Mersinde onroad, uçak ve helikopter pisti

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 14
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Bilmiyorum bilen veya giden var mı ama ben bugün gittim gördüm, yat limanı içinde nerdeyse tamamı beton ve asfalt olan düzlük çok güzel bir alan var, uydu fotoğrafını da ekliyorum burasının, beyaz olarak görünen kısım beton, benim onroad veya offroadım yok ama olanlar için çok iyi bi alan ben uçak uçurmayı deneyecem yakın zamanda, bilginiz olsun..

Uydu görüntüsü:

Fotoğraf çekimi 1:

Fotoğraf çekimi 2:

ayrıca yenişehir belediyesinin uydu haritası burdan da keşif yapılabilir uçakçılar için
    Konu entropi tarafından (26-10-2006 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim ekleme
    Art-Tech Cessna 182 RTF / Nikko F1 Reanult Team 1/10 scale onroad(sevmeseniz de)

pist resimleri eklenmiştir..
    Art-Tech Cessna 182 RTF / Nikko F1 Reanult Team 1/10 scale onroad(sevmeseniz de)

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jan 2006
    Nereden Nereden
    ˙·٠•●Adana●•٠·˙
    Yaş Yaş
    21
    Çok güzel görünüyor ama uzunluğu çok hoşuma gitti .... git gidebildiğin kadar aha vitese geçecek ahı atacak derdi yok yani

tüm mersinlilere güzel , kırımsız sürümler.

mekan çok güzel ama izin verirlermi peki. araba yada , uçak uçurmamıza .?
    Ofna LD3
    Losi Ten-T 4WD Truggy
    Venom GPV-1 RTR 1/8th Scale Motorcycle

ben uçak da uçurdum, araba da sürdüm kimse bişey demedi denileceğini de sanmıyorum çünkü görevli namına kimseyi göremedim.. cessna uçağımı da bu piste gömdüm gövde kırımı oldu yeni gövdeyi bu gün sipariş ediorum..

Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Çok geniş ve açık bir alan, fazla rüzgar alabilecek gibi görünüyor. Rüzgar durumu nasıl?
    www.gurmanbayraktar.com
    -Hobi ile saplantı arasında ince bir sınır vardır. Tahmin edin hangi taraftayım?-

Benim uçuş yaptığım 2 ayrı gün oldu son 2 hafta içerisinde, hafif rüzgar vardı uçuşu engelleyecek kadar değildi, benim gibi fazla uçuş deneyimi olmayan birinin bile uçağı kaldırıp indirebildiğine göre..

Nov 2005
    Nereden Nereden
    Vienna
    Yaş Yaş
    22
    Merhaba entropi(isminizi bilmiyorum kusura bakmayın) Bey.Bende Mersindeyim.Arabayla ilgileniyor olsamda gömlüm sürekli uçakta.Ama imkansızlıklar nedeniyle uçağa bir türlü başlayamadım.İlk ve en büyük sorun pist ikincisi ise uçuş eğitimi.
    Mersinde uçak uçurmaya müsait 2 yer vardı aklımda.Birincisi Mersin Üniversitesinin futbol sahası.2. si ise resimimlerini koyduğunuz alan.Yanlız her ikisininde sorun oluşturacak kısımları var.Mersin üniversitesinin sahasını kullanmak için izin alınması gerekiyor.Bende yaş itibariyle bunu yapacak imkana sahip değilim.Resimlerini koyduğunuz yerde ise yolun karşı tarafındaki binalar sorun oluşturuyor.Uçakğın kontrolden çıkması durumunda yola düşebileceği veya binalardan birine çarpabileceği ihtimalinin sorun oluşturacağını düşünüyorum.Birde tam deniz kenarı olmasından dolayı rüzgar faktörü var.Sanırım siz deneyimlisiniz,daha az etkilenirsiz ama acemi biri için ciddi etkisi olabilieceğini düşünüyorum.
    Saygılar
    Nİhat Özsaygılı.

Merhaba nihat,
    Pist olarak ben de birçok yeri düşündüm, benim uçak için ilk kullandığım mekanlar pozcudan 2. çevre yoluna doğru gidip 3. çevre yoluna varmadan bi yer vardı tam olarak tarif edemedim ama orda uçuş denemelerim oldu, daha sonra o alanın yetmediğini gördüm ve 3. çevreyolu üzerinde (Macit Özcan spor kompleksinin aşağısında) geniş bir alan var orada uçuş yaptım ve son olarak marina'yı keşfettim, marina'dan bahsedenler olmuştu ama içine girmeden o derece geniş bir alan olduğunu anlayamıyorsunuz, denize düşer filan diye endişe edebilirsiniz ama yol ile deniz arasında oldukça geniş bi alan var ve bence çok yeterli, rüzgar bahsettiğim gibi uçuşa mani olacak derecede değildi, tabii her uçuştan önce kendiniz gidip kontol etmelisiniz ve rüzgarlı havalarda uçuş yapmamaya dikkat etmelisiniz. Sonuçta rüzgar her yerde olabiliyor.
    Mersin üniversitesi de çok uygun ama ben hiç gitmedim uçuş için, izin filan almak, üşeniyorum açıkçası..

Jul 2006
    Nereden Nereden
    İSTANBUL
    Yaş Yaş
    19
    Hakkatten BomboŞ Ve SÜper Alan Ama Plotaj GelİŞtİrmek İsteyenlerİn Beyenİceyİnİ Sanmiyorum
    TEAM LOSI TURKEY
    http://www.teamlositurkey.com

Losi 8ight-t + OS 21Vzb +JP4
    Losi 8ight + Go 21 7Port

Arkadaşlar Mersinde en iyi on-road yerinin adresini verebilir misiniz?(yaz aylarında kullanılabilen)

mersinin neresindesinki? en son denizhan sitesinin orda gokart pisti vardı.

Biz ankaradayız da mersinde ev var. haziran sonu ile temmuz ortası civarı ordayız. Biz Martı oteli geçince ilerdeyiz. Kandak mı ne var onu da geç ilerde. Erdemliden önce.

Arkadaslar konu sessiz bir seiklde duruyor son yorum 2008 de atilmis bende on roadla urasiyorum pist bulamadim evde suruyorum bi zamandan sora ev sıkıyor ayrica yeni acilan pist varsa soylerseniz sevinirim..

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)