Hangi Lastikleri Kullanıyorsunuz.

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 83
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 83 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu

63mm siyah pvc kullaniyorum pvc den pvc ye gore de fark varmis 63mm lik borudan onceki aldigim boru cok cabuk bitmisti simdiki kullandigim baya iyi 1m boru bana 10€ maal oldu o da siteden ilk alisverisim oldugu icin ve kargo vs cok tuttu yoksa boru 3€ falan

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2005
    Nereden Nereden
    trabzon-çorlu-erzurum
    Yaş Yaş
    24
    Alıntı no_fear_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bence getirtmeye yada su tesisatcıları gezmeyin, 2.5 lt kola alın pet sise arkadaslarınızla guzelce için sonra pet sisedin tam ortasında kalan duz kısmı aracınızın lastigine gore silinidir bir sekilde kesin, sonra bittigi yerden silikonla hafif bir sekilde kesin ve birlestirin, tam bittiği yere küçük bi zıpara atın ve lastigin uzerine gecirin. Bu bir teori değildir bizzat kendim denedim ve sonuc aldım. Yanlız küçük bi uyarı cok fazla dayanıklı değil ama 1 hafta falan oynadım.
    iyi fikir bencede banttan daha mantıklı ve daha dayanıklı gibi görünüyor..
    denemek lazım
    about 2005-2012 copyright Uğur !

..... white mOuse rx7 tt01d ..... drift king

direk lastiklerin üzrine mi takıyoruz ?

Jun 2006
    Nereden Nereden
    ankara
    Yaş Yaş
    19
    ben direk jant kullanıyorum ve tatmin edici deneyin eski tekerleklerin lastiklerini maket bıcağıyla söküp

ben abs lastik aldım ve gayet memnunum...herkese tavsie ederim.....
    KYOSHO SUNSTORM BOAT
    OFNA ULTRA LX

Drift lastiklerinin çiftini kaça alıyorsunuz.

drift lastikleri türkiyede bi model mağazasında çifti 35 ytl satılıyordu en son bildiğim.drift lastiğini ben polyamid malzemeden yaptırdım ilk zamanlar çok tutunmuyordu şimdi biraz yıprandığı için yol tutuşu daha iyi ve gayet memnunum.

Konu aranel tarafından (22-10-2007 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım yanlışı
    Mitsubishi Evo 7 Hobbyrc 2007 yılı en iyi kepi
    Team Losi 8IGHT-T O.S 21 vzb
    Ta-05 IFS full Modifiye Dünya Üzerinde Tek Şase

bu pvc lerden arayanlar ıcın bı yer soylıyım karakoyde hemen hemen her olcude mevcut sıyah olanlardan yanlız ben 52mm lık bulamadım 50 mm lık aldım etlı boru oldugu ıcın bayagı kalındı tornacıda ıcınden 2mm aldırdım 10 numara oldu hazır tornadayken kenarlarıda ovallestırdım hazır satılanlardan hıcbır farkı kalmadı toplam 6 ytl ye halloldu

May 2007
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    18
    ewt bende pvc kullanıyorum ama daha gerçekçi olsun diye bazen normal lastiklere elektrik bandı yapıştırıp kullanıyorum
    DRİFT KARDEŞLİĞİ

Jul 2006
    Nereden Nereden
    İSTANBUL
    Yaş Yaş
    18
    pvc - marka drift lastik - elektrik bandı ama elektrik bandının yerini hiç biri tutamaz

Apr 2008
    Nereden Nereden
    neukölln
    Yaş Yaş
    31
    ben kendim yapiyorum bir cesit borudan ama sirf boru ile bitmiyor kes tak olayi degil 5 saatimi alan bir ugras bu islemler olmadan da kullanilabilir ama pvc den farki kalmaz denedim pvc den farki yok

Apr 2008
    Nereden Nereden
    neukölln
    Yaş Yaş
    31
    bence bu pvc denen lastikler de hic grip yok grip olmayincada kontrol yok oldukcada yavas

Jan 2007
    Nereden Nereden
    SAMSUN
    Yaş Yaş
    20
    Elektrik bandı tek geçerim...

Apr 2008
    Nereden Nereden
    neukölln
    Yaş Yaş
    31
    Alıntı TDI_55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elektrik bandı tek geçerim...
    elektrik bandini radial lastik üzerine sariyor olmalisiniz ama ömrü kisa olmuyormu ? ayrica drift mesafeleri ne kadar uzun mesela rahat bir 16 metre gibi bir kayma söz konusu olabilirmi veya daha üzeri ??? merak ediyorum hic denemedigim bir uygulama tamiya type D lerle en fazla 3-4 metrelik bir yan gitme mesafesi oluyor oda zeminden zemine degisir ve bir olasilik daha type - D lastiklerin isi sorunu var biraz kaymaya baslandiginda isinarak yol tutmaya baslior driftleri yarim birakior bu isi sorunu sanirim bant uygulamasindada var o yuzden en fazla drift uzunlugu 5 metre olacaktir 5 metre sonrasindaki kaymalar kesinlike kisa kisa gerceklesecektir

type D leri örnek alarak bu teori yi yazdim ve %95 bir oranla gerceklik rolu olacagina inaniyorum
    tz motorlu herhangi bir D spec sase ile

arkadaşlar bu elektrik bandı veya pvc boru ile tekeri kaplayınca araba nasıl hızlanıcak yerinde kayıp durmaz mı ?

Apr 2008
    Nereden Nereden
    neukölln
    Yaş Yaş
    31
    Alıntı aklıhavada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu elektrik bandı veya pvc boru ile tekeri kaplayınca araba nasıl hızlanıcak yerinde kayıp durmaz mı ?
    amac kaymasini saglamak yol tutan bir lastikle ancak bir sag bir sola arkasini savurabilirsiniz ama nekadar kayacagi kullanilan malzemeye bagli bant denemedim hic ama pvc den baslayipta geri kalan cogu alternatifleri denedim bu gün arkadaslarla takilmaya gidecegim zaman da type - d leri aldim yanima isinsalarda oldukca güzel kaydi arac ama 5-6 metre ile sinirli kaldi asfalt zeminde ama hizlanma cok iyidi aniden gaz vermedigin zaman top speed e cabukca ulasiyordu oldukca keyifli gecti günümüz

Jan 2007
    Nereden Nereden
    SAMSUN
    Yaş Yaş
    20
    Kyoshi lasitiğin Ömrü kısa icratıı fazla = Hızlı yaşa genç öl.. gerçekten çok iyi kayıyor biraz önce geldim driftten 7 m garanti yanlıyorsun elektrik bandıyla birasda pilotaj bence...

Apr 2008
    Nereden Nereden
    neukölln
    Yaş Yaş
    31
    su 7 metreleri bir videoda görsek type d ile 5 metre gördüm görmedim arasi kaydi hafta sonu asfalt zemin

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)