Orijinalini görmek için tıklayınız : HobbyRC | Mayıs Dergileri
100kmh2sn
29-04-2006, 09:45
TR Tuning Dergisinin 76.Sayfasında 26 Marttaki Off Road buluşmamız yayınlandı,ayrıca yine TR Tuning'de Hakan Dinçer arkadaşımızın hayranlık bırakan Skyline GT-R R32 aracı 166.sayfanın tamamında tanıtıldı
Tuning Türkiye Dergisininde 158.sayfasında yine 26 Mart Off Road buluşması yayınlandı
2 Dergide birbirinden ilginç otomobilleri bu ay sayfalarına konuk etmiş, hem RC'leri hemde gerçek modifiyeli otomobilleri merak ediyorsanız dergileri almanızı tavsiye ediyor, TR Tuning ve Tuning Türkiyeye çalışanlarına teşekkür ediyorum
Not : Tuning Plus Dergisindede çıkacaktık ama henüz dergi elime geçmedi bu yüzden bilgisini daha sonra yazıcam
Saygılar
serkanyildiz
29-04-2006, 09:57
şükrü abi rc ciler olarak bayağı tanıncaz gibi geliyor.daha detaylı şeyler yapsak iyi olacak.herkes fikirlerini ortaya döksün güzel olanları bizlere uyacak olanları hayata geçirelim.ne dersiniz.
100kmh2sn
29-04-2006, 10:12
Serkan,
Sene 2000 yılı ve yaz ayı,HobbyRC'nin ilk çıktığı dergi City Club adında özel şirketlerin müdürlerine elden giden ve 5-6 bin trajlı bir dergi...ardından Oto Haber, Auto Show ile devam ettik, Otomobil Magazin dergisine yaklaşık 1 sene boyunca her ay 1-2 sayfa yazdık, sonra Oto Style dergisi muhteşemdi ondada 2 dev sayfaya her ay yazı veriyorduk....daha sonra bilgisayar dergilerine yazdık site tanıtımlarımızı,son buluşmalarımızdan birinede ATV,TGRT,Kanal7 ve Teknoloji Televizyonu geldi ve çekimler yapıldı......neyse ; derken böyle böyle devam edildi ve bugün bazı dergilerde her ay RC'ler yazılıyor,RC tanıtımları yapılıyor..Geçmişde,yani en azından ben RC'ye ilk girdiğimde (2000) dergilerde veya herhangibir medya kuruluşunda RC'ye yer verilmiyordu,bu konuda biz öncü olmaya çalıştık kanaatindeyim ve bundanda mutluyuz, işallah RC'nin medyadaki yeri dahada genişleyecek, bu konuda çalışmalarımız ve projelerimiz var, işallah zamanla belirgin hale gelecek
Saygılar
Heycanla beklemekteyim bakalım nasıl çıkmış :) .Ayrıca bu hobbynin yaılmasına bukadar çaba ve özveri gösterdiğin için sana tek5rar teşekkür ederim Şükrü .
RoyalFlush
29-04-2006, 11:47
26 mart buluşmasındaki resimler warmı dergilerde??
100kmh2sn
29-04-2006, 11:55
26 mart buluşmasındaki resimler warmı dergilerde??
Evet var.
100kmh2sn
29-04-2006, 12:49
Heycanla beklemekteyim bakalım nasıl çıkmış :) .Ayrıca bu hobbynin yaılmasına bukadar çaba ve özveri gösterdiğin için sana tek5rar teşekkür ederim Şükrü .
Ortaya güzel birşeyler çıkıyorsa ,bu hep dayanışmayla birlik beraberlik içinde yapılıyor, bende sizlere teşekkür ediyorum
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Serkan,
Sene 2000 yılı ve yaz ayı,HobbyRC'nin ilk çıktığı dergi City Club adında özel şirketlerin müdürlerine elden giden ve 5-6 bin trajlı bir dergi...ardından Oto Haber, Auto Show ile devam ettik, Otomobil Magazin dergisine yaklaşık 1 sene boyunca her ay 1-2 sayfa yazdık, sonra Oto Style dergisi muhteşemdi ondada 2 dev sayfaya her ay yazı veriyorduk....daha sonra bilgisayar dergilerine yazdık site tanıtımlarımızı,son buluşmalarımızdan birinede ATV,TGRT,Kanal7 ve Teknoloji Televizyonu geldi ve çekimler yapıldı......neyse ; derken böyle böyle devam edildi ve bugün bazı dergilerde her ay RC'ler yazılıyor,RC tanıtımları yapılıyor..Geçmişde,yani en azından ben RC'ye ilk girdiğimde (2000) dergilerde veya herhangibir medya kuruluşunda RC'ye yer verilmiyordu,bu konuda biz öncü olmaya çalıştık kanaatindeyim ve bundanda mutluyuz, işallah RC'nin medyadaki yeri dahada genişleyecek, bu konuda çalışmalarımız ve projelerimiz var, işallah zamanla belirgin hale gelecek
Saygılar
Trtunning dergisini aldim. Ben heralde 10 seneden beri bütün otomobil dergilerini alirimdim. Hatirliyorum da eskiden rc ler hakkında hiç bir şey olmazdı dergilerde. Tek tük senede belki bi defa bi dergi bi tane rc den bahsederdi :) Şükrü abiniin de dediği gibi son yıllarda Hobbyrc nin büyük çalışmaları sonucu bu hobby bence çok iyi bir yere geldi. Daha da iyi yerlere geleceğine hiç şüphem yok. :) Bunun için Önce Şükrü abi sana çok teşekkür ederim. Sonra Hobbyrc ye üye olan bütün arkadaslarima. Bu herkesin başarısıdır.
Son olarakta Hakan araba süper çıkmış abi. dedim bir ara bu adam harbiden R-32 mi aldi da onun resimlerini koydu:D
erhanzeynel
03-05-2006, 19:58
Evet abilerim. Bence gelinen yer açık. Hobbymizi yaygınlaştırmaktayız. (en azından ben öyle görüyorum.) Şimdi bence esas önemli olan oto dergilerinde yer almaktan ziyade aldığımız yere dikkat çekmek. Yani "model arabaya bunu da yapmışlar!! Helal olsun" dedirtecek şeyler bulalım. O zaman zaten oto dergilerinde alacağımız yer boyutu ne olursa olsun ilgi çekecektir. (Zaten editörlerin de ilgisini çekeceği için kapakta da bir satırlık yerini alıcaktır.)
Örneğin. (Kimin fikri olduğunu hatırlamıyorum) Rc. araç için ses sistemi gibi bir düşünce vardı. Öyle birşey için çalışabiliriz. Ya da ip neonlu araçlarımızın falan resimlerini gönderebiliriz. (Şükrü abi açıkçası ip neon senin serpentin tek eksiği bence) Örneğin bir arkadaşın nikkosuna güzel bir neon çalışması yaptım ama ne yazık ki o model sınıfından çook uzakta bir nikko. Ayrıca kepteki çizikler de aracın güzelliğine gölge düşürüyor. (Zaten aracın resimlerini de 1 aydır atamadım buraya).
Yani demek istediğim o dergileri sürekli alan insanlar bizim model araçlarda, normal araçlarda görmeye alışkın oldukları bir şeyler görsünler. Yazıyı okuyunca aracın model olduğunu öğrenip şaşırsınlar. O zaman akıllarında daha iyi yer eder.
Akıllarda bazı fikirler uyandırabildiysem ne mutlu bana.
Saygılar.
abi bisey srcam böle rc lern kendine özel bi dergisi yok dimi?
Turkiyede yok,yurtdisinda var.Online olarakta takib edebilirsin :www.rccaraction.com
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.