Marmarİsten Yok Mu ???

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 23
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jun 2005
    Nereden Nereden
    İzmir-Marmaris
    ARKADAŞLAR BEN MARMARİSTE OTURUYORUM,HOBBY RC İLE İLGİLENEN ARKADAŞLAR VARSA BULUŞMALAR DÜZENLEMEYEİ DÜŞÜNÜYORUM.
    1/5 Mcd Proline 4x4 - 26cc - Classic Ep Trainer - Katana 46'' - Spektrum Dx6i - KoPropo Ex5-Ur

Robbe Odin

marmaris. en sevdiğim mekanlardan birisidir. umarım modelci arkadaşlar boldur orada.

Jun 2005
    Nereden Nereden
    İzmir-Marmaris
    Modelci arkadaşlar varmış da...ben bir türlü göremedim.Duyuyorum ben arkadaşlardan,gördük falan diyorlar.Bence model sahibi olan birisinin model almadan,araştırma yapmak için böyle bir forumu es geçmesi...çok tesadüf olur.Eğer Marmaristen arkadaş varsa bu başlığa kesin cevap yazar,yazmasını umuyorum
    1/5 Mcd Proline 4x4 - 26cc - Classic Ep Trainer - Katana 46'' - Spektrum Dx6i - KoPropo Ex5-Ur

Robbe Odin

Jan 2007
    Nereden Nereden
    muğla\marmaris
    Yaş Yaş
    30
    slm lar bende Marmarisde yasıyorum model ucak ve gemilerle uğrasıyorum yakında Avusturyadan hpi rs4 evo gelicek beklemedeyım migros otoparkında aksam 10 dan sonra bırkac denemede bulundum bos ve cok guzel boyle bır bulusma olsada olmasada bu hobi ile ilgilenen arkadaslarla bulusup tanışmaktan zevk alırım

Jun 2005
    Nereden Nereden
    İzmir-Marmaris
    valla migrosun otoparkında bende baya bi kullandım ama en son babam kullanmayı denedi şansına da frekanslarda sorun oldu,bizde otoparkın bir köşesinde duruyorduk araba tam gaza takılı kalınca bir köşe den diğerine....tam gaz...olan oldu.Şimdi bir abi daha var Marmariste ona da bu hobby i aşıladım,o da savage 25 alarak başladı.Toplanıyoruz bazen.

Robbe Odin

Mar 2007
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    24
    Arkadaşlar bende marmaristenim 1 haftadır bu forumu takip ediorum ve tam bi rc hastası olmuş durumdayım yaptığım incelemelere göre bizim bura için off-road almayı daha mantıklı buldum(tabi benim düşüncem)Traxxas e-maxx almayı düşünüyorum ama türkiyede bulamadım yurt dışıda malum gümrük vs olayları nese uzatmadan eğer araçımı alırsam ki alıcam ne yapıp ne edip buluşur bizde beraber eğleniriz tanışırız çok güzel olur bi kişi daha çoğaldık ama ben burda daha hiç model araba kullanana rastlamadım inş vardır başka kullanan yalnız kalmayız...

Jan 2007
    Nereden Nereden
    muğla\marmaris
    Yaş Yaş
    30
    slm bız yer sorunundan dolayı genelde gece suruyoruz o yuzden karsılasmıyosundur araba konusuna gelınce on road un zevkı bambaska off road da aynı tadı alamazsın bence

Mar 2007
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    24
    Halit abi ben seni tanıdım ama tam emin değilimseninde bildiğin gibi burda pist vs yok bende ilk başta onroad düşündüm ama sürcek yer çok kısıtlı olduğu için off-road a geçtim bakalım bi başlayalım kesmesse onroad'a döner akşam 10da seninde dediğin gibi migros otoparkına geçeriz

Jan 2007
    Nereden Nereden
    muğla\marmaris
    Yaş Yaş
    30
    bız bazen orbayla bulusuyoruz sanada haber verırız gelir gorursun hemde tecrube edersın su an Marmarisde bu ıse gonul vermıs 7 kısı var en kısa zamanda arabanı alırsın umarım ama acele etme cok ıyı arastır

Mar 2007
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    24
    Saol abi temennilerin için orbayla msnden konuştuk teli verdim çağırcak bni gittiğiniz zaman valla çok iyi olur ya benle beraber 8 olduk toplansak çok eğleniriz bayağı güzel olur...

selam arkadaşlar bende ortacadayım size biraz uzağım ama marmarise sürekli geliyorum.. malum burada pist yok yeni sipariş ettiğim traxxas on-road yarın elime geçecek.. burada takımı büyütüyoruz biz şu an 3 arkadaşım siparişte bekliyo. umarım migrosta vs. görüşürüz..

Mar 2007
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    24
    Mrh kardeş bende ekim-kasım aylarında iş dolayısı ile çok geldim oraya ora burdan daha beter yolda süreyim desen off-road lazımburda migros var hiç değilse valla bende traxxas e-maxx alıcam off-road yaptım tercihimi inş buluşuruz.

slm arkadaslar sızınle tanısmak ıstıyorum belkıde cogunuzu tanıyorumdur ıkı hafta sonra fılan alacagım off rood araba fakat fazla bılgım yok arastırdım savage x baya ıyı gıbı gorunuyor tam takım olarak her sey dahıl 1200 ytl sız tavsıye edermısınız bıraz bılgı verırsenız sevınırım bu arada bende marmarıste oturuyorum her zman musaıt oluyorum umarım tanısırız zaten arabayı aldıktan sonra kesın sızı gorurum bır yerlerde kendınıze ıyı bakın

merhaba ben beycan bende datça da oturuyorum her hafta halit, orbay, hızlı sistemın sahıbı nevzat abi ve birkaç arkadas daha bulusuyoruz. ama ben simdi sehır dısındayım bendede savage ve ntc3 plus var gokhan sana savage tavsıye ederım cok ıyı bır araba ama sana soyledıklerı fıyat cok fazla ben sana benım arkadas var hobyy dukkanı olan oardan alırız ıstersen 1050 ytl'ye. cok kalıtelı bır aractır savage. ıstersen cep ten konusuruz veya ozelden msj at.

evet varrr ama ner deymiş be bunca rc sever iyi oldu bu konuyu acan arkadasa tesekkur ederim vallaha kimi araba dedi kimi baska meraklı ama model merakı ap ayrıbir tutku ben daha cok heli tutkunuyum ama model var sa işin içinde fizan olsa fark etmez sizler ile tanıstıgıma memnun oldum işallah bi gun her seyi bırakıp gelicem migrosa bakalım kac kişi olmusuz herkese saygılar

merhabalar bende marmarısde yasıyorum bu konuyu daha yenı goruyorum.

ben sony servısde calısıyorum bende rc motosıklet var + motorsuz tekne var yapabılırsem kumandalı yapacagım

ustamla ortak helıkopterımız var ve ustama aıt carson marka 1/5 on road arac var

bız gecen sene basladık bu hoby ısıne mıgrosun onunde kullanıyorduk ama bu sene ıslerden dolayı fazla kullanamadık dolayısıyla dıger arkadaslarla tanısamadık

halitengını bılıyorum bızım dukkana gelmısdı

bır gun bulusmak dılegıyle ıyıgunler

Off konuya bak en son 2007 senesinde güncellenmiş bi hortlatayım şu konuyu marmaris'de RC'ci arkadaşlar varmı varsa bir gün bir yerde toplanıp tanışalım RC'lerimizi sürecek rahat yerler bulalım buluşmalar felan düzenleyelim ne dersiniz marmaris çinde aktif RC'ci arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilirlermi şayet savage'mi 1 senedir kullanmıyorumda doya doya söyle 2 3 kişi olsun yeter bi buluşma yapsakta rahatlasak

kımse yokmu buradayım ben )

Merkezde bende ben varım 1:5 Offroad olarak.3 kişi 1:10 onroad ve 1 kişi de 1:8 var.Eğer tanışmak isteyenler varsa yazsın konuya.Eski bir konu fakat süren arkdaşlar var Muğla bölgesinde de.
    Nokta kadar menfaat için, Virgül kadar eğilmem.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)