PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 14.05.2006 Buluşması

MeTaL
09-05-2006, 09:02
Evet arkadaşlar bu Pazar buluşalım diyorum. Aynı zamanda bu başlık altında yer belirleyelim. Alternatifler zaten sınırlı ve elimizde bulunanların en iyisini seçip bundan sonra orada buluşalım. Yerin herkezin gelebileceği bir yerde olması çok önemli ki sayımız her buluşmada artsın.

Aramızda çok az sayıda off road araç var ve buluşacağımız yerlerde çoğunluğa uymayı teklif ediyorum yani on roadların rahatca kullanılabileceği bir alan olmalı nasıl olsa o alanda off road araçlarımızıda rahatca kullanabiliriz. Buluşacağımız yerin uzaklığına göre yol üstünde olan ve aracı olmayan arkadaşları aracı olan arkadaşlarımız alırsa ulaşım sorunuda bir nebze olsun çözüme ulaşmış olacaktır.

Evet arkadaşlar buluşma yeri olabilecek yerleri yazın ve oy birliği ile bir tanesini seçelim. Bu Pazar o yerde buluşalım ve hoşumuza giderse sürekli aynı yerde buluşuruz ...

MaTrExXx
09-05-2006, 17:14
oke bende antalyada meltemde oturuorum aslında daha önceden bu foruma üyeydim ve antalya için çok şey yapmaya çalıştım (barracuda abim hatırlar KO danda:) )ama olmayınca bende bıraktım uğraşmayı Ama uzun zaman sonra giriimde birde baktım antalya die yer açılmış
tabi ben kullanıcı adı fln filah hepsini unuttum şimddide yeni açtım
işallah sen benim başaramadıımı sen başarırsın

MaTrExXx
09-05-2006, 17:15
aslında beach park olabilir onu yazmayı unuttum

meo@pro
09-05-2006, 19:03
slm cumartesi ordayım semih, aleti toparladım bu sefer onroad aracıda getireceğim, pazara kalabileceğimi sanmıyorum :( işin olmassa cumartesi yine gazlarız.

MeTaL
09-05-2006, 20:07
Mehmet ayıp ettin kardeş bana her zaman uyar zaten Cumartesi izinliyim :). Ama bu sefer farklı biryere gidelim ...

sdombay
10-05-2006, 09:47
merhaba foruma yeni üye oldum daha önce elektrikli araç kullandım fakat böyle arkadaşlıkların olduğundan bihaberdim on-road nitrolu ikinci el bir araç aldım birkaçgün içerisinde elimde olur eğer kabul ederseniz ve bi terslik olmazsa aranıza katılmak isterim selamlar....

meo@pro
10-05-2006, 12:20
ne demek her zaman bekleriz. arac sahibi olsun olmasın önemli değil.
cumartesi buluşmayi planlıyoruz, ben semih ve bi arkadas daha gelir. bizim araclar offroad, senin onroad araç icinde uygun bir yere gideriz, çünkü ben ve arkdas hem offroad hem onroad araçlarıda getireceğiz.özelden telefonumu yolluyorum, sende bana yollarsan haberlesiriz.
görüsmek üzere

MeTaL
10-05-2006, 12:33
Mehmet kardeş gideceğimiz yer uzak olursa beni sen götürürsün ona göre :D. Tabii şaka bir yana eğer müsait olmazsan motorlada gelirim :) zor olur biraz sadece. sdombay sende aramıza hoş geldin bende yakında bir on road araç alıyorum Savage ın yanına yakışak bir araç istediğim için araştırmalarım sürüyor ama büyük ihtimalle Kyosho FW-05T+ alacağım :). O zaman birlikte kaldırırız araçları işte ...

meo@pro
10-05-2006, 15:16
tabiki gideriz beraber.ayıp ettin.sen havalimanın durumunu öğren gerekirse oraya gideriz hem uçak hem onroad hem araba :)

MeTaL
10-05-2006, 15:36
Valla bana uyar ben bir son durumu gözden geçireyim ama sanmıyorum ki girmemek gibi birşey sözkonusu olsun. Piste giremesek bile açık bir alan var zaten hem on road hemde off road için. Bu arada belki hafta sonuna benim Kyosho da gelir kapışırız :D ...

MeTaL
10-05-2006, 15:42
Hım bu arada yeni kızımın resminide koyayım :D;

http://img142.imageshack.us/img142/3954/31360bpbf002gtrsmall5bt.jpg

...

HaQaN_86
10-05-2006, 18:20
ooo eleman hayırlı olsun :P güle güle kullan araç küsel,kep daha küsel :ımmm: kırımsız sürüşler...

MeTaL
10-05-2006, 19:39
Hakan gelde bir kapışalım ya :D ...

HaQaN_86
10-05-2006, 23:09
aha çözdüm benim aracın niye gitmediini :eyweyw: debriyajı takılmış yahu,ama nasıl aççem ben bunu şimcüüüü:confused: uğraşalım bari bi kaç gün :dıdııtt: nasıl olsa okul da sıkı değil bu aralar :yuppiyuv: gelince kapışırız inşallah ama yeni aracımla :ahhahyt:

MeTaL
10-05-2006, 23:29
Mugen veya Serpent alıp gelmede :D RTR alacaksan kapışalım :P ...

meo@pro
11-05-2006, 09:00
hayırlı olsun semih, kırımsız sürüşler.:)

MeTaL
11-05-2006, 09:12
Eyvallah Mehmet saolasın :) ...

MeTaL
11-05-2006, 21:41
Arkadaşlar 09 Nolu Peach Park da Hobby Time adında biryer var ve güzel bir pist yapmışlar bu akşam gidip baktım. Eğer ücretsizse veya makul bir ücret ödeyeceksek on road araçları orada kullanabiliriz ...

buyukduman
11-05-2006, 22:15
pistin kücük olduğunu duydum ama bi bak eğer güzel bi yerse ordada kullana biliriz ama tabi kalabağığı sevmemiz gerekir beach parkta olursa :D oraya bende bakmaya çalışırım eger ihtiyaçlarımızı karşılıcak bi yer olursa orda da kullanırız eger hoşumuza gitmicek bi yer olursa bizim daha önceden kararlaştırdığımız yer drag yarışlarının yapıldığı alan geçen hafta kullandık ve gayet güzel bi hafta sonu geçirdik ben beach parkada bakar yorumlarımı yazarım arkadaşlarımızın kafasını karıştırmayalım eğer beach park işi olmazsa bizim düzenli buluşma yeri olarak belirlediğimiz yer kepezdedi drag yarışlarının yapıldığı alandır zaten bir avuç insanız pazar günü tlf laşır buluşma yerini kesinleştiririz aramıza yeni katılan arkadaşım sende hoşgeldin seninde bizim aramızda yerin var tabiki araç sakaryadan alınma sanırım güle güle kullan aracın ant. satıldığını duymuştum demek sen almışsın hafta sonu için bilgi almak istersen 0532 6200600 numaralı tlf dan ulaşa bilirsin bana isim alican

MeTaL
12-05-2006, 09:01
Pist braz küçüktü ben baktım 2 araç yan yana anca sığar sanırım eğer dragların yapıldığı yer olursa daha iyi olur. En azından sessiz sakin olur ve daha geniş bir alan ...

aytun
12-05-2006, 16:29
selamlar
alican yine iş sana düştü şu karain i bir arayıp öğrensek girebilecekmiyiz içeri diye....
oradan başka bir yer düşünemiyorum ben.... beach park ı panayır yerine çeviriririz oraya gidersek...

meo@pro
12-05-2006, 17:49
aytun bey merhabalar

ben inş cumartesi sabahtan ordayım,
metal(semih) ben alican ve bir iki kişi daha cumartesi günü de toplanmayı düşünüyoruz. müsayitseniz sizide aramızda görmek isteriz.on road aracımı da getiriyorum.bekleriz.saygılar

all-too
12-05-2006, 21:23
beach parkta bir pist açılmış ama görmedim gören varsa bilgi versin ..bu arada ben aranıza yeni katıldım bilginize..

MaDDoX
12-05-2006, 21:28
arkadaşlar karain bence uzak kaçıyo! bunu söylememdeki amaç bu işe başlamak isteyenleride yeni kişileri aramıza alabileceğimiz yakın bi yer olması gerekli! bence en kısa zamandan antalya merkezde sağlam bi hem on-road hemde off-road pisti bulmamız gerekli! ben 1 haftaya kadar antalyada olacağım! ve ilk 1 haftamı yer aramakla geçireceğim! aslında antalya gibi bi yerde pist sorunu çektiğimize inanamıyorum! :hııııııı:

MeTaL
12-05-2006, 23:14
Beach Parktaki pist çok küçük GP için değil ama oyuncak arabalar sürülebilir tabii alıp birer Nikko gidip yarıştırabiliriz :P ...

SpeedMan07
13-05-2006, 00:42
Evet arkadaşlar bu Pazar buluşalım diyorum. Aynı zamanda bu başlık altında yer belirleyelim. Alternatifler zaten sınırlı ve elimizde bulunanların en iyisini seçip bundan sonra orada buluşalım. Yerin herkezin gelebileceği bir yerde olması çok önemli ki sayımız her buluşmada artsın.

Aramızda çok az sayıda off road araç var ve buluşacağımız yerlerde çoğunluğa uymayı teklif ediyorum yani on roadların rahatca kullanılabileceği bir alan olmalı nasıl olsa o alanda off road araçlarımızıda rahatca kullanabiliriz. Buluşacağımız yerin uzaklığına göre yol üstünde olan ve aracı olmayan arkadaşları aracı olan arkadaşlarımız alırsa ulaşım sorunuda bir nebze olsun çözüme ulaşmış olacaktır.

Evet arkadaşlar buluşma yeri olabilecek yerleri yazın ve oy birliği ile bir tanesini seçelim. Bu Pazar o yerde buluşalım ve hoşumuza giderse sürekli aynı yerde buluşuruz ...

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum mesaj attım ama sanırım okumadınız. Yer belirleyebildinizmi?

RoyalFlush
13-05-2006, 01:20
anneler gunu war unutmayın.

MeTaL
13-05-2006, 02:57
Arkadaşlar buluşma yerimiz olarak Kepez üstündeki drag yarışlarının yapıldığı alanı seçtik. Yarın bununla ilgili tam bilgiyi vereceğiz. Saati ve gereken kişilerin telefonunu iyi sabahlar ...

sdombay
13-05-2006, 09:52
drag pisti ok...bi terslik çıkmazsa oradayız biz de iki kişi gelmeyi planlıyoruz arkadaşlar saat bildirin önemli çünkü...bu arada aracımın parçaları gelmedi ama aracı toparlayıp getireceğim bi bakarsınız...bilgi için benim telefon ... cep:0505-2874006 iş:2445757 Serkan....

MeTaL
13-05-2006, 17:29
Piste bu gün gittik test ettik onayladık gayet güzel :D. Hem on road hem off road için biçilmiş kaftan. Bekçiyi ayarladık zaten izin veriyor girme problemi yok ve gelecek hafta da tüm modelcilere açılacakmış pist ...

erksan
13-05-2006, 18:08
serkan dombay sen hiç teknosada çalıştın mı?

sdombay
13-05-2006, 18:25
erksan sen misin ? teknosa da çalıştım

MeTaL
14-05-2006, 00:07
Benim Kyosho Pazartesi elimde olacak ve yarında acil bir işim çıktı arkadaşlar Pazar günkü buluşmaya gelemeyeceğim inşallah bir sonraki haftaki bulumada görüşürüz. Sizlere iyi eğlenceler ...

erksan
14-05-2006, 09:04
vayy serkanım sensin demek yaw...
kardeşim benim yaa.. olm madem bunla ilgileniodun nie sölemiosun :)
bis haftalardır adam arıorus aramısa...
hoşgeldin kanka...
bu pazar git buluşmaya mutlaaka engin abi var alican var onlarla tanış...
ben gelemiorum maalesef çalışıorum ama siz kaynaşın yakında gelicem aranıza...

sdombay
14-05-2006, 22:52
ok kardeş gün çok güzeldi arabaların performansı müthiş da ne diyim kardeş görüşürüz o zaman...

aytun
14-05-2006, 22:58
selamlar
serkan bugün çektiin video ve fotolar dan ne haber onları msn den yada forumdan bir görebilsek sevinirim... bu arada seninde parçalar tamamlandığında performansı maximuma getirecez beraber merak etme........benim msn info@aytunlar.com....