açil tavsiye lazım

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 18
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    arkadaşlar elimde 550 euro civarında para var. ve bir benzinli off road almayı düşünüyorum. benim için önemli olan hızı ve sağlamlığı bu fiyata ne marka ve modeller önerirsiniz....

traxxas revo 3.3 veya hpi savage x4.6

ikinci el savage x 4.6 al veya savage 4.6 sıfır fiyatı için daha fazla para lazım

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Feb 2006
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    28
    buggy buggy buggy (=

Jan 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    21
    sağlamlık olarak savage ii ama hız ve denge istiyosan savage önermiyorum revo veya gs sut alabilirsin mesela

savage baya dengesis sanırım gs sut evo çok dengeli ve hızlı diyolar.ancak MT ve trugy arası bişiy ancak revo MT.ve hızı onda bulursun.revo bildiğim kadarıyla daha dengesis ama gs den iidir.revo derim

Ben bir revo kullanıcısıyım ve kesinlikle GS Sut tan daha dengesiz değil savageden hiç değil, birebir test ettik off road da hız ve denge için revo sağlamlık için savage diyorlar gerçi ben aracı ne kadar limitlerinde kullanıyorum bilmiyorum ama gayet sağlam bi araç en azından şimdilik bi kırım yaşamadım (tabiri caizse hayvan gibi kullanıyorum ) ve elindeki para da hemen hemen sıfır bir revo parası ben bir ay önce 1050 ytl ye almıştım

Jun 2006
    Nereden Nereden
    izmir
    Yaş Yaş
    32
    MAdem izmirdesin bir çarşamba gel toplantiya hepsini gör.. tmaxx-revo-sut-savage hepsi var

Ama bencede traxxasin bir modelini al, tercihen de revo yok param ona yetmez diyosan bir t maxx... İzmirde traxxas off road kullanan sadece benim tanidigim 6 kişi var yeni basliyorsan senin icin kolaylik olur bilgi olarak sıkıntı cekmezsin..

Tabiki karar yinede senin...
    Good Things Come To Those Who Wait

arkadaşlar peki savage x 4.6 ile t-maxx3.3 arasında ne diyorsunuz hangisini önerirsiniz?

arkadaşlar arcı sizce nereden sipariş vermeliyim nereye güvene bilirim. ha bide savage x 4.6 da geri vites varmı acaba. biyerde yok diye okumuştumda. emin olıyım dedim..

Savage'lerde fabrika çıkış olarak geri vites yok.Aldıktan sonra geri vites modülü takmak gerekiyor.(Bence boşuna dert).
    Önerilen bütün araçlar gayet güzel.Hangisini alırsan al keyfini yaşarsın.
    Bence mym00n'nin dediği buluşmaya git kararını orda ver.
    Konu metallce tarafından (05-06-2007 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.

Çarşamba günleri saat 18:00 24:00 arası inciraltında turkuazın yanındaki otopark, herkesi bekleriz

savage x 4.6 da geri vites yok ama taktırabilirsen ayrıca 3 ileri vites yapabilirsin

önerileriniz için saolun arkadaşlar. galibaa revo 3.3 alıcam şuan öyle gözüküyo. görüşmelere katılmaya çalışırım..

Feb 2006
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    28
    1 kez daha buggylere de bak, youtube vs. karar senin ama 1 alternatif olarak kalsin aklinda..

kesinlikle revo savageye geri vites takmak kabus geri vites en ucuz 30$ artı 3kanallı kumanda bi de servo seti en az 120$ veriyon araç ta 420 dolar 670$ bi kabus onu alacağını lst ve ya muggy al ama kesinlikle revo derim savagedeki herşey revoda var hatta fazlası var denge ve hız artı 3 kanallı kesinlikle revo savageler denge konusunda adam olmuyo

keşke ver parayı al, sonra ömür boyu kullan olsa bu hobi... İlerde de parça motor spur yakıt derken yeni bi modelle değiştirene kadar bi araba parası da onlara gidiyor. Eğer hobiye daha başlamadıysan önce bi düşünmek lazım. Bana da demişlerdi böyle ciddiye almamıştım : ) sonra kurtulmak imkansız... Neyse benim tavsiyem yedek parçası en bol bulunacak olan arabayı almandan yana...

aslında t-maxx 3.3 ile revo 3.3 arasında kararsız kaldım. revo tam bi arazi aracı diolar ama çok kırılganmış. t-maxx ise arazide revo kadar ii deyilmiş ama daha sağlammış. kararsızım. ayrıyetem arabayı nereden sipariş vermeliyim bikaç yer önerirseniz sevinirim

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)