Orijinalini görmek için tıklayınız : Yenİ MÜkemmel Onroad Pİstİ..
arkadaşlar son keşfimde yeni sanayiye giderken sol tarafta kalan büyük araziye halk pazarı yapılıyor.. adamlar cillop gibi beton dökmüşler kocaman araziye geçtiğimiz pazar engin abi ve bilal arkadaşımız ordaydık. test ettik onayladık.. çok hoş bir pist aksilik olmassa bu pazar da orada olalım.. iştirak edenler bizlerle sınırlı kalmassa daha memnun oluruz.. arabası olsun olmasın... önümüzdeki pazar saat 14:00 herkesi bekliorus bi aksilik ÇIKMASSA....
Ben hafta sonuna kadar aracıma kavuşacağım ama eğer bir aksilik olurda gelmezse bile bende aranıza katılmak isterim ...
Arkadaşlar Perşembe günü aracım elimde olacak. Buluşmaya bende aracımla geleceğim herhangi bir aksilik çıkmazsa :) ...
selamlar
benimde tüm parçalarım elime ulaştı. bu hafta yepyeni ve tek olacak rs4evo3 ümle pistteyim. birde offroad umuz oldu. hayırlısı. bir tanede hakan arkadaşımız alıyo etti 2. güzel bir buluşma olacak......
Arkadaşlar Perşembe günü aracım elimde olacak. Buluşmaya bende aracımla geleceğim herhangi bir aksilik çıkmazsa :) ...
Kargo aracına birşey olmadığı sürece bi sorun çıkmicak merak etme . bu gün kargoya veriyorum .tavsiyem bir müddet kırmızı keple kullan özellikle betonda :D
Ben alışana kadar Subaru kepiyle kullanmayı düşünüyordum :) kırmızı kepde o kadar hasar yok çünkü onu temiz tutayım diyorum :D ...
HaQaN_86
25-04-2006, 14:49
selam arkadaşlar ben de bi aksilik olmazsa gelirim dicem ama dediğiniz yeri pek anlayamadım :confused:
Erksan istersen sen 30.04.2006 diye bir buluşma başlığı aç ve oraya yerin tarfini ayrıntılı bir şekilde yaz. Herkez o başlık altından devam etsin. Ben Pazar günü gelirken dijital fotograf makinemide getireyim malesef cameram yok :( camerası olan arkadaşlardan biride camera getirsin videoları atarız siteyede çatlatırız milleti :D ...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.