ne tavsiye edersiniz?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 27
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2004
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    30
    piskopat bi bakışı var bu hayvanın
    Hpi RS4 3 Evo + Nissan 350Z
    Robbe Diabolo Brushless
    Copter-X 450 AE V2
    Aquacraft SuperVee 27 Nitro

ya beyler siz bana yardımcı olun şimdi bu pitbull lar yasak değilmi beslemek diyelim aldık bunu güzelce eyittirdik kavga mavga ettirmedik ahyvana vurmadık gece kalktıgımda kolum falan parçalanırmı ? bide koku ve tüy dökme oalyı nasıl fazlamı ? birde annem tırsıyor bide pek istemiyor nasıl alıştırcam ?

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2004
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    26
    Ya en güzeli , adını unuttumda, şu yerden bitme , kafasındaki tüyleri gözlerinin önünü kapayan , hev hev diye kısık bi sesle havlayan ve genellikle adı fifi olan köpekten alın. En güzeli onlar.
    |

şü pille çalışıyor hani 3000 likler Onnardında ömrü az be bi sokağa çıkarıyon pili bitiyor yarı yolda al eline taşı

Tebol suanda türkiyede pitbull , bullterier yasak ama karnesine değişik adla yazdırınca kimse karışamaz benimki staff ole yazıyor.Eger iyi egit herşey mukemmel olsun kopeği bebekle yanyana bıraksan bile bişey yapmaz ki emin ol beni m kopege suan afiyet olsun demeden yemek yemiyor egitim bi televizyonda gormustum nerdeyse gordugum herşeyi ogrettım ben yanındayken elini azına ver zorla vermeye çalış gine azını açmaz koruması mukemmel başka hayvanlara pek dost degil şahsen benim kopegın kardesıyle bile anlaşamıyor dalıyolar birbirlerine hemen biraz oyun biraz gerçeklik payı var ama gerçekten kopek istiyosan Staff terciğin olsun...
    Mugen Mtx-4R, Powered by Sirio, Directed by Futaba , driven by Onur KARAC.....

staff len pitbull un farkı nedir peki ?

Bak bir onceki sayfada iki çeşit staff var bi american staff biride staffordshıre bull.. bunlar pittbull kadar saldırgan olmayıp onlar kadar güçlü hayvanlardır ve egitime daha fazla yatkındır havlama olayları yoktur çok az ...Boyları biraz daha kısadır ...
    Mugen Mtx-4R, Powered by Sirio, Directed by Futaba , driven by Onur KARAC.....

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)