Fazla benzin fazla hava = + beygir :D

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 74
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 74 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1234 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    May 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    25

Shot with SGH-E250 at 2007-07-07

bos dururken insan neler üretiyo dimi
    turbo motorların presıbını duydumda aa dedım bunu bende yaparım nıe gıdım turbo motor alım...
    hee benımkı 2 portlu olmus oldu o kdr ama 10 portta yaparım

benzın hortumundan bıde yan cıkıs aldım 2. benzın hortumu oldu bu..

hawa fıltresını artan benzını dahaa fazla oksijenle yakması gerektındden dısarı daha havadar bı yere alıp 2. benzın hortumunu fıltre borusunu ıcıne verdım...
    bıde vana koydumki ayar yapabılelım

suan benzın- hava hesapları yapıorum araba 2 calısıp 3 calısmıo bı ayar tutturım serpentın ıcınden gecıcem

gıdısı hakketen deıstı demedı demeyın
    Konu matthardy tarafından (07-07-2007 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.

sitil sitil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Ziyaretci
    çok güzel olmuş eline sağlık, ama unuttuğun bir şey var. + beygir elde edeyim derken eşekleri unutmuşsun, bir çıkış daha koy, iki eşek te ekle ki bu kadar çok benzini ateşlesin, sonra bas gaza deyme keyfine,

Apr 2004
    Nereden Nereden
    İstanbul- büyükçekmece
    Yaş Yaş
    34

May 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    25
    eet onuda dusunmedım deil 1 filtre daha cakıcam HAHAHAHA vıcınıı cıkarcam

Nov 2005
    Nereden Nereden
    Vienna
    Yaş Yaş
    22
    Bence önemli olan karbratörden ne kadar benzin girdiği değil yanma odasına ne kadar benzin girdiğidir.

May 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    25
    Alıntı nihat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence önemli olan karbratörden ne kadar benzin girdiği değil yanma odasına ne kadar benzin girdiğidir.

yanma odasında gıren benzın tek benzın hortumuyla 1 bırım ıse , 2 benzın hortumuyla 2 bırımdır

sonucta su an mevcut duzende standart duzenegın ustune ılave edılmıs daha fazla oksıjen ıle dahaa fazla benzın var 2.benzın hortumu vasıtası ile....
    ayrıca yanma odasına benzın durmaz,artık yanmıs olurkı bızde bu bolume patlama odası dıoruz...
    patlaması odasında patlamada ne kdr sıddetlı olursa pıston okdr cok yukarı assa hareketı yapar buda krank mılını daha hızlı dondururur ve hız artar...
    tabı 1.5 hp motorda bu duzenek ne kdr gozlu gorulur bı artıs yapar orası tartısılır ama duzenek "hatasızdır" suan

Feb 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    27
    eee ne olmuş yine arabanın gidişi aynı olucak bende yaptım aynısını yaramıo emin ol cnm bnm bu arada gs lerin motoru 2 port cacık bi motor pistonu eline almada uzulurum sonra benım motor 16lık 3 port adeletmi dimi ehehe
    Konu duncan tarafından (07-07-2007 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir.

sen ne kadar sistem yapsanda sonuçta 2 tane paralel hortum karburatore tek bi yerden giriyo.

o yuzdne gine aynı miktar benzin yanıcak..

o yuzden sen psikolojik olarak artış gozlemlemişsin sanırım

eğer oyle bişey yapmak istiyosan daha kalın benzin hortumlarıyla dene.(işe yarıyacağını sanmıyorum ama ..)

May 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    25
    Alıntı duncan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eee ne olmuş yine arabanın gidişi aynı olucak bende yaptım aynısını yaramıo emin ol cnm bnm bu arada gs lerin motoru 2 port cacık bi motor pistonu eline almada uzulurum sonra benım motor 16lık 3 port adeletmi dimi ehehe
    geciccem seni ıınnn ınnnnnnnnnnnn

Feb 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    27
    bencede işe yaramaz bu sistem emin ol turbolu motorlar cok Farklı alakası yok 1 kere turbolu motorlar en az 5 port oluyo karbiratoru ona gore oluyo pistonu daha sert bi maddeden yapılıoki 42 bin dewirlere cıksın cok farklı yani olsa bile motor dayanmaz

May 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    25
    Alıntı ALİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen ne kadar sistem yapsanda sonuçta 2 tane paralel hortum karburatore tek bi yerden giriyo.

o yuzdne gine aynı miktar benzin yanıcak..

o yuzden sen psikolojik olarak artış gozlemlemişsin sanırım

eğer oyle bişey yapmak istiyosan daha kalın benzin hortumlarıyla dene.(işe yarıyacağını sanmıyorum ama ..)
    burdakı amac ztn daha fazla benzın yakmak,nası karbutore aynı mıktada gırıo ?

araba nıe stop eder karburatore fazla benzın geldınden yanı boguldudan dımı ?

bızde bu fazla benzını daha fazla havayla yakmaya uğrasıoruz !

Feb 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    27
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geciccem seni ıınnn ınnnnnnnnnnnn
    geçemessinde kafa kafaya yururuz 16lık motor sonuçta ama istersen 1 2 ay sonra bi 18lik motor takınca deneyelim yada 21lik motor oda sıgarsa

May 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    25
    Alıntı duncan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede işe yaramaz bu sistem emin ol turbolu motorlar cok Farklı alakası yok 1 kere turbolu motorlar en az 5 port oluyo karbiratoru ona gore oluyo pistonu daha sert bi maddeden yapılıoki 42 bin dewirlere cıksın cok farklı yani olsa bile motor dayanmaz
    bana buraya 10 yerden benzın akıttırıp tıtanyumda pıston kolu ve pıston sapkası dokturmeyın kardesım :

Feb 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    27
    ne gerek warki al bi turbolu motor keyfine bak 5 portlu flm yada 9 portlu ozaman kimse geçemez seni

Jan 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    21
    turbo motor u gs vision şase kaldırmaz 18lik motorla bile dişliler içten yiyolar kendini böle dandik bi düzenek var bu araçta bende kabullendim artık bence 18 bile fazla bu arabada zirveyi zorlamışlar biraz performans istiyosan hiç uğraşma serpent al bitane hiç böle bi markaylada uğraşma bence gs ede sakın turbo motor takim deme araba duman olur

Feb 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    27
    Alıntı SERTAN CAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo motor u gs vision şase kaldırmaz 18lik motorla bile dişliler içten yiyolar kendini böle dandik bi düzenek var bu araçta bende kabullendim artık bence 18 bile fazla bu arabada zirveyi zorlamışlar biraz performans istiyosan hiç uğraşma serpent al bitane hiç böle bi markaylada uğraşma bence gs ede sakın turbo motor takim deme araba duman olur
    aynende öle cok haklısın piston falan dagıtıcak haberi yok bu araç shaftlı oLsaymış cok ama cok iyi olurmuş ozaman kaldırırdı gibime geliyo..

Apr 2007
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    19
    Alıntı SERTAN CAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sertan biz GS Vision kötü bir araba diyorduk duncan ile sende 2-3 kişiyle birlikte polemiğe giriyordun bizle. Ne oldu sonunda sende kabullendin... Gs'te az bir zorlanmayla dişlinin ortasındaki yuva sıyırıyordu. Dedik dedik anlatamadık boş yere banlandık sonra anladınız.

Apr 2004
    Nereden Nereden
    ISTANBUL
    Yaş Yaş
    36
    Yazılarınızda türkçe karakterlere dikkat ediniz!! Türkçemizi kullanmakta sorunu yada özürü olanlar bundan sonra uyarılmayacaklar!

Apr 2007
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    19
    Kim Türkçe'ye dikkat etmemiş ? 1-2 kelime kısaltılmış yazmış en yukarda bir arkadaş , ondanda ne sorun olacak ?

Ayrıca "Yazılarınızda türkçe karakterlere dikkat ediniz!!" türkçe Türkçe diye yazılır t'yi küçük yazmışsınız. Sizde dikkat ederseniz sevinirim.

Feb 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    27
    Sayın Admin kimden bahsettiğinizi sölerseniz Daha açık olur kimin neye dikkat ediceği ortaya çıkar

teşekkürler saygılar..
    Konu duncan tarafından (07-07-2007 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir.

• Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)