Aileniz Nasıl Yaklaşıyo Hobinize?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 621
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 621 adet sonuctan sayfa basi 581 ile 600 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 30 Toplam 32 Sayfadan BirinciBirinci ... 15272829303132 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Bizim ev ahaliside oğlum böyle oyuncaklara para yatıracağına git üsütene başina birşeyler alda paran boşuna gitmesin diyorlar kendi paramı kazanıyorum ona bile karşi çıkıyorlar sen akıllanmıcan koca adam oldun halen oyuncaklarla uğraşiyon diyorlar ama bilmiyorlarki bunun oyuncak olmadığını...

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Sep 2010
    Nereden Nereden
    yozgat
    Yaş Yaş
    15
    Alıntı sami35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim ev ahaliside oğlum böyle oyuncaklara para yatıracağına git üsütene başina birşeyler alda paran boşuna gitmesin diyorlar kendi paramı kazanıyorum ona bile karşi çıkıyorlar sen akıllanmıcan koca adam oldun halen oyuncaklarla uğraşiyon diyorlar ama bilmiyorlarki bunun oyuncak olmadığını...
    aynı sorun bende de var kendi bursumu kendim harcayamıyorum
    MAVERİCK STRADA XT BRUSHLESS (60 A 13.5 turn 3000 kw)
    SYMA S107G

Murathan SARI

Alıntı muros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı sorun bende de var kendi bursumu kendim harcayamıyorum
    Aynen kardeşim bu Hobby onlara aşilayabilen birileri çiksa karşilarina keşke..
    Sakura Zero S
    Ezrun 9T 4300 Kw
    Ezrun 35A Esc
    HPİ SF-1

Macerayı Yarıda Bırakma,Rüyalarını Yaşa Bir efsane Sakura Zero S...

Sledge Hummer S50 : 1500 TL

Pederin tepkisi : 50 lira vermam lan buna sizin kafanıza s*çym..

Arabayı Alalı 3 gün Oldu ;

Anam : Hevesin geçtiyse sat olum zewkini aldın ( 1 Kere srdüm daha )
    Araç : Sledge Hammer S50 MTA(O) 8.2cc (2.4 Ghz)

İsim : ßurak ERDEMİR

İletişim : Brk-19@hotmail.com

yaklaşmıyolarki 1 kuruş vermiyolar valla şuan sakura şase almak için debeleniyorum
    Ne Kepler Gördüm Altında Şasisi Yok,
    Ne Şasiler Gördüm Üstünde Kepi Yok..
    ve nihayet, Sakura Zero beyaz kelebek
    traxxas E-REVO VXL

bendekı sans kımsede yok 6 ay rc ucak dedım durdum yaz tatılınde aldım kazlıcesmeye goturdum ucmadı sonra babam ben sana demıstım oytuncaga para verılmez falan dedı ama ben 3 gun once yıne ucak aldım bu sefer uctu (ucmayan ucak olurmu? yerden kalkmadı arkadaş )
    batuhan dursun
    fatih/şehremini
    hobbyzone champ(yellow ediition)--parkzone sukhoi su-26m
    carisma m14 (nissan gtr)----- hpi e10(castle mamba max pro 9000kv
    t-34 mentor--merlin tracer 60

Sep 2011
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    14
    Annem: Ay bu araç çok güzel ama çok pahalı. Sen gene de biriktirip alırsın. diyor.

Bir Rc mağazısına gittiğimizde babamın tepkisi şuydu: Siz orda konuşurken arabalara baktım çin malı beş para etmezz hemen kırılır. dedi. Ama ben alınmıyorum çünkü daha rc ne olduğunu bilmiyor. Zaten babamdan saklı alıcağım annemle
    Axial SCX10 ' a 29 gün kaldı.

Jan 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    15
    çok para harcıyorsun
    yinemi arabayı kırdın
    şunlara verdiğin parayla motor alırdın
    sana harbici araba kullanmayı öğrettik hala şu oyuncaklarla uğraşıyosun
    sözleri en fazla duyduğum sözler
    Konu doruk745 tarafından (09-12-2011 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.
    traxxas e-maxx 2200kv brusless
    sakura zero s
    E-Firestorm 10T Flux (karar verilmiştir)
    Team 212

yaş 32 ve babamdan son duyduğum ; oğlum sen hastalanmışsın allah şifanı versin demesi olmuştu

bazen konu acıldığında tekrardan babam ara ara ; oğlum sen bırak şu oyuncakları,yaşın gelmiş geçiyor sen ilk önce 2 ayaklı bir araba al hem sen mutlu olursun hemde mutlu edersin diyorkısmet bu iişler
    SAYGI'KAZANILACAK EN BÜYÜK HAZİNEDİR.

http://www.hobbyrc.com/forum/threads...739#post923739

Alıntı rockerdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şakayla karışık genel tepki "artık bi kız bul" oluyor
    ben de "kısa para yedireceğime buna harcıyorum" diyorum.

olumsuz bir tepkileri yok çok şükür. olsa da değişen bir şey olmaz gerçi.

babamın tepkisi ise "vay be, nerdeyse normal arabadaki her şeyi yapmışlar" şeklinde
    çok güldüm yauww
    allahta seni güldürsün
    SAYGI'KAZANILACAK EN BÜYÜK HAZİNEDİR.

http://www.hobbyrc.com/forum/threads...739#post923739

benimde annem babam ilk duyduklarında o kadar para verilir mi o oyuncaga demişlerdi... mahallede arabayı bi kullandım hayran kaldılar,,, anne oyuncakmıymış dedim yok oğlum dedi manyak bişi bu ya dedi... ondan sonra heveslendi o da sürdü babamda sürdü,, bırakmıolarda..: duvara carptı tekeri kırıldımı kırıldımı die üzülmüştü..:ayrıca kırılsa üzülmem de şu dolar çıktıkça canım yanıor arkadaş... 1.10 oldugu devirleri bilirim... ey gidim ey...
    Ahmet 23

MAVERİCK STRADA XT EVO HOBBYKING 80A SENSORED ESC+8.5T SENSORED BRUSHLESS MOTOR

benım sadece kapı onunde oynamam esım tarafından yasaklandı okadar gercek problemım etrafımdakı kımseye bu hobıyı asılıyamıyor olusum içleri geçmiş herıflerın . . . .. .
    Hpi Rs4 evo BMW 24 mmz

Hpi Trophy Truggy .4.6

Traxxas 4 tec 3.3

Jun 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    22
    Başlarda bizimkiler de biraz tedirgin yaklaştılar, klasik sözleri ben de duydum tabi 'parana yazık, paranı biriktir, harcama vs.'.. Babamın da ilgisi vardı, bu bariz şekilde ortadaydı, zamanla alıştılar zaten, babam arada yardım ediyor, gönderilerimi yapıyor, kargolarımı alıyor hatta bazen ver ben hallederim diyor, annem sesini çıkarmıyor, ama h.sonunu full pistte geçirdiğim zaman Allah akıl fikir versin diyor tabi Şu an için sorun yok çok şükür her şey gayet yolunda gidiyor, destek veriyorlar artık

|Hyper 9e| |Xray T3 11| |Sanwa M11x| |Xerun 120A ESC - LRP Octa Wind 4.5T Sensored Brushless Motor| ''Sp33DY''

Elbise alsan tamam derim ama buna verdiggin paraya yazik herkes boylemi der beya

May 2011
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    15
    Alıntı gh0st Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babam zaten motorlu araçları çok sever bendede bi savage x 4.6 var gayet memnunuz babamla ama annem...
    aynen abi ama anneler yaş kaç olursa olsun her işe karışıyolar
    Rc Araba Alamayan Rc Tutkunu

Jan 2012
    Nereden Nereden
    Adana
    Yaş Yaş
    14
    Benim durum biraz farklı en azından bizimkiler oyuncak olmadığını kabul ediyo ve az da olsa annem ilgi gösteriyo ona kep falan baktırıyorum çünkü zevkine güveniyorum az önce boyalı bir kep gösterdim oo çok güzel tam sana sölediğim renkler dedi.abim şimdi para konusunda pek sıcak bakmıyor ama sakurayı toplamaya başlayınca göreceğim ben onu o bu tür şeylere meraklıdır ve elide yatkındır. Babam başta oyuncak felan der ama oda arabayı gürünce düzelir diye düşünüyorum benim oyuncak heliye bile şşşş bu çok hızlıymış haaa felan demişti demek arabayı görseama oda paramı biriktirip alacağım dersem bişi demez 100 de 100 oda sürmek isticek benimki blraz uzun oldu toplamaya başlayınca gelişmeleri buraya yazarım

onu bunu bırakında evde pantlon kalmadı annemde almıcam dedi ne yapıcam bilmiyorum ona verceğine giysi al meselesi
    ALİCAN KÖSE
    Devlet modelciye bahmiy.Hobbykingden parça getirtecik yardım etmiy.
    http://www.facebook.com/groups/45168...added_to_group

Babam bu hobiye ilk başladığımda ( Helikopter ile ) karşı çıkmadı . Hatta beraber kurduk sorunu oldumu beraber kafa yorduk gelir ilgilenir işin elektronik kısmı ile ama hayatta kullanma merakı olmadı kumandayı eline verdim kullanmam diyor seyretmesi güzel diyor. Yeni ve ilk yer aracım olanbaja aldığımda ise ayarlarını yine beraber yaptık herşeyini yine kumandayı verdim yine sürmedi. Kendisi sadece uğraşmayı seviyor. bana diyor eğer bir sorunu olursa getir çözerim . Kendisi elektrik elektronik motor vs çok iyi anlar ondan aslında pek korkum yok Annem ise modellerime ilk karşı çıktı sonradan görünce oda anladı oyuncak olmadığını.

Oct 2009
    Nereden Nereden
    kocaeli
    Yaş Yaş
    17
    Ailem aldı bu aracı bana aslında . Bigün snn bi araç vardı noldu o dediler bende şu dedim. Araştır 2-3 gün sonra alırız oldu. Ama asıl problem babamın aracı ben çalıştırcam deyip, çim biçme motorunu çeker gibi ipi çekip düğümleriyle birlikte pull yuvasından çıkarması oldu. Neyseki 8-9 kopmadan sonra adam oldu

Savage X 4.6 With Goliath.

Jan 2012
    Nereden Nereden
    Adana
    Yaş Yaş
    14
    Gelişme var bugün ilk defa babama açıkladım baba model araba alacağım babam o ne dedi açıkladım sigara içki muhabbetini yaptım bike demedi ama beni şaşırtan babama anlatırken annemde yardım cı oldu bunlar oyuncak değil felan dedi:p anlattıktan sonra babam e bizden ne istiyorsun dedi bende hiçbirşey dedim paramı biriktirip alacağım dedim babamda tamam olum dedi.bizde yardımcı oluruz dedi:o şimdilik gelişmeler bu kadar önüzdeki haftalar olanları yazarım vakit ayırdığınız için teşekkürler

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)