yokomo ıcın yardım

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 4
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    arkadaslar ben ve bı kac abım daha yokomo drıft aracı almak ıstıyoruz fakat gumruk yasaları falan alehımıze oldugu ıcın yurt dısından getırtmeye pek yanaşmak istemıyoruz.bu aracları turkıyede satan bı yer varmı bıldıgınız yada sıparıs ıle getırttırebılcegımız bır yer.alan arkadaslar varsa ve yardımcı olurlarsa cok sevınırız.(şükrü abı sen almıstın sanırım nasıl ve ne zaman aldıgını paylasırsan cok sevınırım)SAYGILAR
    Konu mini_cooper_07 tarafından (04-09-2006 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.

konuyu acalı 2 gun oldu ya burda herkes ıyı yardımlasıyo olarak tanımıstım sıteyı.yokomo aracı olan 3-4 arkadas war ve onlıne olarak goruyorum onları genelde hıcmı gozlerıne carpmadı konu??

Bu sitede yeni sayılırsın ama sitenin yapısını ve özellikle yardımlaşma duygusunu bu zamana kadar kısmen çözmüş olman gerekirdi. 1 konuya cevap yazılmadı diye yardımlaşma konusunda olumsuz düşünmen doğru olmamış ..

Neyse ; bildiğim kadarıyla Türkiye'de Yokomo drfitin satışı yapılmıyor, ben bir abime rica etmiştim oda HongKong'dan gelirken yanında getirmişti..Bu yüzden ben herhangibir gümrük sorunu ile karşılaşmadım, fakat internet üstünden siparişle getirtirsen işde o zaman ne olur bunun cevabı gümrükle ilgili birçok başlıkta belirtilmişti
    Konu 100kmh2sn tarafından (05-09-2006 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.

Alıntı 100kmh2sn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sitede yeni sayılırsın ama sitenin yapısını ve özellikle yardımlaşma duygusunu bu zamana kadar kısmen çözmüş olman gerekirdi. 1 konuya cevap yazılmadı diye yardımlaşma konusunda olumsuz düşünmen doğru olmamış ..

Neyse ; bildiğim kadarıyla Türkiye'de Yokomo drfitin satışı yapılmıyor, ben bir abime rica etmiştim oda HongKong'dan gelirken yanında getirmişti..Bu yüzden ben herhangibir gümrük sorunu ile karşılaşmadım, fakat internet üstünden siparişle getirtirsen işde o zaman ne olur bunun cevabı gümrükle ilgili birçok başlıkta belirtilmişti
    şukru abı ben zaten bu sıtede paylasımın cok ıyı oldunu bılen bırıyım ve neredeyse en cok onlıe olanlardanda bırıym kaydoldugumdan berı.ben sıtede paylasım yok yazmadım farkettıysen ama sadece ufak bı sıetm olarakttı o neyse abı anladı yanı illa tanıdık olcak bıde forumda herturlu baslıgı okudum zaten ilgi alanıma gırmeye konuları bıle okudum bılgı olsun dıye.yanı forumdakı ırtıbattan cok memnunum ama zaten bu gumruk olayına kafam bozuluyo ondan doay aynlıs anlaslmıs olablrım eger ynalıs anlasılma olmussa affola
    Konu mini_cooper_07 tarafından (05-09-2006 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)