc sitesi ve eminim gs fb maçından bahsetsem daha çok ilgilenen olurdu..

tyido
24-04-2006, 21:04
abi valla orası güzel de en son geçen hafta oradan geçtim. oradaki go cart ta kullanılan lastikler yerlere saçılmıştı yani orası adeta bir harabeydi ama dediğin gibi biraz uyarlama ile güzel biyer olabilir ama bence onun yerine hazerfene gitmek daha mantıklı çünkü orda herşey ayarlanmış oluyo ve çevrede rahatsız edebileceğimiz insanlar olmuyo...
Ayrıca hazerfende yada başka pistlerde kuleler var buda görüş açısını kolaylaştırıyo. Bence o go cart pistini kullanmak için okadar yol gitmeye gerk yok onun yerine carfour yad otip bir alışveriş merkezinin otoparkında kullanılabilir..

muratiqua
24-04-2006, 21:19
oraya çok yakın insanlar varmış, az önce öğrendim..
uzak olan insanları kaldırıp onca yol yaptırmak çok akıl karı değil doğru söylüyorsun. ancak orası bazılarına yürüme mesafesinde.. onları hedef aldım özellikle. lastiklere gelince: lastikler ortalıkta değil, asfalt kenarında veya dışında. gerçek arabayla girdim piste sorun yaşamadım, rc araçlarımızı kullanacağımız ufak bir pist yapmak zor olmasa gerek diye düşündüm.
kesinlikle hezarfen rakibi olarak düşünmedim zaten..

savaşcı
24-04-2006, 22:01
07.05.2006 tarıhde orda buluşuruz ısteyen olursa tabı eger gelelıcek kişi olursa bende gelırım burdan haberleşiriz benım msn adresim halil_gurses@hotmail.com :ahhahyt:

landjump
24-04-2006, 23:59
Dediğin yerle ilgili belediyenin bazı planları var. Oradaki asflat Ayın 7sine kalmayabilir.

landjump
25-04-2006, 00:01
Gelirseniz haber verin ayrıca da gerçek bir MT vs buggy mukayesesi yapalım :)

xerox
30-04-2006, 03:40
bende buyuk cekmecedeyim sindi bile oraya gidebilirim tek sorun arabam yok :)

cüneyt
15-07-2006, 16:01
muratıqua mesajını yeni okuyabildim çok sevindim çok fazla zaman problemim olmasına rağmen arada mesajlaşırsak çok keyifli vakit geçirebiliriz bu arada limanada çok yakın oturuyorum diğer arkadaşlar içind msn cuneytarel@hotmail.com

gomba
07-08-2006, 12:56
Selamlar,

Ben bu RC Araba işine geçen hafta sonu girdim. Eletrikli 1/10 ölçek F1 Ferrari 2003 model araç aldım.(39 km yapıyormuş) Sanıyorum sizin araçlar yanında oyuncak sayılır ama ne yapalım bir yerden başlamak lazım :))

B.Çekmece Gürpınar'da kalıyorum. Kaldığım sitenin boş alanında ilk sürüşümü yaptım, gördüm ki yer yetmiyor, araba uçuyor... Anladım ki geniş alan lazım :)

Forumda okuduğum kadarıyla insanlar B.Çekmece civarında Bauhaus, Carefour veya Hazanfer havaalanına gidiyorlar... Başkaca alternatifler var mı? Hazanfer pisti sürekli açık mı? Giriş sorun mudur? Her zaman RC modelcilikle uğraşan insanlar bulunur mu?

Bu aralar bir aktiviteniz var mı? Katılmak, sizlerden öğrenecek çok şey vardır...

Sovereign
15-08-2006, 19:41
Ya ben aslında heli işi ile uğraşıyorum ama daha dorusu uğraşıcam çok yakınım bende küçükçekmecedeyim bundan sonra da geçerken oraya bakıcam mutlaka :)