Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 107
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 107 adet sonuctan sayfa basi 101 ile 107 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
02-12-2007 21:40 #101
Sevgili Murat moral verici yazınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Benim bahanem çok.....
İşi bilmeyen bir arkadaşımın planörü elden çok dik çıkartması ve çok ucuz kalitesiz bir elevatör servosunun kadrine uğramak bir kaç aylık emeği bir anda bitirme nedeni oldu.Neyseki model büyük hasar görnedi. Servoya kusur bulmama rağmen hala karakutusu bulunmamış kaza geciren bir uçağın akibeti gibi muğlakta kalan bir durum var. Benim radyoda sorun var gibi.
Bahane aramak kolay,
Planör küçük bir hasarla atlattı.. Basit bir onarım gerekiyor. Acele etmek istemiyorum..
Amacım zaten uçurmaktan çok model üretmek. Fakat yakın bir gelecekte bu planör uçacak. Uçmaması için hiç bir neden yok.
Sanırım yeni bir radyo alana kadar bekleyecek ve akabinde uçacak.
Paylaşımların yapıcı olması oranında devamının gelmesi dileğiyle, tekrar teşekkür ederim.

İşin en güzel yanıda, minik detaylarda akıllı insanların kendince birşeyler çıkarabilmeyi becerebilmesi..
Sevgiyle kalın.

-
03-12-2007 09:59 #102
03-12-2007 17:11
Bundan sonra her uçuşuma tripod ve kamera götüreceğim en azından benim uçağı attığım yerden arkaya konuşlandırıp kalkışı görmesini sağlayabilirim.Hatta belki zoom yapmadan hep o alanda uçabilirsem modelde çıkar bir nebze...
Bu arada ilk yazımda atladığım bir önerim var.Bu olaydan sonra bence kırım videolarının bulunduğu bir bölüm eklemek mantıklı olur.Nitekim benzeri olaylar birbirimizin başına geldiğinde olay anında daha kolay tepki verebiliriz.Ne dersiniz böyle bir bölüm fikrine?
Konu snadboy tarafından (03-12-2007 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.
07-12-2007 21:02