Gran Turismo Fun

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 67
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1234 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    kepaze kepaze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Ziyaretci
    Play Station da kimler Gran Tourismo 4 veya GT serilerini oynuyo?

Seviyeniz nasıl neler yaptınız

Geçen gün sırf bu oyun için PS2 aldım 24 saat oynuyorum şuanda 222hp lik Japonya modeli honda civic'im var. Beginnersa Sun Race ve onun altındaki yarışları bitirdim. Biraz para biriktirip sıfır Honda Civic Type R almayı düşünüyorum

süper bir oyun, bende onun için ps2 almıştım sonra sattım. Civic ile çok iyi para yapabilirsin. Öce bi tane type R al ama önceki kasa, sonra marka yarışları var honda nın içerisinde oraya gir, civic kupasına katıl, şampiyon olunca 125.000 kredilik civic veriyor. bir kaç saat ugraş, eger arabanıda full modifiye edersen, her şampiyon olduğunda arabadan kazanacağın için satar satar yersin ben hep öyle yaptım. Sonra Alman GT sini bitirince CLK GTR veriyor. eger yanlış hatırlamıyorsam. oda süper araç, ben 2 tane de ondan aldıydım. ama çok kasıyor tabi bitirmek

ya ben GT2 yi (PS1) oyunu bilgisayarda emu yla çalıştırıyodum zamanında çok kaptırmıştım. Civic Cup da 125.00Cr veriyo vaauvv.. ben 500Cr 1500Cr için yırtınıyodum. Gireyim bakayım şu yarışa. Eski kasa Type R benim hoşuma gitmiyo arada 3500Cr lik fark var. yenisinin yol tutuşu mükemmel. Civic Type R yerine Nissan 200SX de alınabilir oda fena kaçıyo.

eski dediğim 99 model olması lazım, aradaki fiyata değmiyor performans farkı Ama oyunda benim en beğendiğim araba AMG Mercedes 190 Evo. II idi. O arabayı Nurnberg pistinde ve Traction control kapalı iken kullanmak muhteşem bir duygu. Hey gidi

rally hariç tüm ehliyetleride almıştım, imanım gevremişti ama, hele bir nürnberg testi var, illallah dedirtti bana. Traction control kapalı, Allah ne verdiyse basmak durumundasın dakikayı tutturmak için, alnımdan ter boşalıyor, doktor hesabı nişanlım siliyor arada kaç kere sonlarında yoldan çıktığım için yandı emeğim. Ama aldım en sonunda

hahahahah süper valla yarıldım..
    Daha GT4 çıkmadan sadece ehliyet alma modu vardı Şehirlerin 1inde Sarı S2000 le yine Sarı S2000 ini geçmeye çalışıyosun ben orda bayağı bi kastırmıştım. Bide sanırım Mercedesle yarışıyosun yoldan çıkmak yok temas yok bayağı bi zorlamıştı be yaw..

Bu arada senden başka kimse bu oyunun tadına bakmamış herhalde..

tam aklımdan geçiyordu böyle bi konu açmak ve oyunlar bölümünü araştırıyordum acaba varmı die hakikaten ii oldu bu....
    yaa abi bu "fun" nedir yenimi çıktı,?
    yoksa şimdiki kullandığımız gt4 serisinde 10 000 000 credinin üzerindeyim ve garajda 145 adet aracım var
    bir tavsiyede benden japon tunıng firmalarının olduğu bölümde bi tane R32 volkswagen golf var 30'000 civarında bi crediye alınıyordu ve yanlış hatırlamıyorsam 500 hp ydi credi toplamak için mükemmel bi alet
    Konu demirci tarafından (13-06-2006 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    May 2005
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    21
    fun oyunun hayranları anlamına geliyor bir nevi..
    benim garajımda 600 hplik golf r32 den tutun 1000 küsür hp supralar.. neler var neler isteyen memory kartını versin kopyalıyıp geri verim
    ben ps1 de gt1 ve gt2 nin başından ayrılmazdım gece gündüz oynuyordum.. ama gt3 sadece bi arkadşımda oymıştım ps2 de fazla bilmiorm gt3 ü

Alıntı cem7 Nickli Üyeden Alıntı
    fun oyunun hayranları anlamına geliyor bir nevi..
    yaa bende yeni oyun zannetmiştim grand tourısmo dan yeni oyunun çıkacağı açıklanmıştıda drift ağırlıklı olacağıda eklenmiş...sanırım playstatıon 3'ü bekliyorlar
    Konu demirci tarafından (13-06-2006 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.

yaw daha yeni PS2 aLdım PS3 e çıkartmasalar şu GT5 i

şuanda şuanda 87 Honda civic var 225hp. NSX leri falan geçiyor.
    M5 aldım bununla giricem yarışlara
  • Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla

ben şöyle yapmıştım, şu an hatırlamıyorum ama önce CLK DTM aldığım yarış serisini kazanıp, ardından CLK DTM i modifiye edip, CLK GTR kazanılan yarış serisine giriyordum. Eğer yanlış hatırlamıyorsam CLK DTM European DTM yarışlarından, GTR ise European GP den kazanılyordu. Ama yanlışta hatırlıyor olabilirim.

kuznde oyanamıstım cok gercekci arabanın harekertleri savrulması fln super bi oyun sırf onun için ps2 alınabilir ama gp arabama mod. yapmak daha tatlı gelio

ingiliz BBC televizyonunda jeremy clarkson'un topgear adlı proğramını bilen ve takip eden arkadaşlar vardır (otomobil test pilotu ve oldukçada saygın bir yere sahiptir, sarı tımberlend botlu ve koca kafalı) o proğramda bir keresinde grantourizmo 4' ü test etmişti mavi bir honda nsx le (pistin ismi aklıma gelmedi) ve hemen arkasından gerçek otoyla aynı piste çıktı ve çok benzerliği hakkında övgüler yağdırmıştı

edit:
    ilgili video: http://www.youtube.com/watch?v=3tTQijdc3SI&search=Gt4
    Konu demirci tarafından (20-06-2006 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.

pistler 1e1 gerçek zaten sallamasyon pist yokki oyunda. Helal olsun vallahi adamlara.. GT4 in ilk demo versiyon oyununda pistleri nasıl yaptıklarını gösteriyolardı. Bi aletle m2 olarak ölçül eğimleri ona göre veriyolardı.. dehşet vallahi..

Alıntı kepaze Nickli Üyeden Alıntı
    pistler 1e1 gerçek zaten sallamasyon pist yokki oyunda. Helal olsun vallahi adamlara.. GT4 in ilk demo versiyon oyununda pistleri nasıl yaptıklarını gösteriyolardı. Bi aletle m2 olarak ölçül eğimleri ona göre veriyolardı.. dehşet vallahi..
    Ben o videoyu ilk izlediğimde hebele diye kalakalmıştım.

Eh büyük olmak kolay değil, oyun dünyasının bence en muhteşem yarış oyunu GT serisi. Ve şeytan ayrıntılarda gizlidir, adamlarda en ince ayrıntısına kadar dikkat etmişler.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Dec 2005
    Nereden Nereden
    West Lafayette
    Yaş Yaş
    21
    Oyunda driving Aids leri kapatırsanız yani anti spin mechanism ve traction control system oyun hem gercekci oluyor hemde oyundan cok daha fazla zevk alıyorsunuz. Oyunda aracınızın yarıştan evvel settings kısmındaki ayarlarından kapatabilirsiniz Driving aidleri.
    Team Losi LST2 /w LRP z.28 Spec3
    Tamiya Ta03F DoriDori
    Traxxas Slash /w Mamba Max 5700
    Hpi Baja 5b SS

katılıyorum , yukarıda da dedim, AMG Mercedes 190 EVO II alıp, traction control kapalı iken bir vuruyordum kendimi Nurnburg pistine. Offf super heyecan.

arkadaşlar grantourismo'ya "oyun" demeyelim artık çünkü üzerindede real driving simülator yazar yani bu bir simülasyondur ve bir başka simülasyon örneğide WRC4 tür dünya rali yarışlarının ve "inmarsat''ın tek resmi lisanslı simülasyonudur, şiddetle tavsiye ederim gt4 ü unutturduğu zamanlar bile oldu
    Konu demirci tarafından (15-06-2006 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.

M5 TCS off oversteel off hepsi sıfır bende. 725hp M5

virajlara yanlaya yanlaya yarım direksiyon tam gaz offf evde olsam be keşke

bir çok aletle yanladım ama drift için bence en uygun makina BMW M5 biraz modifiyeden soora çok kontrollu bi şekilde bütün bi viraj tam yengeç bişekilde bitiyor, benim favorimde M5
    Konu demirci tarafından (17-06-2006 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir.

Alıntı demirci Nickli Üyeden Alıntı
    bir çok aletle yanladım ama drift için bence en uygun makina BMW M5 biraz modifiyeden soora çok kontrollu bi şekilde bütün bi viraj tam yengeç bişekilde bitiyor, benim favorimde M5
    aslında virajlarda daha çok yanlıyo durupda 360 yaptıramıyosun bi s2000 bi 200sx veya 350Z kadar.
    Dün arkaya kanat attım Ayarlı Amortisor (coilover) aldım yere sıfır yaptım bomba bomba...

• + Konu Cevaplama Paneli
    Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)