Orijinalini görmek için tıklayınız : TT 01D ile drift??
arkadaşlar bu araç ile yanlayan arkadaşlarımız oldumu?:)yani bu araç nasıldır?iyi yanlama yaparmı??gerçekten "D" harfinin hakkını veirmi??
HaQaN_86
19-05-2006, 10:13
O araba zaten drift spec,gerisi pilotajına kalmış,normal bir tt01 in drift spec e çavrilmiş halinin videosu vardı yanılmıyorsam samsundan arkadaşları videoyu çekenler de
evet izledim RTR nin modifiye edilip drift yapma videosu..mor bi kep war uzerinde hatta..gercekten iyi yanlıyor..
HaQaN_86
19-05-2006, 13:56
evet izledim RTR nin modifiye edilip drift yapma videosu..mor bi kep war uzerinde hatta..gercekten iyi yanlıyor..
işte sen de görmüşsün,gerisi senin bileğine kalmış :cool:
:)sagol agbi cok tesekkurler..
teşekkür ederim ;)
daghan_cc
19-05-2006, 21:24
TABE YANLICAK BE HAKAN ABIM SURDU O ARABAYI :lol: :lol: :lol:
street_boys
19-05-2006, 21:34
o araba artık bizden biri:Dbizim arkadaş aldı hakan abiden bu arada hayırlı olsun hakan abi alanda satanda hayrını görür inşallah;)
o araba artık bizden biri:Dbizim arkadaş aldı hakan abiden bu arada hayırlı olsun hakan abi alanda satanda hayrını görür inşallah;)
inşallah:)
Arkadasım bence normal bir tt01 al onu birascık mod la böylece daha ucuza gelir. ben boşuna tt01 Drift kit alınmasına karşıyım. tabi bu benim fikrim ;)
Hakanım walla gitti senin araba kaldik şimdi TA04-SS lerle bakalım Fuar da neler yapabilcez :)
Hakanın arabayı alan arkadasa hayırlı olsun gerkeckten şu forumda alabilceği en temiz araclardan birini aldı... güle güle kırımsız günlerde kullansın...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.