elektrikli uçak almak istiyorum
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 21
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
04-04-2007 16:37 #1
arkadaşlar bana kargo ücretide içinde olmak üzere 180 ytl ye bir uçak tavsiye edermisin bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...
-
04-04-2007 18:14 #2
O kadar genel bir soru ki, sana yardım edebilmek çok zor.
- Model inşaat deneyimin nedir?
- Pilotaj deneyimin nedir?
- Deneyimine bağlı olarak ne tarz bir uçuş istiyorsun?
- 180 YTL fiyat belirttiğine göre, kumanda dahil diğer tüm elektronik donanımların sende mevcut olduğunu kabul edebilir miyiz?www.gurmanbayraktar.com
-Hobi ile saplantı arasında ince bir sınır vardır. Tahmin edin hangi taraftayım?-
-
04-04-2007 18:23 #3
RTR olacaksa THK nın Sportster modeli uygundur. Kit olacaksa seçenekler çok fazla.
-
04-04-2007 23:39 #4
gürman abi şöyle söyliyeyim,benim 180 ytl param var KLL abimizin dediği gibi başlangıç ve orta dereceli Sportster gibi bişey almak istiyorum ama THK da stoklarda yok yazıyor o yüzdende biraz tedirginim...
uçuş deneyimim ise en fazla 1 saattir(yakıtlı uçakta).
-
05-04-2007 01:37 #5
bugün türkkuşuna gittim ben , ellerinde yedek parçalar hariç set halinde uçak yok. yada sadece uçak şeklinde satın alınabiliyor. mayıs sonunda gelecekmiş yeni malzemeler.
-
05-04-2007 02:07 #6
valla ozaman erken kalkan modelleri götürüyor kll kardeş bende 4 gün önce pervane almaya gitmiştim ellerinde epeyce set vardı...üzerimde nakit olsaydı 80 ytl ye f16 tipi jet model alacaktım........... kısmet değilmiş demekki
bir yanlışlık olmasın ist yolu üzerinde türkkusunamı gittin???
-
05-04-2007 11:28 #7
tabiki. ellerinde pits modelinin, windragon ve sportsterin, edge 540 ın radyo kontrol cihazsız , ancka motor ve pil dahil halde setleri kalmıştı. sanırım birileri toptan alıp kar etmeye bakıyor. bana kalırsa THK nın bir müşteriye 2 den fazla set satmaması lazım.
Bolca pil ve motor var ellerinde. ben bir adet fırçasız motor ve lipo pil aldım. birde yamaçparaşütü kitabı
-
05-04-2007 11:33 #8
yani bu durumda benim iş yatar
???
bu arada ben bursada oturuyorum...istanbul megakent bursa dan kat kat fazla nüfusu var inşallah burda kalmıştır...
-
05-04-2007 15:11 #9
-
05-04-2007 20:25 #10
-
05-04-2007 20:30 #11benim uçağın özellikleri bunlar arkadaş say say bitmiyo size düşen iyi bi pil almak sadeceModelciliğe yeni başlayanlar için uçurulması en kolay modellerden biridir. Renkli ve çok ayrıntılı İngilizce montaj kılavuzu ile çok rahat hazırlayabileceğiniz bir modeldir. 117 cm kanat uzunluğu , dış zarfı dönen fırçasız motoru, 4 kanallı 500 metre kontrol mesafeli alıcı ve vericisi , 2 mini servosu , 18A fırçasız motor ESC si , 1300 mAh 11.1 volt Lityum polimer pili ve Li-Po şarj aleti ile tam takımdır. Size sadece kumanda için normal kalem pil almak kalıyor. Yavaş uçan çok kolay bir modeldir. Modelciliğeharika kolay başlangıç yapmak isteyenler için harika bir model.
linki bu http://.......Konu PATO tarafından (05-04-2007 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir.
-
06-04-2007 17:57 #12
Başarı birde uçağın ismini yazsaydın
))
Peki şu hobby cup var alttan üstten sensörlü elektrikli 3 kanal 380 -400 ytl olan bu tranier olurmu?.Ne dersiniz alınırmı?Bende saegul aldım yakıtlı tranier kumandasını abd den tanıdığa getirtireceğim 9 kanal futaba syn. olan. flypack olarak buldum.370 dolar.yavaş yavaş tamamlıyorum
)
Neyse hobby alınırmı arkadaşlar ne dersiniz.
-
07-04-2007 00:38 #13
-
07-04-2007 02:59 #14
Başarı kardeş peki yukarıda hobby cup için yazdıklarıma yorumun ne olur.Elektrikli tranier yerine geçermi
) alınırmı?
-
07-04-2007 10:51 #15
Türk kuşu, Türk hava kurumunun bünyesinde çalışlıyor. yüce önderimiz ATATÜRK'ün kurudgu bir kurum ve bu işi hakkıyla yapan tek yer. kar etme gibi bir gereksinimleri yok (yada çok az kar) bizleri kapitalizmin pençesinden koruyan tek yer. ATATÜRK ufku ne kadar büyük bir adammış.
modelcilikte Türkiyenin birinci yeri Türkkuşudur. tarihçesine bakmak isteyenler için (http://www.thk.org.tr/2005/anasayfa.htm) şimdiki bir çok usta modelci orada yetişmiştir. gecenlerde yaptıgım ucagı bir yakınım gördü. buna lastik motormu takacaksın dedi. hayır dedim, elektrik motor takacagım. bende yapmıştım dedi, ve bana bir sürü bilgi verdi söyle yapacaksın böyle yapacaksın diye ve bu kişi bu lastik motorluyu 25 sene evvel yapmış. Türk kuşu yardımı ile
bunları neden yazıyorsun diyenler için, bu kurumun bir yıl boyunca tek ve en önemli gelir kaynagı kurban derileri toplaması, bunu hatırlatmak istedim. gerci zamanı degil ama olsun yinede aklınızın bir köşesinde bulunsun dedim. o gün gelince terettüde düşmeyin.
mayısın ikinci yarısında stokları tamamlanacakmış bende onları bekliyorum. o fiyatlara hiç bi yerde bulunmuyor maalesef. yalnız orada çalışanların elma ile alma yı ayırt ederek bu işin ticaretini yapanlara dikkat etmeleri gerekiyor. komple bir kit alıp (kumandalı) intenette parça parça satan bir sürü eleman var.
-
07-04-2007 13:45 #16
ben bir cevap alamıyorum yokmu yazacak değerli bir kardeşim
))
Peki şu hobby cup var alttan üstten sensörlü elektrikli 3 kanal 380 -400 ytl olan bu tranier olurmu?.Ne dersiniz alınırmı?Bende saegul aldım yakıtlı tranier kumandasını abd den tanıdığa getirtireceğim 9 kanal futaba syn. olan. flypack olarak buldum.370 dolar.yavaş yavaş tamamlıyorum)
Neyse hobby alınırmı arkadaşlar ne dersiniz.
-
07-04-2007 21:27 #17
-
07-04-2007 22:19 #18
Soruya cevap alamadım ki bir türlü
))
peki başarı kardeş link versene bi bakayım.
-
07-04-2007 23:14 #19
Hobbyzone Super Cup alınır mı?
Güzel bir soru. Öncelikle bir Hobbyzone Super Cup sahibi olarak elbette alınır derim. Fiyatı ise 340 YTL. Uçak özel bir köpükten yapılmış. Daha önce hiç uçmamışlar için ACT sistemi (Alt ve üst sensörler sayesinde, siz havada iken yanlış bir hareket yaparsanız uçağı otomatik olarak yere paralel konuma getirir (belli bir yükseklikte olması kaydıyla tabi )) var. Yerden çok rahat kalkabiliyor. En fazla 3-4 metre bir koşudan sonra havadasınız.
Sağlamlığa gelince, şahsen acemi olduğum sıralar uçağı indirirken burun üstü pek çok kez çakıldım da bana mısın demedi. Yetmedi gidip dar bir alanda uçurdum, inişlerde 2 eve çakıldım.
Yine de biraz bantla eski haline geldi.
Ben şahsın adına acemiliğinizi atmanız ve keyifli uçuşlar yapmanız için super cup ı tavsiye edebilirim.Murat Gökhan Küçükbaş - Gökyüzünde olmak bir kuş misali...
Boyabat/SİNOP
-
07-04-2007 23:29 #20
Hay ağzına sağlık ben de bu cevabı bekliyorum alınır yada alınmaz denmesini.
)) cevap dışında her türlü yazıyı okuduk
)) neyse çok teşekkür ederim.Ben uygun bi tane buldum alacağım o halde.Yalnız sizden ricam yerden kaldırılıyor demişsiniz.3-4 metre koşmak niye.. koşupta fırlatmak dahamı avantajlı yada kalkışı kolaylaştırıyor.Birde spot kendi yedek pili ne kadar bunların.Tavsiyen varmı?
Çok teşekkürler.
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)