Bursa/BotanikPark

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 32
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 32 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Reklam Alanı
    balat a türkiyenin en büyük avrupada sayılı bir pist yapılacakmıs yaklasık 5 trilyon yatırım olacakmıs
    bildigim kadarıyla

O kadar da değil
    Ama güzel bir pist yapıldı. Off-Road.
    2 teyyare 1 de kumanda

tam olarak neresine yapıldı pist piknik alanına gideriz biz dedemle arada orada piknik yaparız uzun suredir gitmedim
    TaKsİcİ dEmE bAnA aLıNıRıM bAk SaNa!!!

"''"" Bu®©A!
    '"""(o\_!_/o)
    _._[}--#--{]___

yıldırım belediyesinin oradaki Ahmet Taner Kışlalı parkının zemini bakımsızlıktan cok kötü durumda gecen hobbyking 1/16 monster ile gittim cukurlardan kaçmak cok zor mayın tarlasına gönmüş

Bursalı arkadaşların toplandığı yer var mı?

Bursadan Olan arkadaslar bende bursalıyım ve kursunluda yazlıgımız var. Hersene ordayım ve on-road için liman var ara sıra on-road arabaları olanlar geliyolar. yanları kapalı oldugu için denıze dusme tehlikeside az. off-road için pist yok ama dağlar var Limanda pist yok fakat dumduz

Botanik parkın pisti çok bakımsız. Arkadaşımızın dediği gibi kargalara yarıyor ve pistin yol tutuşu hiç yok savuruyor. Ben zaten off-road kullanıyorum o yüzden Bursa Balattaki pist en ideal.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Nov 2010
    Nereden Nereden
    Bursa
    Yaş Yaş
    14
    ya o bursa balattaki pist nerede ben hürriyetteyim ama arada bir gelmeye çalışırım .bendede slash 4x4 var ama.

bursa da bu kadar modelci var ve herkes tek mi takılıyor?

Dostum istanbulda yım yaşıyorum.Bursada senede 4kez gelıp 1hafta kalıp gıdıyorum.Botanık park tam olarak nerede ve ben kültür parkta sanırım lunapark ile geçiyor.Rc pisti orada varmı?

Bende Bursa'da yaşıyorum off-road arabam var. Off road takımı varmı varsa nerdedir boş yer varmı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bursada yaşayan ve henüz bu gün T-MAXX sipariş etmiş biri olarak hem hobici arkadaşlarla hemde T-MAXX ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlarla herzaman irtibatta olmak isterim.
    Bursada işyerim darmstad caddesinde Erte diye tabir ettiğimiz bir yerdir (forum kurallarını okumadığımdan cep-mail yazmadım,gelecek günlerde kurallara göre yazabilirim) bilen ilgisi olan herkesi tecrübe paylaşmaya beklerim.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)