Orijinalini görmek için tıklayınız : aracınızı nerelerde kullanıyorsunuz?
aracınızın ne olduğu farketmez nerelerde kullanıyorsunuz?
SirWilliam
20-07-2004, 23:53
Bence sonuc acık ara benimki off-road farketmez olur.
olabilir ama olmayabilirde.
SirWilliam
21-07-2004, 09:48
Pist sıkkıda olabilir.
Ama diğerleri bana cok olacak gibi gelmiyor
ben işaretlemicem :) ben off-road pistinde kullanırım savage i ve trafik olmayan zıplama olayları için uygun yerleri tercih ederim :D
ben asfaltta ve kaldırımda kullanıorum... oda seçeneklerde yok..
otopark zeminleri de genelde asfalt sen en iyisi onu işaretle.
RC arabam olsaydı kullanırdım.Araba hevesi daha gelmedi bana şu an uçakla başlıyacağım ama daha sonra arabaya geçicem.toprak zeminde gidermi şu RC arabalar
engine02
20-08-2004, 00:42
t-maxx savage vb olanlardan alırsan daha rahat kullanırsın toprak zeminde
arkadaş biraz komiik olacak ama savage dediğin rally arabaları mı oluyo?
off road aracı,savage,tmaxx gibi çok duyacağın şeyler kısaca bigfoot yani jeep de sen.rally değil
denizfeneri
20-08-2004, 08:43
Eskiden her bulduğum yerde kullanırdım ama artık sadece pistte kullanmayı tecih ediyorum...
MeksikAli
20-08-2004, 10:03
Benimki Of Road olduğu için her yerde kullanıyorum ama ... Bana yakın olduğu için Bayrampaşada ADAPARK var ordaki helikopter pistini ve çimlerin olduğu yerleri kullanıyorum daha temiz ve güzel oluyor ...
Sevgiler Saygılar :)
RE-R.G.M.
15-01-2006, 14:52
yaaa bısey dııcem bu konuya son msj 20-08-2004 te atılmıs ama bu konu nasıl kac gundur guncel kalıo bıde tam ana sayfadan gıttı derken yıne en uste oturuo?? :hımm: :ddd:
torlak_t
15-01-2006, 21:11
ankete cvp verildiği içiN
of baktım 2 senelik konu ya neden gücelliosun @rgm ?????? amacın ne abi
RE-R.G.M.
16-01-2006, 17:04
ben gucellemedım ztn gucellenıodu ben sordum nıe guncellenıo dıe bı bak oku soora geyık yap
arkdaşım birisi ankete oy vermiş vede post güncellenmiş ve üstüne üstün sende post atıorsun varmı ötesi ?:aaaoovv:
RE-R.G.M.
16-01-2006, 18:38
yaaa tamam ıste ben onu bılmıodum yane bole bısey olabılecegını hıc kımse post atmıo bu konu nası guncellenıo...
neyse dostm takma butür şeylere yaf
HaQaN_86
18-02-2006, 17:07
walla burda bi tek yer war o da beldiyenin kapalı pazar yeri :D seçeneklerde buna en yakın ototpark vardı ben de onu işaretledim :lol:
muratiqua
26-02-2006, 17:33
arkadaşlar gürpınarda oturuyorum.
burası köy sayılır, sahil yolumuz cillop gibi asfalt ve trafik yok, uygun yani bu iş için yakında bi araba alıp başlicam lastik eritmeye. gürpınar hezarfene çok yakın ulaşım kolaydır. (büyükçekmecenin komşusu) deniz kenarında araç kullanmak isterseniz buyrun, yolunuzu uydurabilirseniz beklerim..
valla evin önünde kullanmaya calısıyoz ıste
savagegarden
03-03-2006, 23:30
geceleyin yakındaki bazı yollar boşaldığında..
selam arkadaslar ofrood olunca b.evler toprak sahada kullanıyom:eeeeyoo:
muhammet
25-03-2006, 17:36
yolunuz sökeye düşerde elinde kumanda birini görürseniz....işte o benim......
RottinLegions
26-03-2006, 21:24
Walla hiç farketmiyor.sokakta ,otoparkta,toprakta ,...
Hatta bu gün Ali fuat abi arabanı evlatlık edinem çok kotu bakıyosun yazık ediosun arabaya dedi.:D
ben bı tek hafta sonları oynayabılıyorum ne evın onunde nede başka biryerde mıllet rahatsız oluyomus o yuzden hafta sonları buluşuyoruz rc lerle
savagegarden
29-03-2006, 23:27
kovmadıkları sürece akla gelebilecek her yerde :D
RoyalFlush
06-04-2006, 19:40
bizim evin altında garaj var orda ntc 3 suruorum bide bi ara yol war trafiye kapali orda suruorum ayrica arkada buyukce bir bahce war ordada buggy veya monster suruoruzzz :D
mirtcirt
07-04-2006, 21:45
Ben de apartmanın çevresinde bazen yolda bazen de toprak alanda sürüyorum. Kullandığım araç yakıtlıysa çevremde ufak bir tribün oluşuyo genelde. Ve bildik sorular; benzinle mi çalışıyo abi?! Kaç basıyo? Nerden aldın, kaç paraya aldın? vs vs. Elektrikliyse kimsenin umurunda değil, bazen kızlar bakıp gülüyo falan.. Ama genel olarak bu güne kadar 'git başka yerde oyna' diye şikayet eden çıkmadı.
aman abi dikkat et kızlara, karizmayı çizdirme sonra :D:D
bnde bzm apartmann cevresnde kulanıorm arada sırada yakında buggy alcam allah kısmet ederse:D neresı olrsa olsun su harıc heryerde kulanmayı dusnuorm ancak floryada oturduum ıcın cok fasla onroad kulanabılecek yer imkanım yok bıras sorun yasıorm bu yuzden ama olsun ...
Ben genelde bizim apartmanın önünde gecede sokakta oynuyorum farlarla neonları açınca çok ilgi çekiyor hemen komşular yerde gezen ışık topu ne diye merak ediyorlar :) zaten bnmki pişstte sürülcek tipte deil altı üstü nikko 35 kmh yapıyor yetiyor bana
arkadaşlar böyle bir sorunum neredeyse yok ev iş yakın iş yerinin sokağı 100m felan yani tam gaz, ufakda bahçe gibi bi yer var, fakat bir önerim var bayrampaşa bauhaus marketinin civarı oldukca müsait ofroad mükemmel onroad içinde kullanılmayan yollar ve otoparkları var hemen bitişiğindeki carrefour un otoparkının bir kısmında zaten amatör gokart pisti var hem pazar günleride açık olmalarıyla yemekdi suydu ihtiyaçdı gibi problemler yok, yakın olan arkadaşların dikkatine, biraz araştırma yapılırsa ve daha pro yaklaşılırsa uzak olan arkadaşlarında dikkatine..
walla kullandığımız yere pist denilmez ama işte carefourda buluşma günlerinde sürüyoruz (adana)
savagegarden
26-04-2006, 14:42
son zamanlarda Üsküdar Doğancılar Parkında takılıyorum akşamları,
bir de gecenin onikisinde,
Hakimiyeti Milliye Caddesinde son sürat savage gazlayan birini görürseniz işte o benimdir :D
bende apartmanın önüne çıkıyorum.düm düz yol.300 m den fazla....
gel oyna diyo yani...
ama binala karşılıklı devam ettiginden açık alandaki gibi ses dagılmıyo.
yakıtlı araba.pencereden bagıran oluncaya kadar sürüyorum...
Bizim mahallede büyük bir alan var ve ben genelde orayı kullanıyorum ee meraklı kalabalık toplanıyor az da olsa ama başkada alternatifim yok yakın çevrede. Allah kısmet ederde yeni evimize geersek orada kocam bir bahçemiz var inşallah orada kullanacağım zaten off road almamdaki en büyük sebepte aracımı evimin bahçesinde rahatlıkla kullanabilecek olmam oldu. Artık rampa mı yaparım kumdan teperler mi bilemem :D ...
AlfaHeliX
03-05-2006, 23:45
benim arac onroad oldugundan tuzla sahilde 100mtX100mt. civarinda genisliginde bi mermer saha var.. orda kullaniyorum.. yanniz radial lastigim olmadigindan sunger lastikler kullaniyorum buz pistinde gider gibi oluyo.. ayriyetten bide kepsiz kullaniyorum. o merakli kalabalik hep var zaten :D yaaaa komedi oluyo o kalabalik ama.. yanimda konusuolar gecengun 2 arkadas arabayi yanima getirip igne ayariyla oynadim bi o arada cocuk motorun yanindaki mars motorunun motorunu gordu bak oglum elektrikle calisiyo die soledim ben sana bagay teyp motoru var ustunde dedi:) diger arkadasindan gelen cevap: abi ozaman nie egzozundan duman cikiyo?? diger cocuk: hee....
:D
bole komedi olaylar...
araba isine yeni girdim ben daha once ucakciyim alismisim kimse gelmemesine arabada artik gina geldi gelen sorulardan.. hatta artik gelen sorulara verdigim cevaplar:
arabami bu? -hayir helikopter
benzinlemi calisiyo bu? -hayir terkos suyu
kac basiyo? -cok basiyo
nerden aldin? -mozambikten
kac paraya aldin? -cok para sen alamassin
artik bu sorulara bu cevaplari veriyorum :D:D:D
benim arac onroad oldugundan tuzla sahilde 100mtX100mt. civarinda genisliginde bi mermer saha var.. orda kullaniyorum.. yanniz radial lastigim olmadigindan sunger lastikler kullaniyorum buz pistinde gider gibi oluyo.. ayriyetten bide kepsiz kullaniyorum. o merakli kalabalik hep var zaten :D yaaaa komedi oluyo o kalabalik ama.. yanimda konusuolar gecengun 2 arkadas arabayi yanima getirip igne ayariyla oynadim bi o arada cocuk motorun yanindaki mars motorunun motorunu gordu bak oglum elektrikle calisiyo die soledim ben sana bagay teyp motoru var ustunde dedi:) diger arkadasindan gelen cevap: abi ozaman nie egzozundan duman cikiyo?? diger cocuk: hee....
:D
bole komedi olaylar...
araba isine yeni girdim ben daha once ucakciyim alismisim kimse gelmemesine arabada artik gina geldi gelen sorulardan.. hatta artik gelen sorulara verdigim cevaplar:
arabami bu? -hayir helikopter
benzinlemi calisiyo bu? -hayir terkos suyu
kac basiyo? -cok basiyo
nerden aldin? -mozambikten
kac paraya aldin? -cok para sen alamassin
artik bu sorulara bu cevaplari veriyorum :D:D:D
arabamı bu yok helikopter muahahahahhahaa :lol: :lol:
arabamı bu yok :censor: muahahaha
Bende de var aynı kalabalık;
- Abi kaç basıyo?
-- Çok basıyo abim
zaten direk bu cevabı duyunca aracın yanına yaklaşıyor ve araçla birlikte koşmaya başlıyor :D hızını ölçeçecek ya aklı sıra :P
- Abi kaça aldın
-- Abim çok para ya
veya
-- 1500 YTL verdim
- Abi ya ben o paraya motor alırım :D
devam
- Neyle çalışıyor bu?
- Uçak yakıtımı?
-- Yok kara yakıtı, kurşunsuz dizelle :D
- Abi bu bana çarpsa ne olur?
-- Sen geç bakim bi karşıya şimdi bende merak ettim :D .
Gibisinden diyaloglar ...
HaQaN_86
13-05-2006, 16:57
Semih ben önceden bu foruma katıldığımda belediyenin kapalı pazar yerinde kullanıyodum,haaaaala da kapalı olmasa da belediyenin pazar yerinde kullanıyoz demi :lol: :lol:
_ConquerorjR_
13-05-2006, 22:08
Walla Antep`de pist falan yok :D ,, bende kaliteli asfalt`in veya trafign az
oldugu ara sokaklarda kullaniyorum, veya evimin terasi war orda :D
SUBARU_WRC_07
08-06-2006, 12:18
Bulduğum yerde kullanıyorum aracımı ama mahfetme aşamasına getirdim. Ne yapayım burada (cumhuriyet meydanı ve sebze halinin içi zemin süper) meydan ve sebze halinden başka yerde kullanamıyorum bir gün biri ezip geçicekte ona yanıyorum. Seyirci kitleside cabası merak edip ellemek isteyen (tabi kullandıktan sonra) parmakları yanıyor. Garip sorulardan birkaçtanede benden.
1: O pilleri ses çıkarması için mi koyuyorsun.
2: Duman çıkarması için o şişedeki suyumu kullanıyon.
3: Arkasında yetişmek içinde koşanlar cabası.
Bilmeyen benzinli olduğunu anlatmak ölüm. SEVGİLERLE :lol:
:lol: Ben genelde bizim lojmanda kullandığım için daha iyi oluyor kaymak gibi asfaltlar ve 0ff-road yapmak için çok güzel tarlalar var arada sırada uçakta uçuruyorlar.:ıggcck:
walla ben nerede olursa kullanıyorum 2 jeep 1 f-1 aracı bide 1/14 var hepsi nikko
arkadaş biraz komiik olacak ama savage dediğin rally arabaları mı oluyo?
Monstertruck :ahhahyt:
ben tarla, araba parki gibi yerlerde kullaniyorum...
ben sitenin asfalt basket sahasını kullanıyorum..süper drift yapılıyo herkesi beklerim :D
SpeedMan07
23-06-2006, 01:10
walla ben krizim tuttumu evimin terasında bol bol drif yapıyorum :)
orhantekkan
25-06-2006, 00:21
boş bulduğum heryerde
Bir futbol stadyumunun otoparkında
savagegarden
28-06-2006, 10:37
kovulmadığım sürece akla gelebilecek hemen her yerde :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.