HATAY EKİBİ - Buluşmalar ve videolar

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 5677
  •  » Bu konuyu 2 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 2 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 5677 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 284 Sayfadan BirinciBirinci 123451752102 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    üzerindeki motor ve pil yetersiz sürekli full gaz uçmak zorunda bırakıyor.ama modifiye yaparsanız daha güzel olacağına inanıyorum.en azından ben deniyecem.

Bİr Harİka OlmuŞ GerÇekten Tebrİkler

Yakında klüp olursunuz heralde. =)

hüseyin çok şey kaçırıyorsun duydumki adanaya gitmişsin. oysa bizde saat 12:30 da buluşuyoruz uçuş için.artık sana video görüntülerini ve resimleri yollarız en azından teselli olursun)

2 ci el uçak pazarı.3 pilot onca uçak var.bu sefer uçuşları tehlikeye atacak sevirci kitlesi yok.gözlerden ırak bir pist.gürman bey video görüntülerini koyduğunda izlemeye doyulmayacak uçuşlar var. modifiye cesnanın hızı,murat arkadaşımızın yapmış olduğu yeni modeli inatla uçuruşu,gürman beyin yeni modelle yaptığı akrobasi hareketleri. izlemeye değer.hüseyin sen kaçırdın bu güzel saatleri.......
    Eklenen Resim Ön İzlemesi

hafta sonu yaptığımız uçuşlardan cessna nın uçuş videoları. modifiye cessna ile uçmanın zevki bir başka oluyormuş. sadece uçuşu izlemenizi tavsiye ediyoruz. iniş pisti olmadığından zorunlu ve biraz sert inişler oldu tabii bunlara iniş denirse....
    http://www.youtube.com/watch?v=zMWC22ux0Cg
    http://www.youtube.com/watch?v=i1-8k9FOXmU
    http://www.youtube.com/watch?v=zBcSJ5_fkfQ
    Konu koray3062 tarafından (27-02-2007 Saat 02:13 ) değiştirilmiştir.

gürman abi ne taktın o cesnaya patlarmı.? o nasıl uçuş ya galiba full gaz değil uçuş gördüğüm kadarıyla. full gaz uçsan kameraman baya bir zorlanacak.sergideki uçaklardan satlık yokmu.hani gazete ilanlarında olur ya dr. dan çok temiz full+full diye. bu arada inişler mükemmel o güzel inişlerinize ragmen halen uçuyor şaşırdım doğrusu.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Bu Koray beyin Cessna'sı, fırçasız motor yükseltmesi yaptı (bayağı iyi yükseltmiş). Birçok kırım yaşadı ama Koray bey sahada tamir edip tekrar tekrar uçurdu. Gerçekten sağlam uçakmış. Detayları Koray bey biliyor.

NOT: 1.video eksik yüklenmiş Koray bey.
    Konu PATO tarafından (26-02-2007 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.
    www.gurmanbayraktar.com
    -Hobi ile saplantı arasında ince bir sınır vardır. Tahmin edin hangi taraftayım?-

gürman abi youtube ye koyduğunuz videoları bilgisayarıma nasıl kaydederim. hastayım sizin ve ekibinizin yapmış olduğu çalışmalara ve uçuşlara. bu videolardan bir cd kolleksiyonu yapayım. kamera bulduğum zaman yaptığım uçuşların görüntülerini bende bu sayfaya koymayı düşünüyorum bir sakıncası yoktur umarım. not: hasta oldum cesnaya

ferda o cessnanın modifiye hali patlar ile arasında ses farkı kalmış sanırım. biz onu deneme mahiyetinde yaptık. acaba nasıl olacak diye ama biraz abartmışım galiba. ama uçuşu çok hoş oldu sefere buluşmamızda o cessnayı gürman bey bile tanıyamıyacak gördüğünde.çok değişik şeyler düşünüyorum onun için....

eksik olan link 1 ci video umarım tam olmuştur bu sefer.
    Konu PATO tarafından (26-02-2007 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.

Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Koray, kötü çakmışız Cessna'yı vallahi. Allahtan hemen tamir edebiliyorsun.

Alıntı ferda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gürman abi youtube ye koyduğunuz videoları bilgisayarıma nasıl kaydederim. hastayım sizin ve ekibinizin yapmış olduğu çalışmalara ve uçuşlara. bu videolardan bir cd kolleksiyonu yapayım. kamera bulduğum zaman yaptığım uçuşların görüntülerini bende bu sayfaya koymayı düşünüyorum bir sakıncası yoktur umarım. not: hasta oldum cesnaya
    Tabii ki sakıncası yok, hatta seviniriz bile. Youtube videoları nasıl download edilir çözemedim, kaynak gösterimi ile bulunmuyor videolar. Bir yolunu bulabilirsen haberim olsun.
    www.gurmanbayraktar.com
    -Hobi ile saplantı arasında ince bir sınır vardır. Tahmin edin hangi taraftayım?-

bu sefer mermi değse hiç birşey olmayacak şekilde inşaa ediyorum.havada yapacağımız meydan muharebesi için hazırlık...

Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Aynı gün uçan bir başka modelin videosu. Murat'ın imalatı olan kare kanatlı bu garip model, düşük kanat yüklemesi ile "alttan kanatlı eğitim modeli" ödülünü aldı. Hatta bir ara benim GeeBee ile it dalaşına bile girdi...Murat'ın uçurma azmini takdir etmemek mümkün değil.
    http://www.youtube.com/watch?v=eFv9EJMcJ2E
    www.gurmanbayraktar.com

"Tabii ki sakıncası yok, hatta seviniriz bile. Youtube videoları nasıl download edilir çözemedim, kaynak gösterimi ile bulunmuyor videolar. Bir yolunu bulabilirsen haberim olsun"

Gürman Bey, Vdownloader ile indirebilirsiniz. url bölümüne video nun url sini copy paste yapın. Google ve youtube videoları için geçerli freeware bir program..

Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Denedim, işe yaradı. Teşekkürler.
    www.gurmanbayraktar.com

Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Bugün yine güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Gerçi sadece 2 pilot, 1 pilot adayı ve nişanlısı vardı ama yine de 4 model uçtu, biri patlar motorlu. Videolarını derleyip koyarım yakında...
    www.gurmanbayraktar.com

nihoa kanada bak Videonun başında denildiği gibi çirkin kanat.
    Gürman abi sizide kıskanmaya başladım, keşke bende Hatayda olsaydım

Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Vallahi çok iyi olurdu Berkay. Çünkü bizim de senden öğreneceğimiz şeyler var.
    www.gurmanbayraktar.com

gürman bey; geceden bu yana video yu koymanızı bekliyorum. nasıl olduda ben bu güzel günü kaçırdım halen ona yanıyorum bari video görüntülerini seyredip teselli bulayım.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 2 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 2 Ziyaretçi)