PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya RC TeaM Yardım Lütfen :(

MeTaL
27-04-2006, 17:31
Arkadaşlar selam aracım yarın elime ulaşıyor. Samsundan aldım bir arkadaşımdan ve arkadaşım arabanın ısısını Samsuna göre ayarlamış. Buluşmaya gelirken ısı ölçer getirsenizde yanınızda bu acemi arkadaşınazın arabasını Antalya şartlarına göre ayarlasak. Ben pek anlamıyorum sizlerin yardımına ihtiyacım var. Elinizde ısı ölçer var mı acaba? ...

MeTaL
27-04-2006, 17:34
Hım birde arkadaşlar Cumartesi işi olmayan bir arkadaş arabamı deneme ve ayarları konusunda bana yardımcı olabilir mi en azından Pazara sorunsuz girelim diyorum. Meltemde buluşsak bir arkadaşla ve benim Savage ı denesek nasıl olur. Burada Perşembe pazarının kurulduğu alanda boş ve büyük bir alanda var zaten orada deniyebiliriz ...

erksan
28-04-2006, 08:47
metal meraklanacak ya da endişe edecek bişey yok hevesini çok ii anlıorum ancak sana tavsiyem pazar gününü beklemen olur da bir aksilik çıkarsa cumartesi pazar elin boş gelme... sen pazarı bekle kalabalık olucas herkes bi şekilde yardımcı olur sana...

MeTaL
28-04-2006, 09:14
Eyvallah Erksan o zaman ben Pazarı bekleyim birlikte ayar yaparız :) ...

aytun
28-04-2006, 11:24
selam
ısı konusunda bildiğim kadarı ile direk ısı ayarı diye bişey yok. ancak benzin-hava karışımı ayar olacak. o da basit bişey. zaten şu ara tüm Türkiye de benzer hava koşulları hakim. çok sıcaklarda benzin ayarını biraz daha zenginleştireceğiz o kadar. yağlamanın fazla olması açısından. korkulacak birşey yok anlıyacağın. zaten zamanla bu ayarları anlık yapabileceksin o anki şartlara göre. pazara görüşürüz. Bu arada benzin işini halletmelisin çünkü bizdeki yakıtlar hep 16 nitrolu. sanırım sana 20 nitrolu lazımmış.

MeTaL
28-04-2006, 11:53
Aytun abi ben o işi hallettim. Dün Sidewinder %20 Nitro %16 Yağ katkılı yakıt siparişini verdim ve Cumartesi elimde olacağını söyledi sipariş verdiğim arkadaş. Yani yakıt problemim kalmayacak Allah izin verirse. Sadece şu ısı olayı kafama takılmıştı o konuda da yardımcı olacağınızı söylediğiniz için içim rahat şu an :) saolun ...