RC Uçaklarınızın Resimleri..

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 209
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 209 adet sonuctan sayfa basi 141 ile 160 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 8 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 567891011 SonuncuSonuncu

mehmet1846 mehmet1846 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Ziyaretci
    Benim modellerin bazıları...

Sevgiler

Mehmet ARCASOY
    Eklenen Resim Ön İzlemesi
    Konu mehmet1846 tarafından (08-05-2009 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    37
    mehmet bey affınıza dayanaraktan soruyorum ama askı koleksiyonunuz mu var acaba ?
    birde sigaralı fotoğrafı kınıyorum.

sizin için demiyorum yanlış anlamayın, genelleme olarak yazıyorum.
    bu yayınladığımız resimlerde içki şişeleri, sigara gibi nesneler var ise üzerinde bir oynama, hatta hiç yayınlamamaya özen göstermek gerekir. malumunuz forumda düşük yaş gurubumuz epeyce fazla. bizler onlar için bir önrnek hatta bir ideol durumdayız
    teşekkürler.

Alıntı mehmet1846 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim modellerin bazıları...

Sevgiler

Mehmet ARCASOY

Sigaraya şişelere ve askılara laf yok
    Bir modelcinin olmazsa olmazlarıdır onlar.
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

Kınandığım fotoğrafı değiştirdim.

Mehmet ARCASOY
    Konu mehmet1846 tarafından (08-05-2009 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.

Bu fotoğraf bence de çok daha iyi oldu. Teşekkürler... Bir de sigarayı gerçekten bıraksanız ne iyi olur.

Ben teşekkür ederim,fotoğraflarda sigara olduğunu görmemiştim, yüzde yüz haklısınız...

Sevgiler

Mehmet ARCASOY

Bunlar da 3 sene evvelki uçaklarım. Başka dostların pilotluğunda hala uçuyorlar...

Sevgiler

Mehmet ARCASOY
    Eklenen Resim Ön İzlemesi
  • Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla

Bence siz, piyasada olup da uçurmadığınız uçakları sıralayın, liste daha kısa olacak.

Ben bu uçakları yaptığımda hiçbiri Türkiye'de yoktu...Model mağazalarından istemiştim o zamanlar, getiremeyiz demişlerdi...Şimdi çoğu var, olan benim ödediğim kargo paralarına oldu galiba...

Şaka bir yana ,fazla dağılmamak lazım,sonra ipin ucu kaçıyor.Kırılana kadar bir model yapıp sonra diğer modele geçmek lazım...

Sevgiler

Mehmet ARCASOY

Jan 2008
    Nereden Nereden
    iskenderun
    Yaş Yaş
    37
    mehmet bey pattern modelleriniz gercekten cok guzel gule gule ucurun.bildigim kadarıyla 3d ucaklarınızda var.eger heli,tekne ve araba olayınada girmisseniz evde oturacak yer yoktur sanırım

Jet modelin Anadolu dışında araba ,birkaç tekne planı haricinde tekne yapmadım. Onlar R/C değildi...Uçak,planör ve helikopter yaptım. 3D de var ama resimleri koymama çekindim , suyunu çıkarmak istemedim...Ben sadece başlığa destek vermek istedim...

Sevgiler

Mehmet ARCASOY

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    37
    mehmet bey
    zaten yanlışlık olduğunu bizlerde biliyoruz. ben genelleme için yazdım o mesajı oraya. sizden kastım yoktu inanın. ayni durum 5-6 ay önce benimde başıma geldi ve forumdan değerli bir abimiz uyarmıştı.

bu modelciliğe girdim gireli sizler sayesinde ist. hayellerim arttı. yaşama olarak kastedmiyorum elbette tabii ama bir gün cenk ile beraber gelip sizler ile tanışma hayellerimiz var.

Ben teşekkür ederim,fotoğraflarda sigara olduğunu görmemiştim, yüzde yüz haklısınız...

Sevgiler

Mehmet ARCASOY

Emrah bey , kesinlikle haklısınız. Benim laptop 8". Fotoğraflar ,thumbnail iken çok ufak görünüyor,ayıramadım,yoksa prensiplerde sonuna kadar sizlerleyim...

Nezaketiniz ve düşünceniz için de çok teşekkür ederim,her zaman beklerim. Bu buluşma işini ben de çok istiyorum ama bakalım...

Sevgiler

Mehmet ARCASOY

Jan 2008
    Nereden Nereden
    iskenderun
    Yaş Yaş
    37
    Jet modelin Anadolu dışında araba ,birkaç tekne planı haricinde tekne yapmadım. Onlar R/C değildi...Uçak,planör ve helikopter yaptım. 3D de var ama resimleri koymama çekindim , suyunu çıkarmak istemedim...Ben sadece başlığa destek vermek istedim...

Sevgiler

Mehmet ARCASOY
    bence suyunu cıkarmak gibi bir durum soz konusu bile olamaz oyle dusunmeyin.ben kendi adima nitelikli model gormeyi seviyorum ve forumdaki bircok kisininde benimle ayni fikirde olduguna inanıyorum o yuzden gonul rahatlıgıyla modellerinizi sergileyebileceginiz dusuncesindeyim.

Ahhhhhhhhh!
    JetModel'in Anadol'u! Ahhh!
    Yine gençliğimi hatırladım.

Benim arabam hala duruyooor...

Sevgiler

Mehmet ARCASOY

Alıntı emo23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet bey
    zaten yanlışlık olduğunu bizlerde biliyoruz. ben genelleme için yazdım o mesajı oraya. sizden kastım yoktu inanın. ayni durum 5-6 ay önce benimde başıma geldi ve forumdan değerli bir abimiz uyarmıştı.

bu modelciliğe girdim gireli sizler sayesinde ist. hayellerim arttı. yaşama olarak kastedmiyorum elbette tabii ama bir gün cenk ile beraber gelip sizler ile tanışma hayellerimiz var.
    Çağırın herkesi Bodrum'a düzeleyin bir şenlik herkesle tanışın. Yoksa ben Malatya'ya çağıracağım hepinizi.
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    37
    temmuz gibi böyle birşey planlıyoruz metin abi. helici arkadaşların valizleri hazır
    uçakcı-arabacı ve tekneci arkadaşlarıda bekleriz. haaaa bu arada bisikletçi arkadaşlarıda

Alıntı atambay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çağırın herkesi Bodrum'a düzeleyin bir şenlik herkesle tanışın. Yoksa ben Malatya'ya çağıracağım hepinizi.

Jan 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    47
    Alıntı emo23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    temmuz gibi böyle birşey planlıyoruz metin abi. helici arkadaşların valizleri hazır
    uçakcı-arabacı ve tekneci arkadaşlarıda bekleriz. haaaa bu arada bisikletçi arkadaşlarıda
    Tarihi belirleyin de izinleri ayarlayalım. Ben her halükarda Bodrumdayım zaten.

___________________/)_/)______/)_/)____/)_/)/))___/)________/)_____ˇ____˘_ˆˇ________/)_/)______

Tek derdim Bodrum'a uçaklarla nasıl geleceğim. Otomobilin tavanına bir kayak taşıyıcı taktırmak en akıllıcası sanırım.

• + Konu Cevaplama Paneli
    Sayfa 8 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 567891011 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)