Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar Antalya
Merhaba arkadaşlar bende Antalyadanım 24 yaşında Bilgisayar operatörüyüm. Yarı özel bir şirkette BİM sorumlusuyum. Bu olaya daha 2-3 gün önce atıldım tabii çocukluktan gelen bir tutku zaten vardı ama bastırmam gerekiyordu. Artık tam gaz atıldık bakalım bu işin içine ve iki tane off road model belirledim kendime bana bu konuda sizlerde yardım edersiniz umarım. Sizce hangisini almalıyım? Savage25 rtr ve Revo Crash işte bu iki model arasında kaldım :=). Şimdiden teşekkürler ...
HaQaN_86
24-04-2006, 04:29
öncelikle aramıza hoşgeldin:eyweyw: sana önerim savage alma olur,tabi benim tercihim bu çünkü savage artık piyasada herkeste olan bi model ve savage den çoook daha güzel modeller var mesela revo 3.3 çıktı,bi de Team Losi LST2 war ki hiiiç sorma deli bi araç ama yurtdışından almak gerekiyor daha gelmedi Türkiyeye...Warhead de olabilir asında :) neyse kafanı karıştırdım yeterince :rolleyes: ben de antalyada konyaaltında oturuyorum,ama öğrencilik dolayısıyla zonguldaktayım 1 mayıs gib antalyadayım sanırım ben de bi gazlıyım gelince,tozu dumana katiim accık :yuppiyuv: buluşma ayarlarsak seni de aramızda görmek isteriz RCin olsun olmasın...görüşmek üzere hoşçakal
selamlar
öncelikle aramıza hoşgeldin...
keşke mesajını daha önce görmüş olsaydık.. pazar günkü buluşmada seni onroad cı yapardık:D . şimdilik 3 kişi gazlıyoruz . 3-4 aydan beri antalyada bu işi biraz daha canlandırmaya çalışıyoruz. hakan arkadaşımızın da dediği gibi kışları antalya dışında olanlar da eklendiğinde buluşmalarımız daha kalabalık geçeceğe benzer. pazara görüşürüz.....
Arkadaşlar ben Savage almaya karar verdim çünkü yedek parçası çok ve epey tutulan bir model. Sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkürler bende buluşmalarınıza katılmaktan zevk duyarım. Sanırım 1 ay içerisinde gerekli parayı toplayıp ilk RC modelime kavuşacağım. Zaten pek sabırlı bir insan değilim belki daha önce alırım. Aytun ben on road a biraz daha profesyonelleşince geçmeyi düşünüyorum. HaQaN_86 kardeş Savage ı bir alalım bakalım ondan sonra gerekirse onu satar daha iyileri Türkiye piyasasına çıkınca bir geçiş yaparız. Buluşmalarınızdan benide haberdar ederseniz aranıza katılırım. Msn adresim ov3rtech@hotmail.com veya m-3-t-a-l@hotmail.com ...
metal aramıza hoşgledin.. sayımıza +1 olması sevindirici.. ancak sana şöyle bir önerim var.. bizler şu anda 4-5 kişiyiz bu sayı yaz ayıonda daha da artacağını umuyoruz.. ancak şöyle bir durum var hepimiz onroad araba kullanmaktayıız eğer offroad bir araba alırsan bizim arabaları kullandığımız yerde sen,senin kullandığın yerde biz kullanamayabiliriz.. bu nedenle tavsiyem onroad araç düşünmen olur.. saygılar sevgiler
Erksan ben aracı bu gün aldım malesef :(. Savage25 RTR aldım hafta sonunda geliyor. Ama bunu ben sadece alışma aracı olarak kullanacağım ve 2. arabam On Road bir araç olacak. Ayrıca ben sizin araçlarınızı kullandığınız yerde kullabilirim ama siz kullanamazsını :P. Şaka bir tarafa ben bütün buluşmalarınıza Allahtan bir zeval gelmediği sürece katılırım gerekirse Off Road tarzı bir mekana gitmeyiz ben size iştirak ederim ...
metal kardeşim dediğim gibi hayırlı olsun.. bizim kullandığımız yerde elbette kullanabilirsin ancak bizim arabaları ezmemek şartıyla :)))
Abi valla acemiyim :D biraz uzaktan giderim ben ...
SpeedMan07
12-05-2006, 19:36
metal kardeşim dediğim gibi hayırlı olsun.. bizim kullandığımız yerde elbette kullanabilirsin ancak bizim arabaları ezmemek şartıyla :)))
arkadaşlar bende Antalya dayım benide aranıza alırsanız sevinirim metal arkadaş gibi bende yeniyim gerçi bu işi 3 senedir takip etmeye çalışıyorum ama acemiyiz işte. bu zamana kadar hevesimi bastırdım fakat yakında bende sanırım off road alıcam görüşürüz.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.