Aileniz Nasıl Yaklaşıyo Hobinize?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 621
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 621 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 32 Sayfadan 123416 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Merak eiyorum herkesin ailesi benimki gibi hayret ve alaylı bir davranış biçimiyle mi tepki veriyo hobinize?

Aynen abi Ne o gene mi o oyuncakla oynuyosun şeklinde sorularla karşı karşıya kalıyoruuum.Babaaaaa O oyuncak değilllllll
    .::NeReYe UlaşmaK İsTiYoRSaN Oraya::.

benimkiler bende 3 tane bu arabalardan olduğunu bilmiyolar. sadece bir tanesini biliyolar, diğerleri istanbulda evimde duruyo. babam bildiği bir tane araba içiinde sat bunu falan diyo yeter çocuk çocuk işlerle uğraşma falan diyo ayrıca birde bilgisayarda oyun oynamama kızıyorlar. koca adam oldun senin yaşında millet evleniyo sen arabalarla, bilgisayarda oyunlarla ilgileniyorsun diyorlar.
    TAMIYA TRF415MSXX / Novak GTB Velociti 3.5R
    KYOSHO MINI-Z MR02mm / Atomic z2
    Futaba 3PKS

>>> TEAM EE <<<

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2006
    Nereden Nereden
    BURSA-KIBRIS
    Yaş Yaş
    23
    aynen beyler babam bi kere temizlerken gordu ewde assa attı hpi rush ımı allahtan saglam bişi olmadı birde ev 2 katlı ondan galiba o gun bugundur bırak temizlemeyi babam ewdeyken aracın yanına yaklasmıorum

aynen beyler babam bi kere temizlerken gordu ewde assa attı hpi rush ımı allahtan saglam bişi olmadı birde ev 2 katlı ondan galiba o gun bugundur bırak temizlemeyi babam ewdeyken aracın yanına yaklasmıorum
    Abi biraz abatmış sizinkiler. bu olayın kesin bi &#246;ncesi vardır. &#246;&#246;le direk atma falan
    SAVAGE 25

Bana da "oğlum sen nasıl işadamı olcaksın" diyo babam. Derhal evlenmem lazım

Arkadaslar ne zaman kendi ekonomik bagimsizliginizi ilan eder ve ayri eve cikarsaniz o zaman bu sorunlar ortadan kalkar.(en onemlisi ekonomik bagimsizlik)
    KYOSHO INFERNO 777 SP1 COMPETITION BUGGY
    KYOSHO INFERNO 777 SP1 COMPETITION RALLY
    OFNA 9.5 MBX

Hocam aile şirketi naapalım babayı mı ortadan kaldıralım yani
    Doğru ekonomik bağımsızlık önemli ama bende o da var. Ona rağmen durum böyle. Amerikada yaşasam da babama telefonda uçak uçuruyorum desem yine güler bana. Olay bu benim için

Allahtan &#246;yle bir sorunum yok . &#199;oğu zaman babam kendisi alıp getiriyor veya almaya teşvik ediyor . Mesela , helikopter işine babam sayesinde bulaştım . Ge&#231;en sene tutturmuştu helikopter alalım diye . Aldığım b&#252;t&#252;n modellerde babamın etkisi b&#252;y&#252;k . Tekneleri , kamyonları vs. almadan &#246;nce beraber karar veriyoruz hangisini alacağımıza .

Fakat bu soruyu "Kız arkadaşınız nasıl yaklaşıyor ?" diye değiştirmek daha yerli yerinde olur heralde
    Feeling the difference...

Alıntı RoCCo Nickli Üyeden Alıntı
    Fakat bu soruyu "Kız arkadaşınız nasıl yaklaşıyor ?" diye değiştirmek daha yerli yerinde olur heralde
    Ben hemen cevap veriyim "yaklaşmıyor" :yuppiyuv:

Babam sayesinde bulaştım &#231;ok k&#252;&#231;&#252;k yaşlarda u&#231;ak ile... Şuan sahip olduğum modellerden tekneleri babam kendi yaptı.. Diğer modeller konusunda yada par&#231;a yapımı konusunda hert&#252;rl&#252; yardımcı olmaya &#231;alışıyor. Kız arkadaşı konusuna gelince zaten lafını ederse eski kız arkadaşı konumuna geliyor...

Evet kiz arkadasiniz nasil yaklasiyor daha dogru bir soru.Benimkilerde yaklasmiyor.
    KYOSHO INFERNO 777 SP1 COMPETITION BUGGY
    KYOSHO INFERNO 777 SP1 COMPETITION RALLY
    OFNA 9.5 MBX

Arkadaşlar görüldüğü üzere ailesi iyi karşılayanda var alıp birlikte oynayanlar da... kız arkadaşsız kalmayı tercih bile edenler yok değil
    Konu bonzipower4 tarafından (04-08-2006 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.

Feb 2006
    Nereden Nereden
    West Lafayette, IN
    Yaş Yaş
    22
    annem: "boş zamanlarında uğraş, uğraşmak i&#231;in zaman yaratma" diyor

Ben u&#231;aklarla uğraşıyorum annemin tepkisi;
    -"Afferin b&#246;yle bir hobin olması g&#252;zel."
    der ve &#231;ok maliyetli şeyler almaya karar vermedik&#231;e destekler babam ise;
    -Bırak bu oyuncakları işin g&#252;c&#252;n model , oyuncak. Zaten dikkatsiz dikkatsiz s&#252;r&#252;yosun sonra kırıyosun u&#231;ağını -baba ama hayatında kırmadan u&#231;ağını u&#231;uran modelci yok d&#252;nyada, sen bunu &#231;ok basit bir işmi sanıyorsun?- basit tabi ne var bunda? S&#252;rmeyi bileceksin

Jan 2006
    Nereden Nereden
    Antalya-Zonguldak
    Yaş Yaş
    26
    Benim ailemden herkes biliyor ''babam dışında'' dışında olmasını da tercih ederim eminim alıp bakacak kaça aldın bunu dicek fiyatını söyleyince kafamda kıracak ben de çekicem kapıyı çıkıcam evden olanlar olacak sonra neyse çok derin oldu mevzu
    okul bittiiiii

Mar 2006
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    21
    valla benim babam savage 4.6 aracıma aşık olmuştu bu hobbyle ilgilenmemden memnun fakat derslerden en ufak bir pürüzde arabalarımı evde bulamıyorum derslerim düzeliyo bi bakıyorum arabam eski yerinde

Birşey demiyorlar valla bana.Babam izliyor hoşuna gidiyor, annem stres atıyor &#231;ocuk ne g&#252;zel diyor.Kız arkadaşım ise birşey deme l&#252;ks&#252;ne sahip değil bu konuda.Ben onun saatlerce makyaj yapmasına veya g&#252;zellik salonlarından &#231;ıkmamasına birşey demiyorsam oda benim bu zevkime birşey diyemez.

May 2005
    Nereden Nereden
    trabzon
    Yaş Yaş
    33
    baba çok meraklı ama masraflı buluyor ayrı tabii kendi kazancım olduğundan sıkıntım yok
    ama diğer taraftan kıskançlık var ona ayırdığım vakitten çok bu işle ilgileniyormuşum pazar günleri zamanım onun olmalıymış vs...
    -iyide ben sadece seni seviyorum aşkım bu sadece hobi
    EVET

Jun 2006
    Nereden Nereden
    lefkosa-kibris
    Yaş Yaş
    20
    Annem ile babam birşey demiyor ama bir sorun olduğunda babam yardım ediyor.
    *Hot Bodies Cyclone Buda Edition
    *Hpi Nitro 3 Evo
    *Hpi Hellfire SS

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)