Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 67
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
13-06-2006 17:04 #1
Play Station da kimler Gran Tourismo 4 veya GT serilerini oynuyo?
Seviyeniz nasıl neler yaptınız
Geçen gün sırf bu oyun için PS2 aldım 24 saat oynuyorum şuanda 222hp lik Japonya modeli honda civic'im var. Beginnersa Sun Race ve onun altındaki yarışları bitirdim. Biraz para biriktirip sıfır Honda Civic Type R almayı düşünüyorum
13-06-2006 17:22
süper bir oyun, bende onun için ps2 almıştım sonra sattım. Civic ile çok iyi para yapabilirsin. Öce bi tane type R al ama önceki kasa, sonra marka yarışları var honda nın içerisinde oraya gir, civic kupasına katıl, şampiyon olunca 125.000 kredilik civic veriyor. bir kaç saat ugraş, eger arabanıda full modifiye edersen, her şampiyon olduğunda arabadan kazanacağın için satar satar yersinben hep öyle yaptım. Sonra Alman GT sini bitirince CLK GTR veriyor. eger yanlış hatırlamıyorsam. oda süper araç, ben 2 tane de ondan aldıydım. ama çok kasıyor tabi bitirmek
13-06-2006 17:28
ya ben GT2 yi (PS1) oyunu bilgisayarda emu yla çalıştırıyodum zamanında çok kaptırmıştım. Civic Cup da 125.00Cr veriyo vaauvv.. ben 500Cr 1500Cr için yırtınıyodum. Gireyim bakayım şu yarışa. Eski kasa Type R benim hoşuma gitmiyo arada 3500Cr lik fark var. yenisinin yol tutuşu mükemmel. Civic Type R yerine Nissan 200SX de alınabilir oda fena kaçıyo.

Ama oyunda benim en beğendiğim araba AMG Mercedes 190 Evo. II idi. O arabayı Nurnberg pistinde ve Traction control kapalı iken kullanmak muhteşem bir duygu. Hey gidi 

grand tourısmo dan yeni oyunun çıkacağı açıklanmıştıda drift ağırlıklı olacağıda eklenmiş...sanırım playstatıon 3'ü bekliyorlar