Aileniz Nasıl Yaklaşıyo Hobinize?
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 621
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 621 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
15-08-2006 18:20 #41
nasıl mı yaklasıyo...?? walla altı ustu bı walkera aldım evde kucuk çaplı bı dunya savası cıktı..ıyı ucabılseydım ustlerıne sortılerde bomba yagdıracaktım ama bıraz beklıycez sımdılık...zaten ortam sıcak savastan soguk savasa dogru kaymıs durumda...
-
15-08-2006 19:33 #42
Abi ben evliyim kayınpederimin bile önünde oynama başarısını gösterdim ya gam yemem artık. Sağolsunlar benim araba manyağı olduğumu anladılar karışmıyorlar artık. Saygılarımla.
-
15-08-2006 19:35 #43
ailem hobime yaklaşmıyor,
motor gürültüsünü duyunca ve ellerimi yağ-kir içinde simsiyah görünce benden kaçıyor
-
15-08-2006 21:19 #44
babamın bi yandan hosuna gidio mekanik fln ugrastıgım için bi yandanda cok para harcadıgımı dusunuo karısık mevzular yani şimdi model ucak alanına "kaymayı" dusunuyorum babamda bana
ehuehhe
sonu gelmio bi turlu once bi benzinlim olsun baska bişi istemiyorum dedim sonra oldu off-road cok pis bi on-road um olsun piste gidiyim dedim oldu tt01-d alıyım bodrumda yanlarım dedim insan istio
ama istekler imkanlarla sınırlı ne yazıkkı...
-
18-08-2006 10:57 #45
-
18-08-2006 11:03 #46Valla bravo kayınpeder önünde büyük cesaret
SUBARU_WRC_07 Nickli Üyeden Alıntı
-
19-08-2006 13:50 #47
walla babam benden daha meraklı
ben daha 2 yaşındayken tf2 kullanıodum
bu sene t-maxx alınca babam bende önce kullanmaya başladı
Vxl...
-
19-08-2006 16:17 #48
valla bizimkiler kötü yaklaşmıyor! ilk aracımı dün sınıfı geçtiğim (üniversitede yaz okulunda) için kendime karne hediyesi olarak aldım!
para liseden beri anneminde yardımıyla biriktirdiğim üniv.de lazım olur diye banka hesabımda duran para! bu parayla yapacak bi masrafım olmadığı için böyle bi hobiye yatırdım (sadece yarısını) annem durumumdan memnun motor felan aldırmak istemediğim için.. ama babama göre tam tersi! geçen akşam "gerçekten aldığına inanamıyorum, yaptığın kötü bişey değil ama ilerde çalışıp kendi paranla alman gerekirdi. şimdi yaptığın şey haram" fln dedi.
benimde moral 0 oldu! :fire: 2 gündür konuşmuyoruz! ama yaptığı hatanın farkına, bu gün araç gelince dayanamayıp kullanmak isticek bende "haram şeyle günaha girme diyip" izin vermicem! ne zaman özür ozaman t-maxx
RC TEAM 07 @NT@LY@ 
-
10-09-2006 17:31 #49
bn daha çok kendi paramla aldığım içim ailem bşy demio babam bana dio snn bu arabalara ve araba dergilerine harcadğın parayla bi arba alırdım dio ( o kadar yokta yarısı deyin siz
) gerçi bnde bi rc olduğu için yani bnim ailem normal karşılıo blkide yaşım küçük olduğu için geçen günlerde 200 ytl verip bi DUB araba almıştım babam diodu olum bi oyuncağa bukadar verilirmi içini açtı baktı snra dedi bu oyuncağa benzemiomuş ii yptın dedi
-
10-09-2006 21:19 #50
sen uğraşmazsın bunla niye aldın dediler dei sonradan uğraşıp kullandığımı görünce vazgeçtiler..hiçbi tepkileri olmadı, babam isteyeince hemen almıştı, annem çok parademişti ama iş işten geçmişti
-
10-09-2006 23:20 #51
ailemin bunlara oyuncak demesi yüzünden rc ye baslayamadım bileee
-
10-09-2006 23:31 #52
bi arkadaştan araba aldım Babam 1.gün nie aldınkı bunu dedi 2.gün ver bende kullanıyım dedi 3.gün baktım kendine uçak almış bana dokundurtmuyooo
-
11-09-2006 10:20 #53
ilk benzinliyi zarzor ikna edip aldırdımm ama ondan nefret edenlerin boyu aileyi geçti komşular mağza çalışanları ve başka akrabalarda nefret etti ve sattık . satarsan söz sana istediğin elektrikliyi alcam demişti babam ama almadı . şimdi tüm yaz tatili boyunca elektrikli rc resimleri baktım kafayı yediğimi düşünüyolar . sonuçta benden başka kimse rc sevmiyo burda . onçin rc de almıyolar + hobbymarketin bulunduğu ilçeye bile yaklaşmıyolar . ama ben istediğim arabaları alamassam sonuç kötü olcak . rc almak için kendim para biriktiriyim gereksiz bilgisayarları satıyim diyorum ona da izin yok . sonuç ailem nasıl yaklaşıyo diğil hiç yaklaşmıyo bile
.
Tamiya Sand Scorcher 1979 500
Hitec Laser4 200
FUTABA antika 500
Spektrum DX5e 150
Acoms Techniplus 2 50
-
11-09-2006 10:28 #54
bana x-mods aldılar
. neyseki oyuncakla modelin farkını anlıyolar . berat benzinli arabasını aldığında halam vespa alsaydın ya bi işe yarardı ne bu böyle sadece gürültü ve duman demişti .
World Rally Championship
W R CRC = WC
-
11-09-2006 16:49 #55
ailem baştan bu olaylara çok soğuktu napacaksın ki?dediler bide işimiz araba satıcılığı olduğu için 2.el arabaları felan az da olsa kullanıyodum felan...Bide bundan 3 sene önce felan hobbyrc le tanıştım baya ikna etmeye çalıştım,baktım olmuyo biraz param vardı biraz daha biriktirip kendime tam takım bi serpent impulse streetspec almıştım..evde saklaması biraz zor oldu ama hep kıl payı ıskaladık
en sonunda yakalandık
sonra arabayı satıp mtx-3 aldım..sonra ailem yavaş yavaş alıştı anladılar benim rc delisi olduğumu bunu böyle kabul ettik tarzı bir tutum sergiliyorlar
sigaram yok içkim yok paramı tek buna harcıyorum..bazı arkadaşlarım enayilik gibi görsede ben çok seviyorum ve bırakmaya niyetim yok
Mugen MTX-3
Hpi Rs4 Evo(Coming Soon)

-
24-09-2006 23:03 #56
bikere babama kullanması icin verdim tg-10 umu koskoca otoparkta gitti kendi ayağına tam gaz çarptı yere duştu. bidaha da aman bana dokunmayan yılan 1000 yaşasın mantığıyla çalışıyo, simdi uçak aldım inşallah onu kullanmak isteyim kendine vurmaz

:
-
24-09-2006 23:50 #57
bana ailemde kimse destek olmuyo kardeşim beğenir destek olur dedim yaw o bile destek olmuyo arabamın başına bi oturuyorum tamir temizlik ıvır zıvır derken ellerim yağ içinde kalıyo tabi sonra evde alay konusu oluyorum; tamirci die
evde herkes bana usta diyor böhüüüüü
kısacası rc savaşçısı oldum rc lere özgürlüüüüü 2;ükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bide şu sorun var dışarı çıkıyosun biraz gazlıyim diyosun o mahhalle sakinleri hemen camlara fırlıyolar kapaa şunu bu ne diye millette saygı yok bırakın 2-3 depo gazlıyalım gidelim demi yok bırak bi depoyu daha çalıştırdığımız gibi herkezden tepki görüyorum bıktım yaa hatta 2-3 aile reisi toplanmış gelmişler beni dövicekler bak bak bak aslında türkiyede böyle zihniyetler oldukça bırak rc yi nefesbile alınmaz
-
24-09-2006 23:58 #58
yaklaşmıyo hemde hiç
about 2005-2012 copyright Uğur !
..... white mOuse rx7 tt01d ..... drift king
-
25-09-2006 01:28 #59
Üyelik tarihi- Sep 2006
-
Nereden - Istanbul - Şile (Haftaiçi) - Erenkoy (Haftasonu)
-
Yaş - 25
yaklaşık on sene önce babam acayip heveslenmişti bu işe bn de o zmnlar on yaşında filanım ailece bi gazla gittik bi hobbyshop a fiyatları filan sorduk annem direkt travrı koydu bununla mı uğraşcan die dolayısıyla fiyatlarında etkisi eli hevesimiz kursağımızda kaldı o heves söndü gitti. geçenlerde içimdeki rc ateşi tekrar yandı netten ikinci el bi heli buldum parayı toparlamaya çalışırken satıldı ama er ya da geç alcam bi tane kafaya koydum anneme söylediğimde yine aynı tepkiyle karşılaştım bırak böyle çocuk şeylerini derslerine yoğunlaş babam daha bilmiyo ama eminim o sevinecektir ve büyük ihtimalle heli duvarla bi güzel öpüşecektir. kız arkadaş meselesine gelince çevremde beni en çok destekleyen o. alınca görcez kimin cidden ne düşündüğünü. neyse biraz uzun bi yazı oldu kusura bakmayın sadece paylaşmak istedim.
Doruk Kuban
-
25-09-2006 16:49 #60
Benim şimdilik bi rc im yok 8senelik bi oyuncak vardı iyi bir şeydi oyuncak gibi deildi onuda babam almıştı şimdi oda yok entegresi yandı elektronikçi kuzenim tamir etmeye çalışıyo ilgileniyo yoksa yapmaz babamda oyuncak felan ama hoşuna gidiyodu o şimdi yok.
Ama yaklaşık 2 sene önce bunun bir hobi olarak yapıldığını öğrendim benzinli rcler olduğunu öğrendim ve şuan bi rc im olmasada ben bu işin içindeyim ve bundan babamlara felanda bahsediyorum artık oyuncak olmadığını anladılar hatta babam çok iyi bilmek gerek sen onun ayarlarını felan yapamazsın o bir takım işi felan demeye bile başladı, annemse bir şey demiyor ben diyorumki onlara canım sıkıldıkça bilgisayar oynuyorum böyle bir şey olursa boş zamanlarımda veya sıkıldığımda bilgisayarın başında olmam onunla ilgilenirim daha iyi diyorum bir şey demiyolar.
Geçen senenin başında kafaya koydum o zamandır para biriktiriyorum babam niçin biriktirdiğimi bilmiyo ki kendi paran bile olsa oda bizim paramız bize sormadan istediğini alamazsın diyo.
Geçen gün bu seneki derslerini iyi tut bu sene sonunda ben seni bu işin içine sokucam dedi yarışlara toplantılara felan götürcem dedi.
Buradan anladımki DERSlerimiz iyi olduktan(Ki bu iyi bir GELECEK anlamına gelir) sonra onlar her şeyi yapmaya hazırlar tabi MADDİ koşullar çerçevesinde.
Benimki daha da uzun oldu ama kusura bakmazsınız atık...Konu Çağlar tarafından (25-09-2006 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir.
...Epochsss......Need For Speed PRO STREET...
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)