TA05 Drift Mode

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 48
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 48 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Alıntı farukkarahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    v2 için ifs ninkinimi almam gerekir uyarmı.baktımda v2 nin yok tamiyanın sitesinde.Bişey daha yapcamdan değil ama meraktan soruyorum drift e nasıl döndürülür bir ta05 v2 kısaca napmam gerekir.
    İfs uyar ayrıca ta05 uyar.

Drıft e hazır hale nasıl getırıl konusu bı cok kez form da tartısıldı yazması anlatması epeyce uzun hazır bılgıler mevcut form da bıraz arastırma yapar ısen ulasabılırsın arzu ettıgın bılgılere.
    O ŞİMDİ ASKER "YIL BAŞINDA BURDAYIM"

HOBBY RC & RCDRIFT 24 EKİM DRIFT ŞAMPİYONASI SPORT CLASSMAN 1. & DRIFT ŞAMPİYONU

teşekkürler.biliyorum çok uzun konular olduğunu sadece merak ettiğim şey difflerin orjinalinde yapılabiliyomu.mesela diffde mecvutta olan vide delikleri var oralara vida sıkıştırınca diffler sıkışıyor v ayrı dönmesi önleniyor.gibi bişey söz konusumu.stock halinden drift moda geçmek için para harcamak gerekiyormu mekanıik olarak.

Alıntı farukkarahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler.biliyorum çok uzun konular olduğunu sadece merak ettiğim şey difflerin orjinalinde yapılabiliyomu.mesela diffde mecvutta olan vide delikleri var oralara vida sıkıştırınca diffler sıkışıyor v ayrı dönmesi önleniyor.gibi bişey söz konusumu.stock halinden drift moda geçmek için para harcamak gerekiyormu mekanıik olarak.
    Evet bu konuda haklısın drift hemen hemen ilk aşaması arkaların kılıtlı dıfransıyel sıstemınden olusmasıdır,buda (BALL DİFF) den bahsedıyorum bilyeleri çıkararak diff vidasını sıkacaksınız diff vidasının çıkış noktasına 1 damla TIRNAK CİLASI veya OJE damlatacaksınız kurumuasını bekleyıp tıkacları takacaksınız ve diff kitlenmiş olacak.

Bunun dez avantajının diff vidasının aşırı tork ve güçte koyuvermesı.

HOBBY RC & RCDRIFT 24 EKİM DRIFT ŞAMPİYONASI SPORT CLASSMAN 1. & DRIFT ŞAMPİYONU

diff ayarını bir türlü çözemedim benimkide drift gibi oldu ozaman baya bi sıktım çünkü.gevşek bırakınca vida tekerleklere direk bağlı olduğundan vida gevşiyor ve diff ler bir işe yaramıyor.Lastiklere güç gitmiyor zaten inşllh çözücem onuda.

Diff vidasının sonuna 1 damla oje veya tırnak cilası damlatır ve kuramaya bırakır ısen bu sorun la daha uzun donemlerde karsılasabılırsın benımde cok sık gevsıyordu bu ıslemı yaptıktan sonra bakıma kadar hıc dokunmuyorum

Çok güzel görünüyor emeklerinizin sonucu

abi mustangın kepini nerden aldın soylermisin bende arıyorumda aynı kasadan ve ne kadar

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)