Samsun'da RC ile ugraşan yokmu ?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 48
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 48 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    May 2008
    Nereden Nereden
    samsun
    Yaş Yaş
    25
    gezgezgezgin hocam atakumda olmanızdan dolayı samsundaki modelcilerle pek bağlantınız yok sanırım. ucakcısınız ve tek ucuş yapmanız kötü. hocam her pazar eski havalanının orda biz buluşuyoruz. bakın mesela bu pazar toplandık yaklaşık 15 kişiden fazla modelci vardı. fatih abi, mustafa hoca, pilot yusuf hoca, yusuf, serdar abi, oooooo modelci cok hocam siz yeterki gelin. eger numaranızı bırakırsanız ben size mj atarım buluşma oldugunda. çünkü teleferin orda bizim modelci abiler pek uçuş yapmıyor. ufuk_rc@hotmail.com 05066521240

slm bende atakumdayım,heliyle uğraşıyorum,bayada varmış samsunlu bende tek ben varım diye üzülüyordum , metinguray@hotmail.com, buluşmalara gelmek isterim..

mrb arkadaslar.bende yeni bi rc helikopter öğrencisiyim gerçi şimdiden bir adet e-sky lama v4 ü hallettim bile bu sefer daha üst model bi araç almayı düşünüyorum ama karar veremedim.yardım edebilecek arkadaslar varmı acaba? Ayrıca bende zaman buldukça buluşmalara gelmek isterim.

Oct 2010
    Nereden Nereden
    SAMSUN
    Yaş Yaş
    28
    merhaba arkadaslar bende hem yeni üyeyim hemde yeni hobici.öğrenecek çok bilgi oldugunu farkettım sadece merakla olmuyormus demekkı.inşallah onuda sizin yardımlarınızla ve sohbetınızle asarım.samsunda bı yedek parça sıkıntısı varmıs gıbı geldi bana yada ben bulamadım. bu konuda sadece camlıbel adını okudum.oraya mı gelmemız gereklı?

May 2008
    Nereden Nereden
    samsun
    Yaş Yaş
    25
    beyler havalar ısınmaya başlıyor. 15 20 güne kalmaz eski havalanının orda sezonu acarız. arkadaşlar sizleride bekleriz. foruma pek yazan olmuyor. dah cok telfon ile haberlesiyoruz. genelde bir aksilik olmadıgı müddetce her pazar saat 12- 15 arası eski havaalanında oluyoruz. ufuk_rc@hotmail.com

Selam arkadaşlar bende samsundayım . aranıza yeni katılıyorum , adım tunç. the.green.fairy@windowslive.com msn adresim .

selamlar.. samsunda yedek parça sıkıntısı çekmek istemiyorsanız samsundaki rc dükkanlarında satılan araclardan alın, araç seçmeyin..tavsiyem revodur..imam-hatip lisesinin karşısında P.R.O.M.O.D.E.L. diye bir dükkan var... oraya uğrayın.. oto çamlıbel 2006-2008 yıllarında çok hevesliydi fakat şu aralar sıkılmış gibi.. bence onu rahatsız etmeyin... bana da arazi lazım sıkıldım şehiriçinden... revo tarzı aracı olan varsa araziye gidebiliriz...

Çamlıbel servis işlerinden modele zaman ayıramıyor malesef ama kendi dalında başarılı bir arkadaşımız.
    Profesyonel Fotoğrafçı
    Hexacopter. Futaba 10CG 2.4g - R6014HS Rx (FP10CHH-24G)

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)